سلاممن ميخوام يه سيستم بخرم بعد حداکثر بودجه ايکه براي مادربورد گذاشته بودم 200 تومان بود براي کارت گرافيک هم حداکثر ميوتنم 120 تومان هزينه کنم.ولي هرچي گشتم مادربورد جالب و خوبي پيدا نکردم براي همين فکر کردم اگه اون 120 کارت گرافيک يه 30 تومان ديگه بزارم روش با اون ميتونم يه مادربورد خوب در حد 350 تومان بگيرمحالا ميخوام يه مادربورد پيدا کنم که گرافيک آنبوردش در حد يه گرافيک 90-100 توماني باشه البته اينم بگم که cpu که انتخاب کردم Intel® Core™ i3-2120 که خودش پردازنده گرافيکي دارهحالا با اين شرايط ميتونين يه مادربورد خوب درحد 350 تومان بهم معرفي کنيد که گرافيک آنبوردش با يه cpu Intel® Core™ i3-2120 در حد يه کارت گرافيک 100 توماني باشه. خيلي ممنون ميشم
nima_hl
03-08-12, 19:41
سلاممن ميخوام يه سيستم بخرم بعد حداکثر بودجه ايکه براي مادربورد گذاشته بودم 200 تومان بود براي کارت گرافيک هم حداکثر ميوتنم 120 تومان هزينه کنم.ولي هرچي گشتم مادربورد جالب و خوبي پيدا نکردم براي همين فکر کردم اگه اون 120 کارت گرافيک يه 30 تومان ديگه بزارم روش با اون ميتونم يه مادربورد خوب در حد 350 تومان بگيرمحالا ميخوام يه مادربورد پيدا کنم که گرافيک آنبوردش در حد يه گرافيک 90-100 توماني باشه البته اينم بگم که cpu که انتخاب کردم Intel® Core™ i3-2120 که خودش پردازنده گرافيکي دارهحالا با اين شرايط ميتونين يه مادربورد خوب درحد 350 تومان بهم معرفي کنيد که گرافيک آنبوردش با يه cpu Intel® Core™ i3-2120 در حد يه کارت گرافيک 100 توماني باشه. خيلي ممنون ميشم
سلام و خوش آمدید:give_rose:
مادربردهای 1155 فاقد پردازنده گرافیکی هستند و تنها پردازنده گرافیکی داخل خود پردازنده است.
به عبارتی چه مادربرد ارزان 100 تومانی بخرید چه مادربرد چند صد هزار تومانی در پرفورمنس گرافیک شما هیچ تفاوتی ایجاد نمی شود.
اگر اهل آورکلاک نیستید H61MU3S3 (Only the registered members can see the link)ازراک به قیمت حدود 130 در بازار هست و با مابقی پول میتوانید یک گرافیک مناسب تهیه کنید.
پینوشت : اگر مادربرد را پسند کردید و تمایل داشتید بفرمائید تا آدرس جائی که موجود دارد را به شما بدهم.
takvand110
04-08-12, 21:54
من میخوام یه مادربورد بگیرم بودجمم حداکثر 350 تومانه.ولی نمیدونم چی بیگرم
میخواستم بدونم بهترین مادربورد گرافیک آنبوردی که تو رنج قیمت 300 تا 350 تومان هست چیه؟
در ضمن سی پی یو سیستمم هم Intel® Core™ i3-2120 هست
فقط مادربوردش حتما گرافیک آنبورد داشته باشه چون فعلا قصد خرید کارت گرافیک رو ندارم
nima_hl
05-08-12, 00:22
من میخوام یه مادربورد بگیرم بودجمم حداکثر 350 تومانه.ولی نمیدونم چی بیگرم
میخواستم بدونم بهترین مادربورد گرافیک آنبوردی که تو رنج قیمت 300 تا 350 تومان هست چیه؟
در ضمن سی پی یو سیستمم هم Intel® Core™ i3-2120 هست
فقط مادربوردش حتما گرافیک آنبورد داشته باشه چون فعلا قصد خرید کارت گرافیک رو ندارم
گرامی حداقل در مورد کاربری خودتون توضیح بدین
اگر شما اهل بازی هستید کارت گرافیکی درون این پردازنده اصلا مناسب بازی کردن نیست و به جای خرید مادربرد 350 هزار تومانی یک مادربرد 130 تومانی و یک گرافیک 220 هزار تومانی (450 یا 550ti) خرید بفرمائید.
سیستم یاد شده برای بازی اصلا قابل مقایسه با سیستم با مادربرد گران قیمت بدون گرافیک نیست.
اگر هم کارهای پردازشی دارید پیشنهاد میکنم پردازنده خود را بفروشید و با افزودن 200 تومن از بودجتون یک i5 از نسل جدید ivy bridge بخرید و مجددا روی همان برد ارزان قیمت نصب نمائید.
ولی اگر میخواهید مادربرد 350 هزار تومانی بخرید Asus P8Z77-V LE به همین قیمت در بازار موجود است.