PDA

مشاهده نسخه کامل : پایین بودن سرعت

crossred
17-08-12, 19:25
سلام
مشخصات کامپیوترم
ram:2gig
graphic:512
hard:sata
cpu :dual core cpu e5700
کسپر هم روی کامپیوتر نصب هست
بازی gta 6 با گیر فوق العاده زیاد روی سیستم بالا میاد درایور گرافیک بروز بروز است
گاهی اوقات با باز بودن فایر فاکس .فایرفاکس قفل می کنه برای مدتی
اما بازی assasian براحتی روی کامپیوتر اجرا میشه
بازی که امریکا و اسرائیل به ایران حمله می کنه اسمش یادم نیس کسانی که اهل بازی باشن می دونن کدوم رو می گم تازه هم اومده
با گیر کمی اجرا میشه
بازی مکس پین 3 به خوبی اجرا میشه
مشکل کجاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست ؟چرا بعضی گیر داره بعضی نداره !!
ویندوز تازه نصب کردم و ویندوز سون هست64bit بازی gta با همان سی دی با سیستمی مشابه هیچ گیری ندارد.البته شاید خیلی کم

natan drake
17-08-12, 21:43
اولا gta 6 هنوز نیومده (هنوز 5 هم نیومده تا6)
دوما بازیت کلا چند تا دی وی دیه ؟
گرافیکت خیلی ضعیفه دیگه باید بزنی تو کار یه گرافیک به درد بخور تر به احتمال زیاد همون مکس 3 هم که اجرا میشه روی تنظیمات پایین هست وگرنه مکس پین یکی از بهترین گرافیک هارو داره روی 1024 به زور اجرا میشه چه برسه به 512
دقیق مدل کارت گرافیکت رو بگو چون خیلی از کارت گرافیک ها 512 هستند این 512 حافظه ی مموری کارت هست و برای اجرای بازی قدرت پردازشی GPU کارت هم بسیار مهم است حتی میشه گفت مهم تر از حافظه لطفا مدل کارت رو دقیق ذکر بفرمایید:love:

javadshahvand
18-08-12, 09:11
مدل پاور و مادربرد هم دقیق بگو؟

crossred
18-08-12, 16:38
Only the registered members can see the link
مشخصات کامپیوتر
gta 6 هم هست grand theft auto iv
پاور هم گرین است
cpu هم در پست قبل گفتم
javadshahvand
19-08-12, 12:06
Only the registered members can see the link
مشخصات کامپیوتر
gta 6 هم هست grand theft auto iv
پاور هم گرین است
cpu هم در پست قبل گفتم

با cpu-z بگیر نه gpu مدل پاور هم بگی ممنون میشم

nima_hl
19-08-12, 15:52
سلام
مشخصات کامپیوترم
ram:2gig
graphic:512
hard:sata
cpu :dual core cpu e5700
کسپر هم روی کامپیوتر نصب هست
بازی gta 6 با گیر فوق العاده زیاد روی سیستم بالا میاد درایور گرافیک بروز بروز است
گاهی اوقات با باز بودن فایر فاکس .فایرفاکس قفل می کنه برای مدتی
اما بازی assasian براحتی روی کامپیوتر اجرا میشه
بازی که امریکا و اسرائیل به ایران حمله می کنه اسمش یادم نیس کسانی که اهل بازی باشن می دونن کدوم رو می گم تازه هم اومده
با گیر کمی اجرا میشه
بازی مکس پین 3 به خوبی اجرا میشه
مشکل کجاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست ؟چرا بعضی گیر داره بعضی نداره !!
ویندوز تازه نصب کردم و ویندوز سون هست64bit بازی gta با همان سی دی با سیستمی مشابه هیچ گیری ندارد.البته شاید خیلی کم

سلام

گرافیک کارت شما برای اجرای بازیهای سنگین مناسب نیست.

بعضی از بازیهائی که نام بردید (مانند assasin ) به دلیل تکنولوژی خواص برنامه نویسی با اینکه جلوه های بصری فوق العاده جذابی دارند ولی بار پردازشی بسیار پائینی بر روی gpu دارند.

این دسته بازیها برای اجرا در کنسولهای بازی مثل ps یا xbox بهینه سازی شدند و به همین دلیل با گرافیک کارتهای ضعیفی مانند گرافیک کارت شما هم به راحتی اجرا می شودند.

ولی بعضی از بازیها مثل کرایسیس 1 که فقط برای pc طراحی شده اند برای اجرا به گرافیک کارتهای قوی نیاز دارند.

javadshahvand
20-08-12, 12:21
برو اینجا HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\LanmanServer\Parameters

یه Dword Value با این نام IRPStackSize درست کن و مقدار اون رو بین 15 تا 50 بزار سیستم رو ریست کن یه تست بزن

crossred
21-08-12, 20:07
جواب نداد :whistle: