PDA

مشاهده نسخه کامل : تفاوت بین لپتاپ و تبلت

mohsen_star
03-07-12, 13:10
سلام
تفاوت بین لپ تاپ و تبلت چیه؟
میخوام برای کار برم تو یه کارگاه که به کامپیوتر دسترسی ندارم و میخوام یه لپتاپ بخرم که الان هم یه تبلت سامسونگ تمیز مدل7500 با حافظه32 گیگ گیرم اومده
میگه 900 و با گوشیم هم تعویض میکنه
حالا نمیدونم تبلت بهتره یا لپتاپو...
کمک کنید لطفا

Moein
03-07-12, 17:12
سلام دوست عزیز

لب تاپ و تبلت تفاوت های زیادی دارند لب تاپ ها کامپیوتر های قابل حمل هستند در صورتی که تبلت ها بیشتر اسمارت فون هایی هستند که دارای صفحه ای بزرگ هستند

نکته مهم کار شما هست که می خواهید چه فعالیتی انجام بدید چون به صورت مثال اگر تنها کار به صورت مولتی مدیا و وب گردی باشه خوب گزینه با تبلت هست اما در صورتی که اجرای نرم افزار های فارسی یا نرم افزار های خارجی باشه تبلت ها توانایی این کار ها رو ندارند

قیمتی که پیدا کردید به نصبت خوب هست

از لحاظ اینکه شخص بخواد بگه کدوم بهتره به کارایی بر میگرده اما به شخصه با لب تاپ بیشتر حال می کنم تبلت ها صفحه های بزرگ بی مصرفی هستند که گوشی های امروزی تماما کارهای اون ها رو انجام میدهند بدون اینکه بخواهد فضا و وزن زیادی داشته باشند

سوالی دیگه ای داشتید مطرح کنید

موفق باشید

mohsen_star
03-07-12, 22:04
ممنون از شما
با تحقیق فهمیدم تبلت به کار من نمی یاد
حالا لپتاپ ها هم گرون شده
یه سوال همینجا کنم که جایی دیگه بهم نریزه

بنظرتون خرید لپتاپ دست دوم کار مناسبی هست
به فرض اینکه اون دستگاه سالم و بدون مشکل باشه
یعنی ارزش داره بخاطر چند صد هزار دست دوم خرید و اصولا توصیه میکنید یا نه
ممنون از لطف شما

Moein
03-07-12, 22:10
ممنون از شما
با تحقیق فهمیدم تبلت به کار من نمی یاد
حالا لپتاپ ها هم گرون شده
یه سوال همینجا کنم که جایی دیگه بهم نریزه

بنظرتون خرید لپتاپ دست دوم کار مناسبی هست
به فرض اینکه اون دستگاه سالم و بدون مشکل باشه
یعنی ارزش داره بخاطر چند صد هزار دست دوم خرید و اصولا توصیه میکنید یا نه
ممنون از لطف شما

والا در صورتی که شرایط بالا رو داشته باشه قطعا داره

اما کلا بعضی ها با جنس نو حال می کنند و دست به دست دوم نمیزنند اون دیگه بستگی داره امکان داره شما وسیله نو تهیه کنید اما مشکل داشته باشه اما به دلیل اینکه قرار هست نسل جدید Ivy Bridge برای لب تاپ ها عرضه بشه به صرفه هست که کمی صبر کنید و سی پی یو هایی که بر روی لب تاپ های جدید قرار میگیرند رو تهیه کنید البته این با توجه به کاری که باز هم از لب تاپ می خواهید توجیه پیدا می کنه

در این زمینه اگر کمکی بر میاد بگید تا پاسخ گو باشم