PDA

مشاهده نسخه کامل : .:: مشکل Eject دی وی دی رایتر ::.

professional007
06-08-12, 14:24
درود.

چند وقتی هست که دی وی دی رایتر سیستم دچار مشکل شده . وقتی که از دکمه eject روی دستگاه استفاده می کنم صفحه دیسک خارج نمی شه ، باید چند بار دکمه eject رو بزنم تا صفحه دیسک خارج بشه . می خواستم بدونم که مشکل از کدوم قسمته ؟!!

با تشکر :give_rose:

DreamBox
06-08-12, 14:41
نمیشه با اطمینان گفت!
ممکنه از دکمه باشه
ممکنه از فنر باشه
ممکنه از موتور باشه

باید باز کنین تا بعد از بررسی بشه نظر مطمئنی داد
شما توی محیط سیستم عامل روی درایو DVDتون رایت‌کلیک و Eject رو بزن اگه اومد بیرون که مشکل از کلیده ولی اگه باین صورت هم اذیت کرد، یعنی مشکل از کلید نیست و باید جای دیگه دنبالش گشت

professional007
06-08-12, 14:55
وقتی از طریق سیستم عامل Eject می کنم ، صفحه دیسک به درستی خارج میشه ، " اگر مشکل از دکمه باشه ، چطور باید درستش کرد ؟ "

DreamBox
06-08-12, 18:17
1- ایا شما از درپوش‌های اپتیکار درایو که توی کیس‌ها نصب شده و اپتیکال درایو پشت اون قرار میگیره استفاده میکنین و دکمه اون میاد روی دکمه dvdدرایو شما؟
اگه جواب مثبته که کافیه اون درپوشو وردارین و یکم بی‌خیال زیبایی کیس بشین، با چلوترآوردن DVD rw میتونین مستقیم از دکمه خودش استفاده کنین که امیدوارم مشکلتون همین باشه و متحمل دردسر نشین.

2- اگه مشکلتون با مورد فوق حل نشد، تنها راه چاره باز کردن درایو و سرویس دکمه هست که اگه اشنایی ندارین توصیه میکنم خودتون دس نزنین و بدین به تعمیرکارایی که کار الکترونیک انجام میدن.

Over_Cracker
06-08-12, 23:55
درود.

مدل رایتر؟
به دقت بررسی کنید که چه تفاوتی در Eject کردن درب درایور در زمانی که دیسک داخل درایو هست و خالی بودنش وجود داره؟ ترجیحا از دیسک DVD استفاده کنید. نتیجه رو اعلام کنید.

professional007
07-08-12, 10:53
درود.

وقتی که دیسک داخل درایو باشه بهتر کار میکنه . در ضمن کیس هم دارای درپوش اپتیکار هست .

مدل : DVD RW HP 1270

javadshahvand
07-08-12, 19:53
درود.

وقتی که دیسک داخل درایو باشه بهتر کار میکنه . در ضمن کیس هم دارای درپوش اپتیکار هست .

مدل : DVD RW HP 1270

تسمه جلوی درب رو باید تعویض کنی