سلام
اين مشكل تو ويندوز ايكس پي هم هست اما الان كه سون هست با سونم مشكل دارم
وقتي ويندوز بوت ميشه و پسورد رو مي زنيم صفحه سياه مياد كه با فشردن سه كليد تركيبي تسك منيجر اجرا ميشه و با اجراي اكسپلورر ويندوز بالا مياد اما هر بار پس از ريست شدن يا خاموش كردن بايد اين كار رو كرد
براي دائم شدن و انجام ندادن هر باره اين كار چكار بايد كرد چون ويروس كشم چيزي پيدا نميكنه آپديتش هم همينه
سيستم ريستور هم گاهي جواب ميده
ضمنا گاهي اوقات بعد اومدن اون صفحه سياه حتي با فشردن كليدهاي تركيبي هم تسك منيجر اجرا نميشه اينو بايد چيكار كرد
لطفا دو ستان كمك كنن
ممنون
EhsanHF
01-08-12, 11:53
اگه راه حل دائمی میخواین ، نصب مجدد ویندوز هست . اما Repair جوابگو نیست . چون کاملا موقتی هست .
اما برای راه حل موقتی ، پیشنهاد میکنم توی Startup ، سرویس explorer رو بذارین تا با هر بار بوت اون هم اتومات اجرا بشه .
DreamBox
01-08-12, 12:30
اگه نظر بندهرو میخواین نرمافزار Advanced System Care رو نصب کنبن و با اون سیستمتون رو Repair کنین و ترجیحا این برنامهرو همیشه داشته باشین.
لینک دانلود آخرین ورژن بتا که بجرأت میگم از ورژن استیبل سری 5 بهتر کار میکنه:
Only the registered members can see the link
توجه کنین که بعد از نصب برنامه و اجراش صفحه اصلی که اومد Scan و Fix کنین. ترجیحا توی این مرحله براوزر و نرمافزارهای دیگهرو ببندین و بعد از اتمام مراحل فیکس کردن مشکلات یکبار ریستارت کنین
وقتی بعد از اولین Care سیستم میخواد بالا بیاد، شروع به دفراگ رجیستری و اگه هارددیسکتون ارور داشته شروع به فیکس کردنشون میکنه که طبیعیه سیستم یکم دیر بالا بیاد
بعدش هم روی آیکون برنامه توی Tray bar ویندوز (کنار ساعت) کلیکراست کرده و Toolbox رو انتخاب میکنی اونجا وارد Win Fix میشی و اسکن میکنی
باحتمال خیلی زیاد مشکلتو توی همین مرحله پیدا میکنه و میتونی Fix کنی ولی اگه توی این مرحله خودش نتونست مشکلتو حل کنه، یک تب Advanced داره بالاش که وارد اون میشی و توی منو سمت چپ، System رو انتخاب میکنی
حالا سمت راست از پایین سومین گزینه نوشته Explorer.exe won't start at boot in windows که جلوش یه دکمه Fix میبینی
کافیه اونو کلیک کنی و یکم صبر کنی تا بهت بگه مشکلت حل شده.
ضمناً برای هر مشکلی سریع ویندوز عوض نمیکنن.
من یه لپتاپ دارم که الآن چند ساله همون ویندوز روش نصبه و برای کارهای افیس و وبگردی هر روز خدا کلی استفاده میشه و ویندوزش آخ هم نگفته :-). تنها کاری هم که کردم براش یه اینترنت سکیوریتی خوب ریختم و یه Advanced System Care
javadshahvand
01-08-12, 16:51
سلام
اين مشكل تو ويندوز ايكس پي هم هست اما الان كه سون هست با سونم مشكل دارم
وقتي ويندوز بوت ميشه و پسورد رو مي زنيم صفحه سياه مياد كه با فشردن سه كليد تركيبي تسك منيجر اجرا ميشه و با اجراي اكسپلورر ويندوز بالا مياد اما هر بار پس از ريست شدن يا خاموش كردن بايد اين كار رو كرد
براي دائم شدن و انجام ندادن هر باره اين كار چكار بايد كرد چون ويروس كشم چيزي پيدا نميكنه آپديتش هم همينه
سيستم ريستور هم گاهي جواب ميده
ضمنا گاهي اوقات بعد اومدن اون صفحه سياه حتي با فشردن كليدهاي تركيبي هم تسك منيجر اجرا نميشه اينو بايد چيكار كرد
لطفا دو ستان كمك كنن
ممنون
به احتمال 90 درصد مشکل شما سخت افزاری هست مشخصات سیستم رو بگو اگر هم تونستی یه عکس از مادربردت بزار