دوستان من میخوالم یه سیستم دسکتاپ برای استفاده توی محیطهای 3DS Max و Autocad و رندر گرفتن و گهگاهی هم برنامهنویسی تهیه کنم.
تا الآن فقط CPU رو از برند اینتل، سری ivy bridge و مدل core i7 3770K انتخاب کردم و بقیه قطعات رو میخوام با مشورت دوستان توی انجمن انتخاب کنم.
توی این تاپیک میخوام برای انتخاب رم و هارددیسک از شما اساتید کمک بگیرم.
1- نیاز به 8 گیگ (4×2) رم DDR3 دارم که قدرت و کیفیت لازم رو برای کار توی همچین شرایطی داشته باشه و چند سالی هم برام عمر کنه. (در آینده احتمالاً نزدیک میخوام رمهارو به 16 گیگ ارتقاء بدم)
2- یک هارددیسک با 1 ترابایت فضا میخوام که کیفیت و همچنین سرعت رید و رایت خوبی داشته باشه که بتونه از پس انتقال اطلاعات سنگین براحتی بر بیاد و هی بخاطر سرعت پایین هارد، کارآیی بقیه قسمتها زیر سوال نره.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
DreamBox
01-08-12, 05:26
حین چرخی که توی سایتها زدم این 2 مورد از لحاظ قیمتی یهنمه چشمو گرفتن!
هارد: Seagate Barracuda ST1000DM003
ر (Only the registered members can see the link)م: CORSAIR XMS3 8GB
ا (Only the registered members can see the link)ساتید بفرمایند که آیا این دو گزینه، انتخابهای خوبی هستند و یا توی این رنج قیمتی انتخابهای بهتری هم میشه داشت؟
nima_hl
01-08-12, 11:40
درود بر شما
در سیستم های حرفه ای حداقل از 2 هارد استفاده می شود. یک هارد برای سیستم عامل و برنامه ها و هارد دیگر برای نگهداری پروژه ها.
این عمل باعث می شود سرعت بالا رود و اصطحلاک پائین آید.
اگر از نظر مالی برای شما امکان دارد 2 هارد 500 گیگابایتی تهیه کنید. ( سیگیتهای باراکودا هاردهای خوبی هستند و تست خودشون را پس داده اند )
در مورد برند رم زیاد سخت گیری نفرمائید ولی در مورد حجم رم دقت بفرمائید.
به جای ماژولهای 2 گیگابایتی از ماژولهای 4 گیگابایتی خرید بفرمائید تا 2 اسلت خالی برای آینده داشته باشید.
شما برای خرید کیت 4 گیگ از این رمها مبلغ حدود 75 هزار تومان باید پرداخت نمائید ولی ماژولهای 4 گیگی از برندهای دیگر مانند elixir یا twinmos را میتوانید به قیمت حدود 45 هزار تومان خرید نمائید.
در این حالت شما میتوانید با مبلغ حدود 180 هزار تومان 16 گیگابایت رم داشته باشید.
DreamBox
01-08-12, 11:48
ممنون دوست عزیز از پاسختون
در مورد هارددیسک متأسفانه فعلا بودجهم منو در مضیقه قرار داده وگرنه قصدم اینه که علاوه بر یک هارد 1TB یک SSD هم برای سیستمعامل بگیرم که البته اونم احتمالا بعد از یک ماه میخرم
برای همین ترجیه میدم فعلا یه هارد 1TB بگیرم بجای 2تا 500GB
اگه بازم اشتباه میکنم اساتید لطف کنن بگن تا تصمیممو تغییر بدم.
در مورد رم هم نظر خودم روی ماژولهای 4GB هست بجای 4تا 2GB و باتوجه به اینکه از Quad Channel نمیشه استفاده کرد پس خرید 4تا 2GB کاری معقول نیست.
اما در مورد مارک و مدلشون موندم واقعا
اینکه فرمودین حساسیتی بخرج ندم آیا رمهای معمول بازار که برای سیستمهای خونگی استفاده میشن زیر بار سنگین ایجاد مشکل نمیکنن؟ مشکل گرما یا مشکلات دیگهای براشون پیش نمیآد؟
ممنون از وقتی که برای پاسخگویی میذارین.
nima_hl
01-08-12, 14:21
خواهش میکنم
اگر برنامتون خرید ssd است انتخاب 1 ترا در حال حاضر انتخاب خوبیه :cool:
گرم کردن رمها مربوط به نسلهای قدیم رمها بود و رمهای امروز معمولا ولتاژ پائینی دارند به همین دلیل گرم نشده و ایجاد مشکل نمی کنند.
به هر حال چون اختلاف رمهای بدون هیت سینک و هیت سینک دار کم است ترجیحا رم هیت سینک دار تهیه کنید ( مثلا twinmos هیت سینک دار 4 گیگ الان قیمتش حدود 48 تومان است و 2 گیگ آن حدود 23 تومان )
در فروم سرچ کنید چند تاپیک در مورد رم دارم فکر کنم براتون جالب باشد.
DreamBox
01-08-12, 16:27
ممنون پس مسئله هارد حل شد.
حالا در مورد رم میشه مدلهای مد نظرتون رو بفرمایید؟ چون من هرچی توی سایتهای ایرانی گشتم نتونستم مدلهای DDR3 از شرکت Twinmos رو پیدا کنم!
nima_hl
01-08-12, 17:00
حالا در مورد رم میشه مدلهای مد نظرتون رو بفرمایید؟ چون من هرچی توی سایتهای ایرانی گشتم نتونستم مدلهای DDR3 از شرکت Twinmos رو پیدا کنم!
فرق نمیکنه. بازار تشریف ببرید هر رمی که هیت سینک داشت قیمتش هم مناسب بود خرید بفرمائید.
javadshahvand
01-08-12, 17:03
از رم های APACER (Only the registered members can see the link) با گارانتی سازگار و یا داده پرداز متین میتونی استفاده کنی قیمتش هم مناسبه
DreamBox
01-08-12, 17:14
ممنون ولی توی این سایت تنها موردی که من بخوام تهیهش کنم APACER RAM DDRIII 1333MHz Heatspreader (Only the registered members can see the link) بود که اونم 1333 ولی من دنبال 1600 هستم!
البته بگم که از تفاوت کارآیی این دو سری چندان مطلع نیستم.
بنظرتون توی 1333ها بگردم یا با یکم هزینه بیشتر 1600 بگیرم؟
mehrdad_ab
01-08-12, 17:32
سلام
رم رو باس 1600 خرید بفرمائین.
DreamBox
01-08-12, 17:36
ممنون دوست عزیز ولی اگه مارک و مدل خاصی هم ذکر میکردین بهتر بود.
چون من باید امروز لیست قطعات رو ارسال میکردم که تا شنبه بتونم اسمبل کنم که خوب تا این لحظه نشد و موند برای فردا که امیدوارم امشب بشه به یه جمعبندی کلی رسید که حداقل یکشنبه/دوشنبه قطعات بدستم برسن :-)
mehrdad_ab
01-08-12, 17:45
ممنون دوست عزیز ولی اگه مارک و مدل خاصی هم ذکر میکردین بهتر بود.
چون من باید امروز لیست قطعات رو ارسال میکردم که تا شنبه بتونم اسمبل کنم که خوب تا این لحظه نشد و موند برای فردا که امیدوارم امشب بشه به یه جمعبندی کلی رسید که حداقل یکشنبه/دوشنبه قطعات بدستم برسن :-)
تو پست قبل فقط در مورد باس سئوال فرموده بودین؛
بهر حال اگر میخواین لیست کنید ببینید کدوم یکی در بازار موجود هست مثل Kingstone,Adata,Patriot,Elixir,Apacer , ...
اینها هم قیمت متعادلی دارن و هم کیفیت خوب ،
شما لیست کنید ببینید کدوم یکی موجود بود ( البته باس 1600) خرید بفرمائین.
DreamBox
01-08-12, 18:21
جناب مهرداد عزیز من موجودی بازار رو نمیدونم شما و دوستان بهتر از بنده توی این زمینه اطلاعات دارین، برای همین ترجیحا خودتون چندتا مدل و مزایا و معایبشون رو بگین تا از بین اونها انتخاب نهایی رو بازم به کمک شما اساتید گرامی انجام بدم.
mehrdad_ab
01-08-12, 18:59
جناب مهرداد عزیز من موجودی بازار رو نمیدونم شما و دوستان بهتر از بنده توی این زمینه اطلاعات دارین، برای همین ترجیحا خودتون چندتا مدل و مزایا و معایبشون رو بگین تا از بین اونها انتخاب نهایی رو بازم به کمک شما اساتید گرامی انجام بدم.
والا من از بازار تهران خبری ندارم ؛
توی استفاده شخصی Apacer ,Elixir ,Adata برام از همه بهتر بودن و Adata (Only the registered members can see the link) رو پیشنهاد می کنم .
DreamBox
01-08-12, 20:52
بازم ممنون از لطفتون
کسی از دوستان قیمت این ماژولهای رم رو توی بازار تهران داره؟