سلام دوستان
می خواستم کارت گرافیک gtx 460 1 gig رو بخرم اما نمی دونم بین این همه برند چکار کنم با توجه به اینکه اخلاف قیمتاشون خیلی زیاده پیشنهاد شما خرید این قطعه با کدوم برنده ؟
در ضمن اگر قطعه دیگه رو با قدرت gtx 460 یا بالا تر ولی توی همین رنج قیمت میشناسید ممنون میشم ما رو هم در جریان بزارید
راستی میدونم سوال جاش اینجا نیست اما خیلی برام مهمه میخواستم بدونم مادربرد asrock خوبه ؟ یا بهتره gigabyte تهیه کنم
ممنون
Over_Cracker
23-06-12, 02:54
درود.
قبل از اینکه بخواهیم روی برند بحث کنیم باید بدونیم که این همه برند واسه چی وجود دارند؟ در پاسخ باید بگیم که برای اینکه قدرت و سرمایه وجود داشتن رو داشتند و نه اینکه دلشون برای کاربر سوخته باشه. پس نتیجه میگیریم همه ی برند های قطعات سخت افزاری فقط یک نام هستند و در انتخاب یک قطعه سخت افزاری یک شاخص مناسب برای انتخاب نیستند،بلکه بر اساس دلایل و شاخص های فنی/علمی دیگه که در ادامه خدمتون عرض میکنم،انتخاب و برگزیده خواهند شد پس برند ها،انتخاب کننده نیستند و این سوال شما از پایه اشتباه هست که Asrock بهتره یا Gigabyte ! و هر شخصی به این سوال پاسخ بده،من به ضرس قاطع میگم که اون شخص از این پاسخگویی،نفع شخصی برده و هیچ شخصی در دنیا نمیتونه در یک کلام بگه که یک برند از دیگری بهتر هست.
حال که فهمیدیم قراره کارت گرافیکی بخریم،باید ببینیم انتظار ما از اون کارت گرافیک چیه؟ چقدر بودجه داریم؟ آیا امکان داره که ما بخواهیم آورکلاک کنیم؟ برای چه مدت قراره این کارت گرافیک رو نیگه داریم؟
تا اینجا سعی کردم بحث برند رو روشن کنم که برای شما و کاربران دیگه یک دغدغه در امر خرید نباشه. حال شما بودجه مورد نظر و کاربری های خودتون رو بفرمایید تا وارد مرحله انتخاب بشیم.
camry1
23-06-12, 13:31
ممنون دوست عزیز خیلی زیبا توضیح دادین :cool:
سیستمی که قراره بگیرم از این قراره :
MB : ASROCK H61 ICAFE
CPU : INTEL CORE I3 2100
RAM : KENGESTON 2X2 GIG
GRAPHIC : ...
Power : green 530 A
اما توی کارت گرافیکش موندم که چی بگیرم با توجه به اینکه بودجه ام بین 100 تا 200 تومن حالا 20 تومن کم و بیش بیشتر نیست
و حالا که خیالم از برند راحت شده میخوام یک کارت نسبتا قوی با حدقل قیمت خریداری کنم ( ارزون ترین برند )
اهل اورکلاک هم نیستم و این کارت رو فقط واسه گیم میخوام نه هیچ چیز دیگه ای
در ضمن اگر پیشنهاد بهتری واسه cpu دارین ممنون میشم کمکم کنین البته قیمتش نمیخوام از 240 تومن بزنه بالا
با تشکر
Over_Cracker
24-06-12, 03:35
با بودجه ی حدود 200 تومن،گرافیک Gainward GTX 460 768MB DDR5 رو پیشنهاد میکنم.
قدرتش رو میتونید در چارت های زیر مشاهده کنید:
Only the registered members can see the link
Over_Cracker
24-06-12, 03:37
گزینه ی بعدی هم،گرافیک Power Color HD6790 1GB GDDR5
سایر گرافیک ها قیمت های بالاتری دارند و در محدوده ی بودجه ی شما نمیگنجه.
پردازنده همونی که انتخاب کردید مناسب هست با توجه به بودجه.