با سلام خدمت دوستان عزیز . من حدود یک ماه پیش وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم CPU fan error میداد که بایستی F1 میزدم تا رد بشه بعدش رفتم فنش رو عوض کردم و دوباره همون ارور رو میده و توی setup هم رفتم ولی گزینه ای راجب به این نداره . مادر بوردم Asus M3A , سی پی یو هم amd هست لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟:1. (12)::1. (12)::1. (12):
nima_hl
15-08-12, 13:34
با سلام خدمت دوستان عزیز . من حدود یک ماه پیش وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم CPU fan error میداد که بایستی F1 میزدم تا رد بشه بعدش رفتم فنش رو عوض کردم و دوباره همون ارور رو میده و توی setup هم رفتم ولی گزینه ای راجب به این نداره . مادر بوردم Asus M3A , سی پی یو هم amd هست لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟:1. (12)::1. (12)::1. (12):
سلام
اگر فن به درستی کار میکند و به سوکت cpu fan مادربرد متصل شده و سوکت فن جدید 4 پین است احتمالا قسمت کنترلر فن مادربردتون مشکل پیدا کرده.
اگر مادربرد گارانتی دارد مراجعه کنید ولی اگر ندارد و دمای پردازنده هم مناسب است میتوانید از سیستم استفاده کنید و هنگام استارت یک f1 هزینه کنید. :wink:
Over_Cracker
15-08-12, 13:39
درود.
این مشکل به دو دلیل پیش میاد.
1-سیم فن انبورد متصل نباشه.
2-دور فن CPU زیر 800 دور در دقیقه(برای پلتفرم AMD) و یا زیر 600 دور در دقیقه (برای پلتفرم اینتل) باشه.
راه حل:
1-گزینه ی CPU Fan Speed Warning رو Disable کنید.