PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقا کارت گرافیک

behrouz8
05-06-12, 16:37
سلام
بچه ها یه سیستم دارم به این مشخصات
man p915
cpu intel oentiun4 640 3.2ghz
ram 2gb
vga 7200 128mb
این سیستمو دادم به داداش کوچیکم ! میخواد بازی کنه باهاش. اگه یه کارت گرافیک بهتر بزارم رو سیستم میتونه همه بازی ها را اجرا کنه یا سی پی یو کم میاره ؟
مرسی

M.Ryder
05-06-12, 22:04
سلام دوست من
والا این سیستم اگه مادبرد و CPU و گرافیکش عوض بشه بهتره
ولی با این حال شما اول باید مشخص کنید چه بازی میخاد بکنه؟
مثلا میخاد CoD MW3 بازی کنه یا کوچیکه و به بازی هایی مثل Shrek و اینا بسنده میکنه؟
مورد دوم این هست که چقدر میخاین هزینه کنید

behrouz8
06-06-12, 14:37
سلام دوست من
والا این سیستم اگه مادبرد و CPU و گرافیکش عوض بشه بهتره
ولی با این حال شما اول باید مشخص کنید چه بازی میخاد بکنه؟
مثلا میخاد CoD MW3 بازی کنه یا کوچیکه و به بازی هایی مثل Shrek و اینا بسنده میکنه؟
مورد دوم این هست که چقدر میخاین هزینه کنید
هزینه در حد سیستم نو نمیخوام بکنم . الان یه کارت گرافیک در حد 80 الی 100 بزارم روش چه بازی هایی میشه کرد ؟ برا بازیا بیشتر سی پی یو مهمه یا کارت گرافیک ؟ کلا این سی پی یو کم میاره ؟
مرسی

mehrdad_ab
06-06-12, 19:09
هزینه در حد سیستم نو نمیخوام بکنم . الان یه کارت گرافیک در حد 80 الی 100 بزارم روش چه بازی هایی میشه کرد ؟ برا بازیا بیشتر سی پی یو مهمه یا کارت گرافیک ؟ کلا این سی پی یو کم میاره ؟
مرسی
اگر فقط قصد تعویض کارت گرافیک با هزینه ای که فرمودین رو دارین ، Gainward GT 430 DDR3 میتونه انتخاب خوبی باشه به قیمت حدود 90-85تومن .

behrouz8
06-06-12, 19:15
اگر فقط قصد تعویض کارت گرافیک با هزینه ای که فرمودین رو دارین ، Gainward GT 430 DDR3 میتونه انتخاب خوبی باشه به قیمت حدود 90-85تومن .
ممنون
میشه باهاش بازی کرد یا نه ؟ جواب میده یا سی پی یو کم میاره ؟
مرسی

mehrdad_ab
06-06-12, 19:40
ممنون
میشه باهاش بازی کرد یا نه ؟ جواب میده یا سی پی یو کم میاره ؟
مرسی
انتظار بازیهای سنگین رو از ش نداشته باشین
قبل از خرید بازی ، به پردازنده ای که اون گیم برای اجرا شدن نیاز داره دقت کنید تا به مشکل برنخورید.

M.Ryder
06-06-12, 23:12
خب دوست من اگه میخاین به مشکل بر نخورید میتونید یه CPU دو هسته ای هم بگیرید
البته باید توجه کنید که مادبرد ساپورت کنه
حدود 120 تومن هم CPU براتون تموم میشه که با گرافیکی که اقا مهرداد گفتن تقریبا باید 200 تومن هزینه کنید