سلام , من کامپیوترم آلان یه مدته اینجوری شده که وقتی که روشن میکنم کامپیوتر رو , وقتی ویندوز بالا میاد , حالا یا همون لحظه یا یه ذره که کار میکنم باهاش قفل میکنه و مجبورم restart کنم , و وقتی این کارو میکنم درست میشه ؛ یعنی فقط در بار اولی که روشن میکنم قفل میکنه و restart که میکنم درست میشه , حالا نمیدونم مشکل از کجاست , اگه میشه راهنماییم کنید ,ممنون
mehrdad_ab
10-07-12, 14:16
سلام , من کامپیوترم آلان یه مدته اینجوری شده که وقتی که روشن میکنم کامپیوتر رو , وقتی ویندوز بالا میاد , حالا یا همون لحظه یا یه ذره که کار میکنم باهاش قفل میکنه و مجبورم restart کنم , و وقتی این کارو میکنم درست میشه ؛ یعنی فقط در بار اولی که روشن میکنم قفل میکنه و restart که میکنم درست میشه , حالا نمیدونم مشکل از کجاست , اگه میشه راهنماییم کنید ,ممنون
باتعویض ویندوز و ویروس یابی مشکلتون حل نشده ؟؟؟؟
aghafarhad
10-07-12, 15:35
نه متاسفانه ؛ هم ویندوز عوض کردم هم Scan کردم با آنتی ویروس , ولی هردفعه اینجوری میشه
mehrdad_ab
10-07-12, 15:52
نه متاسفانه ؛ هم ویندوز عوض کردم هم Scan کردم با آنتی ویروس , ولی هردفعه اینجوری میشه
مشخصات دقیق سیستمتون رو بفرمائین .
aghafarhad
10-07-12, 16:23
CPU : INTEL (R) CORE (TM)2 Quad CPU Q6600 @2.4 GHz
RAM : 2 GB
32 bit
Graphic: NVIDIA GForce 9400 GT
mehrdad_ab
10-07-12, 17:08
CPU : INTEL (R) CORE (TM)2 Quad CPU Q6600 @2.4 GHz
RAM : 2 GB
32 bit
Graphic: NVIDIA GForce 9400 GT
نظر من اول روی پاور سیستم هست که ذکر نکردید که چی و چند مدت هست که کار کرده . سیم ارت رو به بدنه کیس متصل کرده و دوباره امتحان کنید.
دوم چینش رم ها ، که اگر به صورت 1*1 هست ، با تک تک رم ها تست شود
سوم خمیر سیلیکون زیر فن پردازنده که توصیه می کنم در هر صورتی اون رو تعویض کنید.
چهارم بررسی خازنهای روی مادربرد و کارت گرافیک.
اگر بازم چیزی به ذهنم رسید ذکر می کنم .
شما هم تک تک اینها رو بررسی و اعلام بفرمائین.
aghafarhad
10-07-12, 17:28
مرسی از راهنماییتون , من اینکارارو انجام میدم و خبر میدم
ممنون
Over_Cracker
13-07-12, 00:19
درود.
معمولا نصب بیش از حد نرم افزار و بالا اومدن بیش از حد برنامه ها در هنگام بوت،این مشکل رو به وجود میاره.
رو یه سیستم پنتیوم 478 این مشکل رو داشتم که با حذف آنتی ویروس Nod32 و برداشتن تیک برنامه ها در Start Up- Msconfig درست شد