PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن مداوم سیستم

Neverthing
06-08-12, 02:57
سلام
راستش قبل از اینکه بخوام چیزی بگم , باید عرض کنم دوست نداشتم به کسی زحمت بدم
اما به هر دری زدم مشکلم رفع نشد و جوابی نگرفتم - اینجا آخرین امیدمه
تقریبا 5 روز پیش به دلیل اینکه رم سیستمم دیگه زیادی پایین بود (1 گیگ) دست به خرید یه رک 2 گیگ کردم
مشکلی نداشتم تا 2 شب قبل !
که مشکل هنگ کردن ها شروع شد - متاسفانه به یه دلیلی که من واقعا نمیدونم چیه سیستم بیخود و بیجهت یهو هنگ میکنه و از حرکت متوقف میشه
عملا تصویر داره مانیتور اما نه کیبورد کار میکنه نه موس نه اسپیکر - عملا انگار سیستم سکته میزنه !
راحت تر بخوام بگم : سیستم فریز میکنه رسما
تنها راه حلش هم شده Restart کردن !
هر فکری به ذهنم رسید - از بالا بودن دمای CPU تا مشکل از کابل SATA هارد !
برای CPU یه فن جدید گرفتم
کابل SATA هاردم رو تعویض کردم
ویندوزم رو مجددا عوض کردم
حتی شکم به رم ها هم رفت رم 2 گیگ رو از سیستم حذف کردم و با رم سابقم سیستم رو بالا آوردم اما مشکلم رفع نشد که نشد
حتی رم 1 گیگ رو هم بهش شک کردم و سیستم رو با رم 2 گیگ راه انداختم اما بازم نتیجه ای حاصل نشد
دمای تمام قسطعات رو هم چک کردم نرماله
-متاسفانه یه بازه ی زمانی مشخص هم نداره
یه بار سر 2 دقیقه بعد از Restart هنگ میکنه یه بار 5 ساعت بعد !

دیگه واقعا به هر دری زدم بسته بود - نمیدونم باید چیکار کنم
خواهش میکنم به دادم برسید , گریه م در اومده
اما 1 کانفینگ هم از سیستم میزارم شاید نیاز شد :
Ram : 3 Gig
Cpu : AMD Dual Core 64x 2.9 gig
H.D.D : 250
VGA : GeForce XFX 9800 1G
Power : یه پاور معمولی - قبلا گرین بود اما تقریبا 1 سالیه همینو دارم (ته انبار بود دیگه گفتم از دستش ندم :1. (27):)

Over_Cracker
06-08-12, 03:10
درود.

سیستم رو با یه پاور Real و مرغوب تست کردید؟ با توجه به توان مصرفی نسبتا بالای گرافیک 9800 ،احتمال خرابی و کم اوردن پاورتون زیاد هست.

با برنامه OCCT تست بگیرید و چک کنید که هنگ در چه مدت رخ میده.

و همینطور با برنامه Video card stability test تست استرس گرافیک بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.

این برنامه استرس گرافیک

Only the registered members can see the link

برنامه OCCT هم که با یه سرچ گوگل هزاران لینک دانلود واسش موجوده.

Neverthing
06-08-12, 10:19
درود.

سیستم رو با یه پاور Real و مرغوب تست کردید؟ با توجه به توان مصرفی نسبتا بالای گرافیک 9800 ،احتمال خرابی و کم اوردن پاورتون زیاد هست.

با برنامه OCCT تست بگیرید و چک کنید که هنگ در چه مدت رخ میده.

و همینطور با برنامه Video card stability test تست استرس گرافیک بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.

این برنامه استرس گرافیک

Only the registered members can see the link

برنامه OCCT هم که با یه سرچ گوگل هزاران لینک دانلود واسش موجوده.

در مورد تست کردن سیستم با یه پاور دیگه - نه هنوز تست نکردم فکر نمیکردم مشکل از پاور باشه برای همین به ذهنم نرسید عوضش کنم
در مورد تست OCCT همونطور که گفتم اصلا بازه ی زمانی مشخصی نداره اما زمان تست با این نرم اقزار ظرف 25 دقیقه مشکل براش تکرار شد
و در مورد تست استرس گرافیک هم . اینم نتیجه ی Benchmark کردن توسط نرم افزاری که بالا لطف کردید :

7094

البته من دیشب به اشتباه نوشته بودم گرافیک 9800 ــــه که باید خدمتتون عرض کنم مدل 9500 ـــه :1. (23):

Neverthing
06-08-12, 13:59
مجددا فکر کنم نیاز بود پست بود و اینو اعلام کنم
آخرین بار سیستم من 5 دقیقه پیش دچار هنگ شد اما بعد از 3 ساعت از آخرین هنگ !

Over_Cracker
06-08-12, 19:42
حتما و حتما سیستم رو با یک پاور مرغوب Real تست کنید.این مورد را من بارها باهاش مواجه شدم که با تعویض و استفاده از پاور مرغوب مشکل برطرف شد. از سیم ارت هم استفاده کنید که نویز رو قطعات نباشه. اگر تونستید،سیستم رو با دیسک لایو LINUX تست کنید و چند ساعت در محیط سیستم عامل لینوکس کار کنید و ببینید این مشکل رخ میده یا خیر. همچنین برای تست بعدی هارد و درایو های اضافه رو جدا کنید و تست کنید.

Neverthing
06-08-12, 21:22
ممنون از راهنماییتون فردا حتما پاور رو عوض میکنم و با پاور real مرغوب تست میکنم سیستم رو
فقط یه موردی که من چند ساعت پیش موقع ور رفتن با OCCT بهش پی بردم این ارور بود :
7103
به شدت حس میکنم مشکل از همین مورده :

Over_Cracker
07-08-12, 10:32
این ارور مشکل خاصی نیست. درایور های کارت های گرافیک همیشه یک گلوگاه تعیین شده دارند که اگر لود و توان مصرفی از حد مجاز بالاتر رفت،اون برنامه رو قطع می کنند.حتی برخی کارت های گرافیک در درایورشون،برنامه هایی مثل OCCT غیر مجاز تعریف میشه و اصلا نمیشه باهاش تست زد.

من فقط تو تصویری که گذاشتید،برام عجیب بود چرا ولتاژ 12+ رو 6.75 نشون داده.احتمالا مشکل از OCCT هست که درست تشخیص نداده.سعی کنید صحت ولتاژ ها رو در بایوس سیستم بررسی کنید.بایوس هم آپدیت شده باشه که مشکلی در دریافت سیگنال از سنسورهای مانیتورینگ ولتاژ نداشته باشه.

پی نوشت: نتیجه تعویض پاور رو اعلام کنید.

saeid_it
09-08-12, 14:44
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد زحمتکش سايت من مادربورد msi pneo3 دارم فکر کنم اسلات رم مشکل برخورده تمام تستها رو انجام دادم
پاور سالم هارد سالم کارت گرافيک سالم ولي هيت سينک مادربوردم خيلي داغ ميکنه جوريکه دستمو ميسوزونه.وقتي همه رم ها رو در ميارم باياس بوق اخطار رم نميزنه !حتي تمام قطعات بدون سي پي يو رو درآوردم بازم همون شد. جاي رم ها رو عوض ميکن dual يا single ولي بازم ويندوز يا بالا نمياد يا دير بالا مياد و اکثرا مانيتور روشن نميشه ولي سيستم روشنه .خيلي خيلي کند شده و هي هنگ ميکنه و لق ميزنه حتي بعضي اوقات خاموش ميشه. سه عدد رم روش تست کردم ولي بازم ... لطفا کمک کنين با تشکر از زحمات شما
سيستم :
cpu intel p43.2 2mb cache
vga ati 512mb x1550
hdd 500g
main msi pneo3
ram apacer 2g 667

nima_hl
09-08-12, 15:31
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد زحمتکش سايت من مادربورد msi pneo3 دارم فکر کنم اسلات رم مشکل برخورده تمام تستها رو انجام دادم
پاور سالم هارد سالم کارت گرافيک سالم ولي هيت سينک مادربوردم خيلي داغ ميکنه جوريکه دستمو ميسوزونه.وقتي همه رم ها رو در ميارم باياس بوق اخطار رم نميزنه !حتي تمام قطعات بدون سي پي يو رو درآوردم بازم همون شد. جاي رم ها رو عوض ميکن dual يا single ولي بازم ويندوز يا بالا نمياد يا دير بالا مياد و اکثرا مانيتور روشن نميشه ولي سيستم روشنه .خيلي خيلي کند شده و هي هنگ ميکنه و لق ميزنه حتي بعضي اوقات خاموش ميشه. سه عدد رم روش تست کردم ولي بازم ... لطفا کمک کنين با تشکر از زحمات شما
سيستم :
cpu intel p43.2 2mb cache
vga ati 512mb x1550
hdd 500g
main msi pneo3
ram apacer 2g 667

سلام

فکر کنم مادربرد شما neo3 باشه

به هر حال رم نمی تونه باعث کندی سیستم به این صورت که توضیح دادید باشه و چون سیستم بوت میشود احتمالا بیزر مادربرد مشکلی دارد که زمان بیرون آوردن رم و قطعات بوق نمی زند

احتمالا شما همانگونه که توضیح دادید مشکل دما دارید. سعی کنید با قرار دادن فن سرعت بالا روی هیت سینکهای مادربرد آنها را خنک فرموده و مجددا تست نمائید

سیستم شما مقداری پیر شده و مثل پیکان مدل 50 میمونه. اگر تمایل به استفاده از آن دارید باید کمی دست به آچار شوید :wink:

Neverthing
12-08-12, 11:52
مجددا سلام
متاسفانه من مشكلم با تعويض پاور هم برطرف نشد
1 پاور real گرين 430 گزاشتم رو سيستم اما هيچ تغييري به وجود نيومد
حتي ويندذوز رو هم از 7 به xp تغيير دادم گفتم شايد با ويندوز 7 مشكل داشته اشه اما بازم هيچ فرقي نكرد
در مورد بايوس هم متاسفانه من نميدونم چجوري بايد آژديتشون بكنم اما اين مشكل از چي ميتونه باشه ؟
بدجوري داره با اعصاب و روانم بازي ميكنه :1. (27):

MOHAMMAD AMIN22
13-08-12, 08:32
دوست عزیز شاید هنگ کردن سیستم شما اشکال از هاردتون باشه.

سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها

و یا اینکه اشکال از سی پی یو باشه.

rambo2020
14-08-12, 00:03
احتمالاً مشکل از مادربرده. با یک مادربرد دیگه، قطعات رو تست کنید. شاید هم با آپدیت کردن بایوس مادربرد مشکلتون حل بشه.

Over_Cracker
14-08-12, 09:49
درود.

آموزش آپدیت بایوس انواع مادربرد در سایت اصلی شهر سخت افزار داده شده.

با این حال مدل مادربرد رو بفرمایید تا راهنمایی لازم رو خدمتون داشته باشید.

از سیم ارت هم استفاده کردید؟ سعی کنید قطعات رو خارج از کیس،روی میز تست کنید. همینطور از نسخه جدید درایور گرافیک استفاده کنید.

در ضمن در ادامه کار با سیستم هرگز از پاور قبلیتون استفاده نکنید،چرا که درصد اصطحلاک و خرابی سایر قطعات رو چندین برابر تسریع میکنه.

lexus69
30-09-14, 19:39
سلام منم مشکبم همهینه ولی نتونسنم هنوز حلش کنم

AMD>INTEL
30-09-14, 19:42
سلام منم مشکبم همهینه ولی نتونسنم هنوز حلش کنم

دوست عزیز تاپیک بزنید با ذکر مشخصات سیستم و ذکر دقیق مشکل

A_M_D
01-10-14, 07:08
سلام
تمام موارد راهنماییهای دوستامون درسته
منم چیزهایی که به نظرم میرسه میگم ممکنه بتونه مفید باشه ترتیب از اهمیت زیاد به کم

-داغ شدن cpu حتما دوباره بررسی کنید یه پردازش سنگین مثلrar کردن یه فولدر بزرگ بزارید ببینید زودتر هنگ میکنه یا نه با نرم افزارها دمای cpu رو مانیتور کنیددر زمان پردازش
- پاور که دوستمون گفتن
-داغ شدن چیپ اصلی مادر برد بعضی مواقع میشه با اضافه کردن یه فن به هیت سینکس خنکتر نگه اش داشت
- رم رمها معمولا باید توانی از 2 باشن رم 3 گیگ رایج نیست هرچند میتونه باسهای مختلف رم های انتخابی شما یا مارکهای مختلف اونها هم علت این باشه
-داغ شدن چیپ گرافیک اگه فن نداره و هیت سینک داغی داره یه فن به هیت سینکش اضافه کنید

- مورد اخر هم ممکنه نرم افزاری باشه نرم افزارهای مشکل دار وجود داره یا ویندوز یه جورایی خراب شده ویندوز رو عوض کنید