درود خدمت تمامی اساتید محترم
قصد خرید سی پی یو: Intel® Pentium® Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz) رو دارم ولی نمیدونم چه مادربردی براش بگیرم که مناسب باشه و پول الکی برای اسم برند و قابلیت های اضافی که استفاده من نشه ندم.
*سیستم قبلی خراب شده و فقط میخوام جایگزین براش بگیرم، کارت گرافیک هم ندارم و قصد خرید هم فعلا ندارم.
* پاور هم چند وات براش مناسبه
* درصورتی که پردازنده ی دیگه ای، هم قیمت این مدل پیشنهاد دارید ممنون میشم راهنمای کنید.
با سپاس از دوستان عزیز
nima_hl
06-08-12, 00:59
درود خدمت تمامی اساتید محترم
قصد خرید سی پی یو: Intel® Pentium® Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz) رو دارم ولی نمیدونم چه مادربردی براش بگیرم که مناسب باشه و پول الکی برای اسم برند و قابلیت های اضافی که استفاده من نشه ندم.
*سیستم قبلی خراب شده و فقط میخوام جایگزین براش بگیرم، کارت گرافیک هم ندارم و قصد خرید هم فعلا ندارم.
* پاور هم چند وات براش مناسبه
* درصورتی که پردازنده ی دیگه ای، هم قیمت این مدل پیشنهاد دارید ممنون میشم راهنمای کنید.
با سپاس از دوستان عزیز
درود بر شما
لطفا کاربری و بودجتون را بفرمائید
saeed_flash
06-08-12, 01:07
بیشتر برای اجرای فیلم و استفاده از اینترنت میخوام باشه
میخوام 4 تا قطعه بخرم:
CPU, MB, Power, RAM
بقیه قطعات هست
بودجه هم 250 الی 300 بیشتر نمیخوام پاش بذارم.
ممنون از جوابتون
nima_hl
06-08-12, 22:48
بیشتر برای اجرای فیلم و استفاده از اینترنت میخوام باشه
میخوام 4 تا قطعه بخرم:
CPU, MB, Power, RAM
بقیه قطعات هست
بودجه هم 250 الی 300 بیشتر نمیخوام پاش بذارم.
ممنون از جوابتون
g620 که حدود 120 قیمت داره
پائینترین مادربردی که میتوانید برای این پردازنده خرید بفرمائید h61 ecs است حدود 110 که فاقد usb/sata3
مادربردی که من به شما پیشنهاد میکنم H61M/U3S3 (Only the registered members can see the link)ازراک به قیمت حدود 130 که همانگونه که از نامش پیداست دارای sata/usb3 است و بایوس ساپورت ivy bridge هم براش اومده
چون سیستم مصرف بسیار پائینی دارد یدونه پاور ویرا حدود 20 تومن براش بگیرید و با 30 تومن باقی مانده می توانید 2 تیغه یک گیگی رم تهیه کنید