PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید Mainboard و CPU و RAM

10minute
04-06-12, 10:32
سلام.
تصمیم گرفتم Motherboard و CPU و RAM سیستمم رو آپدیت کنم مخصوصا اینکه رم ها DDR2 هستن.
هزینه ای که میتونم اختصاص بدم 350 هزار تومنه و این چیزا رو میخوام بگیرم:
CPU حتما AMD باشه و اگه بشه یه خنک کننده غیر حرفه ای هم برای سیستم بزارم چون خیلی ازش استفاده میکنم و مشکل الان من با گرمای سیستم و صفحه CRASH آبی رنگ هستش
Motherboard ترجیحا Gigabyte باشه
Ram هم 4 گیگابایت باشه.

گرافیکم هم GeForce GT220 هستش که گمون نکنم نیاز به عوض کردنش باشه. هست؟:love:

M.Ryder
04-06-12, 21:16
سلام دوست من
اول از همه عضویتتونا تبریک میگم
شما یه موردی را نگفتید
میخاید با کامپیوتر چیکار کنید؟وب گردی؟بازی؟و...
با این حال من قطعات زیر را پیشنهاد میکنم:
MotherBoard:Giga A75M D2H>>>175t
CPU:AMD A4-3300>>>110t
RAM:GSkill 4GB(2*2GB)1600 CL9>>>50t
که اگه حساب کنید کلا میشه 335تومن
بنده CPU را ضعفترین نوع موجود در بازار انتخاب کردم
اگه میبینید قدرتی بیشتر از دو هسته میخاید میتونید CPU بهتری را انتخاب کنید
برای سوکت FM1 تا قیمت 288 تومن CPU توی ایران پیدا میکنید
مادربرد هم به خواست خودتون Giga انتخاب کردم
گرافیک هم با توجه به سوال های بالا باید تعیین کرد

10minute
04-06-12, 23:45
ممنون.
راستش زیاد اهل بازی نیستم اما با سیستم خیلی کار میکنم. مخصوصا اینکه ساعت های متوالی روشن میزارمش و باهاش خیلی دانلود دارم. اینترنت نا محدود دارم و ترجیح میدم دانلود کنم. البته بازی هم گه گداری میکنم. دوست ندارم سیستمم هنگ کنه. یه چیز دیگه هم هست. 4ترابایت هارد دارم و مرتبا در حال استفاده از اطلاعاتم هستم و همه هاردام هم پر هستن برای همین روان بودن سیستم برام مهمه

M.Ryder
05-06-12, 22:32
ممنون.
راستش زیاد اهل بازی نیستم اما با سیستم خیلی کار میکنم. مخصوصا اینکه ساعت های متوالی روشن میزارمش و باهاش خیلی دانلود دارم. اینترنت نا محدود دارم و ترجیح میدم دانلود کنم. البته بازی هم گه گداری میکنم. دوست ندارم سیستمم هنگ کنه. یه چیز دیگه هم هست. 4ترابایت هارد دارم و مرتبا در حال استفاده از اطلاعاتم هستم و همه هاردام هم پر هستن برای همین روان بودن سیستم برام مهمه
با این توصیفات شما فک نکنم نیازی به تغییر گرافیک باشه
در ضمن توی این سری از CPU ها گرافیک داخلی هم هست که اگه بخاید میتونید استفاده کنید(مثلا شب که میخاین سیستما بزارین برا دانلود)
فکر نمیکنم سیستم هنگ داشته باشه ولی در صورت نیاز میتونید CPU سه هسته ای یا چهار هسته ای خریداری کنید
البته نیاز به بودجه بیشتر داره همونطور که بالا گفتم تا 288 تومن میتونید برا CPU هزینه کنید

aligh22
12-06-12, 03:03
سلام من میخام یه سیستم جدید بخرم اما در مورد گرافیک و مادر بورد و سی پی یو موندم فروشنده بهم مادربورد گیگابایت رو پیشنهاد داد اما مادر بورد قبلی من گیگا بود و سوخت البته تعمیر شد و الان 5 ساله داره کار میکنه.فکر کنم گیگا با توجه به قیمتش تو بورسه اما من بین گیگا و استروک و ایسوس موندم به نظر شما ازچه مارک بگیرم که حدودا150- 160 تومن قیمتش باشه, وامکاناتشم خوب باشه( مثلا سرعت حافظه 1800 به بالا و درگاه پی سی ای معمولی واسه مودم و کپچر کارت و اگه بشه یو اس بی 3 داشته باشه و قابلیت read) نظرتون در موردasus p7h55 یاasrock p67 چیه؟کلا چی پیشنهاد میکنین و از کدوم برند؟ اگه بخام ای ام دی بگیرم با این پول چه مادر بوردی پیشنهاد میکنین وکدوم سی پی یو باشه که پولش درحدi3 باشه؟کلا ای ام دی بهتره یا نه چه مزیتی داره؟ مادربورد M5A78L LE یا M5A78L-MUSB3 ASUS چطوره به نظرتون واسه ای ام دی.شما چه مدلی رو ترجیح میدید به جز اینا؟ گرافیک میخام 5670 یا sapphire 6670 بگیرم نظرتون چیه؟ سی پی یو میخام i3 2130 بگیرم. پاور چی بگیرم و چند وات؟ مگه کیس خودش پاور نداره قبلا روش بود فکر کنم. راستی قیمتاشم بگین لطفاا ببخشید خیلی سوال کردم.ممنون اگه راهنمای کنید

mehrdad_ab
12-06-12, 20:21
سلام من میخام یه سیستم جدید بخرم اما در مورد گرافیک و مادر بورد و سی پی یو موندم فروشنده بهم مادربورد گیگابایت رو پیشنهاد داد اما مادر بورد قبلی من گیگا بود و سوخت البته تعمیر شد و الان 5 ساله داره کار میکنه.فکر کنم گیگا با توجه به قیمتش تو بورسه اما من بین گیگا و استروک و ایسوس موندم به نظر شما ازچه مارک بگیرم که حدودا150- 160 تومن قیمتش باشه, وامکاناتشم خوب باشه( مثلا سرعت حافظه 1800 به بالا و درگاه پی سی ای معمولی واسه مودم و کپچر کارت و اگه بشه یو اس بی 3 داشته باشه و قابلیت read) نظرتون در موردasus p7h55 یاasrock p67 چیه؟کلا چی پیشنهاد میکنین و از کدوم برند؟ اگه بخام ای ام دی بگیرم با این پول چه مادر بوردی پیشنهاد میکنین وکدوم سی پی یو باشه که پولش درحدi3 باشه؟کلا ای ام دی بهتره یا نه چه مزیتی داره؟ مادربورد M5A78L LE یا M5A78L-MUSB3 ASUS چطوره به نظرتون واسه ای ام دی.شما چه مدلی رو ترجیح میدید به جز اینا؟ گرافیک میخام 5670 یا sapphire 6670 بگیرم نظرتون چیه؟ سی پی یو میخام i3 2130 بگیرم. پاور چی بگیرم و چند وات؟ مگه کیس خودش پاور نداره قبلا روش بود فکر کنم. راستی قیمتاشم بگین لطفاا ببخشید خیلی سوال کردم.ممنون اگه راهنمای کنید
سلام
یک تاپیک جدید تشکیل بدین تا راجبش بحث کنیم.

aligh22
13-06-12, 02:50
نمیشه یوزر وپسورد میخاد بعدم جواب نمیده دوباره میخاد میشه کمک کنید:love::love:

mehrdad_ab
13-06-12, 10:26
نمیشه یوزر وپسورد میخاد بعدم جواب نمیده دوباره میخاد میشه کمک کنید:love::love:
چی یوزر و پسورد میخواد دوست عزیز؟

aligh22
13-06-12, 19:32
رو ارسال موضوع جدید که کلیک میکنم یه صفحه جدید باز میشه یوزر و پسورد میخاد در حالیکه وارد سیستم شدم قبلاو مرتب صفحه تکرار میشه شاید من اجازه ارسال موضوع جدید رو ندارم

mehrdad_ab
13-06-12, 19:45
رو ارسال موضوع جدید که کلیک میکنم یه صفحه جدید باز میشه یوزر و پسورد میخاد در حالیکه وارد سیستم شدم قبلاو مرتب صفحه تکرار میشه شاید من اجازه ارسال موضوع جدید رو ندارم

روی این لینک (Only the registered members can see the link) کیلیک کنید و ارسال موضوع جدید روبزنید . دقت کنید که آدرس به صورت کامل نوشته شده باشه : Only the registered members can see the link

floowers
16-12-12, 10:38
سلام اقایون من میخوام یه سیستم جدید جمع کنم خودم الان اینتل هست اما میخوام برم سراغ ای ام دی سی پیو هم ترجیح میدم fm1A8- 3870 k unlock شده بردارم مادربوردم موندم که alite a75 بگیرم یا گیگاa75-d3h نظرشما درمورد ام اس ای چیه ؟اینم مدلش a75a-g35 خواهشن زود جواب بدین میخوام زود بگیرم تو همین هفته.اگه کسی قیمت داره لطف کند قیمت بدهد بوجه خودم تا 500 هزار تومن هست.راستی سی پیو ومادربورد خودم الان intel 5300 motherboard:ep41 ud3l چه قدر میتونم این دعدد قطعه را بفروشم؟ ممنون:yes: