درود و عرض خسته نباشید به همه دوستان و اساتید گل شهر سخت افزار بعد درگیری های بسیار شدید(و خفن) با امتحاناتم و اتمامشون الانه شروع کردم به راه اندازی یه شبکه مفید تو خونمون یه مودم روتر adsl وایرلس میخوام بخرم که انتظاراتم اینه: 1- 1-3 یا 1-4 باشه(لنش) 2- سرعت وایرلسش 300mb/s یا بیشتر باشه 3- سیستم هام گیگا لنن میخوام از این سرعتشون در حد امکان استفاده کنم(پشتیبانی گیگالن داشته باشه) 4- امنیتش( ائم از پسورد پروتکت و آپشن های مربوطش) قابل قبول باشه 5- خوش قیافه باشه 6- از باب راه اندازی و پایداری اتصالش اذیت کننده نباشه ;) 7- سلامتیتون سقم بودجم هم 160تومنه پیشاپیش ممنونتون
Over_Cracker
14-07-12, 17:30
درود.
با این بودجه فکر نکنم بتونید دستگاهی با چنین ویژگی هایی خریداری کنید.پیشنهادم روی DIR-655 Xtreme N Gigabit Router - D LINK هستش با قیمت 260 تومن
یه سری مودم با برند Tenda در بازار هستند که من خودم حدود1 ساله استفاده می کنم و کیفیت و کارایی مناسبی دارند.اگر از این مدل تونستی گیر بیاری،مدل های N80 و N60 عالیه،هر دو هم Dual Band هستند:
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
اگر از گیگابیت لن صرف نظر کنید،میشه رو گزینه های ارزان قیمت تری انتخاب داشت.
تا ببینیم نظر سایر دوستان چیه!؟
designme
14-07-12, 18:20
درود. با این بودجه فکر نکنم بتونید دستگاهی با چنین ویژگی هایی خریداری کنید.پیشنهادم روی DIR-655 Xtreme N Gigabit Router - D LINK هستش با قیمت 260 تومن یه سری مودم با برند Tenda در بازار هستند که من خودم حدود1 ساله استفاده می کنم و کیفیت و کارایی مناسبی دارند.اگر از این مدل تونستی گیر بیاری،مدل های N80 و N60 عالیه،هر دو هم Dual Band هستند: Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link اگر از گیگابیت لن صرف نظر کنید،میشه رو گزینه های ارزان قیمت تری انتخاب داشت. تا ببینیم نظر سایر دوستان چیه!؟ سلام دوباره asus dsl_n11 :120000T دوبانده(300Mbps) و با سایر امکانات فقط دقت نکردم گیگا لن هست یا نه... ولی بی خیال دوبانده بودن و گیگا لن شدم همین اتصال 150مگابیت کافیه، درباره لن هم اگر گیگا بود بهتر ولی نبود هم مهم نیست حالا مظاهر جان نظرت درباره این دوتا چیه(قیمت/امکانات): asus dsl_n10E: Only the registered members can see the link asus dsl_n10 B1: Only the registered members can see the link