من میخواستم یک سیستم بخرم اگه ممکنه سیستمی با شرایط زیر برام معرفی کنید ممنون میشم
1 - این سیستم بیشتر برای گیم هست یعنی بتونه گیمهای سنگینو اجرا کنه و بقیه مواقع اینترنت
2 - چون شبو روز روشن خواهد بود(شبا فیلم دانلود میکنه) از نظر تولید گرما مناسب باشه که اسیب نبینه (ایا نیاز هست براش خنک کننده مجزا بگیرم؟)
3- حدالامکان بی صدا باشه (فنهاش زیاد صدا نده)
4- قیمت حدود یک میلیون
لطفا قطعات پیشنهادی با قیمت را بفرمایید
mehrdad_ab
09-07-12, 00:07
من میخواستم یک سیستم بخرم اگه ممکنه سیستمی با شرایط زیر برام معرفی کنید ممنون میشم
1 - این سیستم بیشتر برای گیم هست یعنی بتونه گیمهای سنگینو اجرا کنه و بقیه مواقع اینترنت
2 - چون شبو روز روشن خواهد بود(شبا فیلم دانلود میکنه) از نظر تولید گرما مناسب باشه که اسیب نبینه (ایا نیاز هست براش خنک کننده مجزا بگیرم؟)
3- حدالامکان بی صدا باشه (فنهاش زیاد صدا نده)
4- قیمت حدود یک میلیون
لطفا قطعات پیشنهادی با قیمت را بفرمایید
سلام
مانیتور هم جزء این سیستم مدنظرتون هست یا فقط کیس ؟
jalal95
09-07-12, 14:56
فقط کیس بدون دی وی دی رایتر
mehrdad_ab
09-07-12, 16:11
فقط کیس بدون دی وی دی رایتر
MB=Asrock Z68 pro3 G3~250T
Cpu=Core i3 2100~240T
Ram 2*2 1600 Corsair XMS3~80T
VGA=PowerColor 6850~250T
H.D.D=Seagate Sata3 500G~140T
case=Selective5~50T
P.S.U=Green 530Aeu~95T
sum =1105T
قیمت سیستم پیشنهادی بالاتر از قیمتی که شما فرمودین هست به علت انتخاب مین برد با چیپ 68 که در صورت عدم تمایل بفرمائین تا برد ارزونتری پیشنهاد کنم . اما علت انتخاب این مین برد ، همونطور که در توضیحات فرمودین ، لازم دارین که سیستم مدت ها برای دانلود روشن باقی بمونه و در عین حال از نویز پایینی برخوردارباشه ، که با استفاده از قابلیت سوئیچینگ این چیپست ، در مواقع غیر ضروری ، گرافیک اصلی سیستم غیرفعال شده،از گرافیک آنبرد استفاده میشه که تاثیر بسزایی در میزان برق مصرفی و نویز حاصله دربر داره.