PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه آبی مادربورد Asus M8A88TD-V EVO/USB3

amir.des
01-06-12, 10:38
سلام دوستان
این اولین پست من در این انجمن هست و بسیار خوشحالم که اینجارو پیدا کردم.
سیستم من چند وقتیه که ارور صفحه ی آبی میده و ریستارت میشه و تا اونجایی که من خوندم ارور physical Dumping Memory هست.
زمان مشخصی برای اینکه این ارور بیاد نداره ! در نصف مواقع هنگام بالا اومدن و استارتینگ ویندوز این ارور میاد نصف دیگر هم هنگامی که ویندوز بالا میاد و بعد 5 - 10 دقیقه کار کردن این ارور ظاهر میشه ، اگر هم بعد 10 دقیقه ارور ظاهر نشد با اجرای چند دقیقه یک بازی این ارور ظاهر میشه.
من رم ها رو چک کردم و یک رم با مارک متفاوت از رم خودم به سیستم زدم اما باز هم همین مشکل بود.
گرافیک دوستم رو قرض گرفتم و رو سیستم خودم بستم اما باز هم همین مشکل بود.
هارد رو به کلی عوض کردم و یک هارد دیگه بستم باز هم همین مشکل به وجود اومد.
فکر نمیکنم مشکل از برق رسانی پاور هم باشه ! چون برق مصرففی سیستم رو هم کم کردم اما بازم نشد.
با این حساب رم - گرافیک - هارد - پاور مشکل ندارند ! میمونه سی پی یو و مین.
میخوام فردا مین رو ببرم گارانتی اما مطمئن نیستم که مشکل از مادربورد باشه ! آیا میتونه مشکل از CPU باشه ؟ برنامه ای هست که بتونه تشخیص بده ارور صفحه آبی بخاطر چی ظاهر میشه ؟
لطفا اگه راه حلی هست کمکم کنید!

مشخصات سیستمم :
Asus M4A88TD-V Evo/USB3
eVGA GTX 560 Ti
Phenom II x4 970
Corsair XMS3 4GB (2*2GB)
power 585 Green
HDD : WD Blue 500gb

mehrdad_ab
01-06-12, 11:48
سلام دوستان
این اولین پست من در این انجمن هست و بسیار خوشحالم که اینجارو پیدا کردم.
سیستم من چند وقتیه که ارور صفحه ی آبی میده و ریستارت میشه و تا اونجایی که من خوندم ارور physical Dumping Memory هست.
زمان مشخصی برای اینکه این ارور بیاد نداره ! در نصف مواقع هنگام بالا اومدن و استارتینگ ویندوز این ارور میاد نصف دیگر هم هنگامی که ویندوز بالا میاد و بعد 5 - 10 دقیقه کار کردن این ارور ظاهر میشه ، اگر هم بعد 10 دقیقه ارور ظاهر نشد با اجرای چند دقیقه یک بازی این ارور ظاهر میشه.
من رم ها رو چک کردم و یک رم با مارک متفاوت از رم خودم به سیستم زدم اما باز هم همین مشکل بود.
گرافیک دوستم رو قرض گرفتم و رو سیستم خودم بستم اما باز هم همین مشکل بود.
هارد رو به کلی عوض کردم و یک هارد دیگه بستم باز هم همین مشکل به وجود اومد.
فکر نمیکنم مشکل از برق رسانی پاور هم باشه ! چون برق مصرففی سیستم رو هم کم کردم اما بازم نشد.
با این حساب رم - گرافیک - هارد - پاور مشکل ندارند ! میمونه سی پی یو و مین.
میخوام فردا مین رو ببرم گارانتی اما مطمئن نیستم که مشکل از مادربورد باشه ! آیا میتونه مشکل از CPU باشه ؟ برنامه ای هست که بتونه تشخیص بده ارور صفحه آبی بخاطر چی ظاهر میشه ؟
لطفا اگه راه حلی هست کمکم کنید!

مشخصات سیستمم :
Asus M4A88TD-V Evo/USB3
eVGA GTX 560 Ti
Phenom II x4 970
Corsair XMS3 4GB (2*2GB)
power 585 Green
HDD : WD Blue 500gb
سلام
به انجمن خوش اومدین
شما این چند تا کار رو هم انجام بدین
اول فن پردازنده رو جدا کنید و سیلیکون جدید بمالید و دوباره ببندید سرجاش
به دقت خازن های اطراف پردازنده رو کنترل کنید ، ببنید بادکردگی یا نشتی نداشته باشن .
مادربرد رو از کیس جدا کنید و با یک پاور دیه تست بفرمائین . (اینکه میفرمائین چند قطعه رو برای کم کردن مصرف جریان قطع کردم ، روش صحیحی نیست و جواب قطعی نمیده)
به نوع ویندوز اشاره نفرمودین .
با xp و 7 ورژن های 32 و 64 بیت امتحان فرمودین ؟
ویروس یابی مطمئن چطور ؟
بایوس مادربرد رو هم آپدید کنید.
دمای پردازنده و چیپست اصلی رو هم کنترل بفرمائین .
اگر موارد بالا OK بودن ، مادربرد رو برای تست های بیشتر بدین به گارانتی .

amir.des
01-06-12, 13:30
سلام
به انجمن خوش اومدین
شما این چند تا کار رو هم انجام بدین
اول فن پردازنده رو جدا کنید و سیلیکون جدید بمالید و دوباره ببندید سرجاش
به دقت خازن های اطراف پردازنده رو کنترل کنید ، ببنید بادکردگی یا نشتی نداشته باشن .
مادربرد رو از کیس جدا کنید و با یک پاور دیه تست بفرمائین . (اینکه میفرمائین چند قطعه رو برای کم کردن مصرف جریان قطع کردم ، روش صحیحی نیست و جواب قطعی نمیده)
به نوع ویندوز اشاره نفرمودین .
با xp و 7 ورژن های 32 و 64 بیت امتحان فرمودین ؟
ویروس یابی مطمئن چطور ؟
بایوس مادربرد رو هم آپدید کنید.
دمای پردازنده و چیپست اصلی رو هم کنترل بفرمائین .
اگر موارد بالا OK بودن ، مادربرد رو برای تست های بیشتر بدین به گارانتی .
ممنون.
من دمای سی پی یو رو چک کردم در حالت عادی وقتی سیستم بالا اومد روی 48 بود و وقتی بازی AC Rev روی آخرین تنظیملت گرافیکی اجرا کردم دفعه اول بعد ار 1 دقیقه ارور صفحه آبی اومد و سیستم ریستارت شد ، بعد از ری استارت شدن دوباره همون بازی رو با همون تنظیمات اجرا کردم و هر چی به سیستم فشار آوردم ارور نداد ، نیم ساعت بازی اجرا بود و دمای سی پی یو از 64 بالاتر نرفت. با این حال به نظرتون لازمه سیلیکون رو عوض کنم ؟
من با ویندوز 7 نسخه 64Bit و XP نسخه 32Bit امتحان کردم. 9 ماهه سیستم رو گرفتم و تاحالا مشکلی نداشته.
بله از نظر ویروس مطمئنم حتی هارد دومی که تست کردم ویندوز جدید روش نصب شده بود و مشکلی نداشت.
بایوس رو آپدیت نکردم به این دلیل که میترسم هنگام آپدیت دوباره ارور صفحه آبی بیاد و به مین آسیب برسه ! به نظرتون مشکلی پیش نمیاد هنگام آپدیت ؟

mehrdad_ab
01-06-12, 14:29
ممنون.
من دمای سی پی یو رو چک کردم در حالت عادی وقتی سیستم بالا اومد روی 48 بود و وقتی بازی AC Rev روی آخرین تنظیملت گرافیکی اجرا کردم دفعه اول بعد ار 1 دقیقه ارور صفحه آبی اومد و سیستم ریستارت شد ، بعد از ری استارت شدن دوباره همون بازی رو با همون تنظیمات اجرا کردم و هر چی به سیستم فشار آوردم ارور نداد ، نیم ساعت بازی اجرا بود و دمای سی پی یو از 64 بالاتر نرفت. با این حال به نظرتون لازمه سیلیکون رو عوض کنم ؟
من با ویندوز 7 نسخه 64Bit و XP نسخه 32Bit امتحان کردم. 9 ماهه سیستم رو گرفتم و تاحالا مشکلی نداشته.
بله از نظر ویروس مطمئنم حتی هارد دومی که تست کردم ویندوز جدید روش نصب شده بود و مشکلی نداشت.
بایوس رو آپدیت نکردم به این دلیل که میترسم هنگام آپدیت دوباره ارور صفحه آبی بیاد و به مین آسیب برسه ! به نظرتون مشکلی پیش نمیاد هنگام آپدیت ؟
روی فن پردازنده تمرکز کنید .
همچین مشکلاتی رو منزیاد داشتم
بله ، اگر تحت ویندوز اپ می کنید ممکنه بخاطر بلواسکرین ، بایوس سیستم بهم بریزه / اگر تحت داس مشکلی ندارین ، تحت داس آپ کنید . آموزش داخل سایت موجود هست.

mehrdad_ab
08-11-12, 11:44
الآن بعد از 2ماه دوباره مشکل صفحه آبی برام پیش اومده، CPU رو باز میکنم و 2روز خوبه سیستم اما دوباره صفحه آبی میاد ، من هر 2روز یبار مجبورم CPU رو باز کنمو ببندم ! به نظرتون یه فن جدید بخرم ؟ یا چیکار میتونم بکنم ؟ یا تا گارانتیش تموم نشده بدم تعمیر ؟ (Phenom II x4 970)

فقط فن رو باز می کنید و جا میزنید یا پردازنده رو هم درمیارید؟
اگر پردازنده رو هم درمیارید و جا بزنید ، اینبار فقط فن رو دربیارید و دوباره جا ببزنید و امتحان کنید .

amin69r
08-11-12, 13:19
مشکل احتمالا از رم یا شکاف رم روی بردتونه،یه تست بکنید با mem test 86

Over_Cracker
08-11-12, 13:50
درود.

فرکانس و تایمینگ های مختلف رم را امتحان کنید.همچنین ولتاژ رم و cpu را برای تست یک مرحله افزایش بدید،ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر.

amir.des
13-11-12, 22:47
فقط فن رو باز می کنید و جا میزنید یا پردازنده رو هم درمیارید؟
اگر پردازنده رو هم درمیارید و جا بزنید ، اینبار فقط فن رو دربیارید و دوباره جا ببزنید و امتحان کنید .
فقط فن رو در آوردم و جا زدم 2روز کار کرد و بازهم... ، همین 2 ساعت پیش باز صفحه آبی اومد و فقط فن رو باز کردم و بستم بار اول که سیستم روشن شد بعد 1دقیقه ارور صفحه آبی اومد، بعد از ریستارت کردن دیگه ارور نداد. به نظرتون یک فن جدید بخرم ؟

مشکل احتمالا از رم یا شکاف رم روی بردتونه،یه تست بکنید با mem test 86
من 2ماه پیش با یک رم تازه رو سیستمم امتحان کردم اما بازهم صفحه آبی اومد، دارم تست میگیرم الآن 1:20 ساعته داره تست میکنه و تموم هم نمیشه انگاری !! تو قسمت ارورز تا الآن زده 97280 !

درود.

فرکانس و تایمینگ های مختلف رم را امتحان کنید.همچنین ولتاژ رم و cpu را برای تست یک مرحله افزایش بدید،ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر.
چشم، فقط منظور ار تایمینگ مختلف رم چیه ؟
الآن فرکانس رم رو حالت auto هست. رو 1600 ست کنم ؟

nima_hl
14-11-12, 00:43
فقط فن رو در آوردم و جا زدم 2روز کار کرد و بازهم... ، همین 2 ساعت پیش باز صفحه آبی اومد و فقط فن رو باز کردم و بستم بار اول که سیستم روشن شد بعد 1دقیقه ارور صفحه آبی اومد، بعد از ریستارت کردن دیگه ارور نداد. به نظرتون یک فن جدید بخرم ؟

من 2ماه پیش با یک رم تازه رو سیستمم امتحان کردم اما بازهم صفحه آبی اومد، دارم تست میگیرم الآن 1:20 ساعته داره تست میکنه و تموم هم نمیشه انگاری !! تو قسمت ارورز تا الآن زده 97280 !

امیر جان فن را برداشتید ، سطح پردازنده و فن را کاملا تمیز کردید و مجددا خمیر خوب زدید ؟ یا فقط فن را برداشتید و همونجوری جا زدید؟

momo000000
14-11-12, 04:20
من هم همین مادربرد رو دارم ولی از روز اول هیچ مشکلی باهاش نداشتم
البته من زیاد باهاش کاری ندارم

mehrdad_ab
14-11-12, 10:07

اگر فن دم دست دارین باهاش یک امتحانی کنید ، چون 100% نمی تونم بگم با خرید فن جدید مشکلتون حل میشه
درثانی،با باز کردن فن ، سیلیکون جدید هم روی پردازنده میمالید یا خیر ؟
به سطح پردازنده هم دقت کنید که سیلیکون قدیمی سرریز نشده باشه(وحتی خشک نشده باشه)

ess_1362
14-11-12, 12:14
شما سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا ببینیم شرایط به چه صورت هست

amir.des
14-11-12, 12:46
شما سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا ببینیم شرایط به چه صورت هست
عکسهارو ضمیمه کردم

amir.des
14-11-12, 12:59
امیر جان فن را برداشتید ، سطح پردازنده و فن را کاملا تمیز کردید و مجددا خمیر خوب زدید ؟ یا فقط فن را برداشتید و همونجوری جا زدید؟
خیر، من فقط فن رو برداشتم و سیلیکون رو عوض نکردم ولی سیلیکون خشک نشده و هم رو هدسینک و هم پردازنده هست هنوز. البته من خود فن رو هم از هد سینک جدا کردن و کاملا تمیزه کردم با شُت

اگر فن دم دست دارین باهاش یک امتحانی کنید ، چون 100% نمی تونم بگم با خرید فن جدید مشکلتون حل میشه
درثانی،با باز کردن فن ، سیلیکون جدید هم روی پردازنده میمالید یا خیر ؟
به سطح پردازنده هم دقت کنید که سیلیکون قدیمی سرریز نشده باشه(وحتی خشک نشده باشه)
فن دم دستم نیست.
خیر.
خیر سریز نشده و خشک هم نیست.

momo000000
14-11-12, 22:27
عزیز اگه واقعاً فکر میکنید که مادربرد هست و مشکل داره خودتون رو اذیت نکنید
اگه قرار هست مادربرد بره گارانتی بهتر هست اول بایوس رو آپدیت کنید بعد برید اگر احیاناً وسط آپدیت هم ریست بشه و بایوس بپره حداقل با خیال راحت میبرید گارانتی میگید بایوسش پریده
در هر صورت به نظر من بایوس رو آپدیت کنید الان کلی بایوس براش اومده فکر کنم حتی 1-2 ماه پیش هم یه بایوس جدید براش داده اسوس

ess_1362
15-11-12, 07:58
وارد تنظیمات بایاس بشید
dram frequency را دستی بذارید روی 1600
وارد قسمت dram timing بشید و مقدار پارامترها را از حالت خودکار خارج کنید و بصورت زیر دستی ست کنید :پ
cas :9
ras to cas : 9
ras precharge : 9
tras : 24
trc : 41
command rate : 2t

سپس ولتاژ dram voltage را از حالت خودکار خارج کنید و ولتاژ را دستی روی 1.65 تا 1.68 قرار بدین و ذخیره کنید و خارج بشید و تست کنید

amir.des
18-11-12, 12:17
وارد تنظیمات بایاس بشید
dram frequency را دستی بذارید روی 1600
وارد قسمت dram timing بشید و مقدار پارامترها را از حالت خودکار خارج کنید و بصورت زیر دستی ست کنید :پ
cas :9
ras to cas : 9
ras precharge : 9
tras : 24
trc : 41
command rate : 2t

سپس ولتاژ dram voltage را از حالت خودکار خارج کنید و ولتاژ را دستی روی 1.65 تا 1.68 قرار بدین و ذخیره کنید و خارج بشید و تست کنید
سلام، توی dram timing اون 3 تا اولی با command rate رو پیدا کردم 2تای بقیه کدوم ها هستن ؟ به شات ها نگاهی بکنید

ess_1362
19-11-12, 09:12
7691

به ترتیب بصورت بالا انجام بدین

amir.des
28-11-12, 14:26
خوب این راه ها جواب ندادند !
واسه کار آخر میخوام یه فن جدید بخرم و اگه بازم مشکل داشت بدم گارانتی !
اصلا از مدل های فن و قیمتاشون اطلاعی ندارم !
یه فن کم صدا با قیمت مناسب ، مدلی بهم معرفی کنید ممنون میشم.

ess_1362
29-11-12, 09:36
من بعید می دونم مشکل از فن باشه
شما رم ها را بصورت تک تک چک کنید
در صورتی که یکی از رم ها ایراد داشته باشه اینجا مشخص میشه
در غیر اینصورت توصیه می کنم حتما با یک برند دیگه هم چک کنید
این قبیل ارور ها یا جنبه نرم افزاری داره یا ایراد از رم هست

amir.des
29-11-12, 13:45
من بعید می دونم مشکل از فن باشه
شما رم ها را بصورت تک تک چک کنید
در صورتی که یکی از رم ها ایراد داشته باشه اینجا مشخص میشه
در غیر اینصورت توصیه می کنم حتما با یک برند دیگه هم چک کنید
این قبیل ارور ها یا جنبه نرم افزاری داره یا ایراد از رم هست
سلام
دوست من، من رم هارو قبلا تک تک روی همه ی 4 تا اسلات چک کردم، حتی یک رم جدید هم از یه برند دیگه گرفتم(دسته 2 نه هاا ! تازه گرفتم) ولی بازم همین مشکل وجود داشت ، با یک هارد دیگه که روش ویندوز Xp بود تست کردم(جنبه نرم افزاریش) ، یک کارت گرافیک از دوست قرض کردم و امتحان کردم، با یه سری کارای دیگه که شما تو این تاپیک گفید کردم !
اما فایده نداشت ! فقط برام مقدور نیست یک سی پی یو از کسی بگیرمو تست کنم ! به نظر خودم مشکل یا از اسلات رم هست ، یا اسلات سی پی یو ، یا خود سی پی یو !
با این تفاسیر میشه کمکم کنید یک فن مناسب برای پردازنده بخرم ؟ :1~@$S (1):
اگه فن جدید هم جواب نداد ، مین . سی پی یو رو میدم گارانتی :1041:

Over_Cracker
29-11-12, 14:45
درود.

کد BSOD دقیقا چیه؟ هر دفعه کد یکسان میده؟

در محیط Safe mode هم این خطا رخ میده؟

فرکانس CPU را حدود 1 گیگاهرتز کاهش بدید و همینطور ولتاژ را هم حدود 3 دهم ولت.

نتیجه هر تست را به طور جداگانه بررسی و اعلام کنید.

amir.des
08-12-12, 21:17
درود.

کد BSOD دقیقا چیه؟ هر دفعه کد یکسان میده؟

در محیط Safe mode هم این خطا رخ میده؟

فرکانس CPU را حدود 1 گیگاهرتز کاهش بدید و همینطور ولتاژ را هم حدود 3 دهم ولت.

نتیجه هر تست را به طور جداگانه بررسی و اعلام کنید.
سلام ، من یکبار در محیط safe mode رفتم و این اررور نبود .
نکته ای که لازمه بگم اینه که من با سیستمم سنگین ترین بازیهارو در حال حاضر با تمام جزئیات بازی میکنم ، بالای 2 - 3 ساعت رندر از افتر افکت میگیرم ، اما ارور صفحه آبی پیداش نمیشه ، اما این ارور صفحه آبی ممکنه بعد از 1 دقیقه کار کردن با ویندوز یا حتی هنگام لاگین رخ بده ! حقیقتا شانسی یک بار درست روشن میشه و کار میکنه با چند بار ریستارت!
بالاخره تونستم از صفحه ی آبی عکس بگیرم و دیدم روی فایل nvlddmkm.sys ارور میده که بااینکه گرافیک رو 1ماه پیش آپدیت کرده بودم ، آپدیت جدیدشو دانلود کردم و با برنامه Driver Sweeper تو حالت سیف مود درایور گرفیکمو پاک کردم و بعد از برگشتن به حالت عادی ، درایور جدید ورو نصب کردم و مشکل nvlddmkm.sys حل شد !
اما باز هم مشکل صفحه آبی وجود داره اینبار با یک ارور دیگه که عکسشو ضمیمه کردم ، اگه میتونستم ویندوز عوض کنم خوب بود، اما فعلا به دلیل اینکه به پی سی خیلی احتیاج دارمو واقعا فعلا نمیشه اینکارو بکنم ، البته قبلا گفته بودم که با یک هارد دیگه و ویندوز xp امتحان کرده بودم و ارور صفحه آبی وجود داشت.
دیسک ویندوز رو گذاشتم تا repair کنم اما با اینکه دقیقا همونیه که رو این سیستم نصبیدم ،ارور میده که ورژن داخل سی دی با نسخه ویندوز یکی نیست و repair نمیشه کرد. حالا نمیدونم چیکار کنم !؟
ممنون از دوستانی که با حوصله من رو تو این تاپیک راهنمایی میکنند و خلاصه مایه زحمت شدیم !!!

xsmnx
08-12-12, 22:37
سلام دوست عزیز

اول از همه هاردتون رو چک کنین ببینین کابل ساتا خوب سرجاش چفت شده یا لقه .... اگه لق بود درش بیارین و دوباره سر جاش محکم کنین.

دوم اینکه برین همه ی درایوهاتون رو Defrag کنین. میتونین از برنامه های مخصوص این کار استفاده کنین و یا از برنامه ی خود ویندوز استفاده کنین

اگه مشکل حل نشد یه برنامه ی Clean registery دانلود و نصب کنین و رجیستر ویندوزتون رو پاکسازی کنین. به احتمال زیاد مشکل از ویندوزتون هست.

راه حل پایانی تعویض ویندوز هست.

این راه حل هارو توی یه سایت خارجی خوندم.امیدوارم مفید باشه و مشکل کامپیوترتون حل بشه.

amir.des
28-01-13, 22:45
سلام دوباره :1~@$S (1):
من تو این مدت نیازم به pc برطرف شد و ویندوز رو عوض کردم، مشکل پابرجا موند.
سیستم رو به یک خدمات کامپیوتری بردم اونجا هم تست کردند همه چی رو غیر CPU و Main و باز هم...
الآن سیستم هر بار به یک ارور متفاوت بلو اسکرین و یا ریستارت میشه...
چندتا عکس از تمام ارور هایی که بخاطرشون سیستم ریستارت شد(با برنامه Who Crashed) گذاشتم ببینید (که ارور ها مشخصه) شاید چیزی به ذهنتون رسید ، انواع کارها هم با سخت افزار کردم ولی...
دنبال یک تعمیرگاه خوب میگردم تو شهر خودم(رشت) که پیشش ببرم ، ولی پیدا نمیشه... و من همچنان دارم میگردم دنبالش. اگه از همشهری های خودم کسی جای خوبی رو سراغ داره تو پ.خ بهم اطلاع بده خیلی ممنون میشم :11():.
متاسفانه جای خوبی پیدا نمیکنم.
ممنون:give_rose:

80798080808180828083

Over_Cracker
29-01-13, 00:25
درود.

با چه نسخه هایی از ویندوز سیستم را تست کردید؟ شاید سخت افزارتون با سیستم عاملتون سازگاری نداشته باشه (با توجه به ارورهای سطح کرنل). حتما با نسخه های مختلف XP و سون تست کنید و یا ویندوز 8

پس از نصب ویندوز،وارد هیچ درایوی نشید،و هیچ درایوری نصب نکنید؛ببینید مشکل بلو اسکرین یا کرش رخ میده یا خیر!

اگر مشکل رخ نداد،تنها یکی از درایورها را نصب کنید (همچنان وارد هیچ درایوی نشید و فلش هم نصب نکنید به پورت های USB) و ببینید مشکل رخ میده یا خیر.

در مرحله بعد هم تنها یک درایور را نصب و تست ها را انجام بدید تا نصب آخرین درایور.(دقت کنید که وارد هیچ درایوی نشید)...

نتیجه را تا اینجا اعلام کنید.

بعد از این،اگر مشکل رخ نداد،وارد درایوهای مختلف بشید و کار انجام بدید(اصلا برنامه های کاربردی را نصب نکنید در این مرحله)

اگر مشکل رخ نداد،شروع به نصب برنامه هاتون کنید به صورت تک تک و ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.

هر مرحله تست را به مدت 1 روز انجام بدید که مطمئن بشید که مشکل بلو اسکرین به هیچ عنوان وجود نداره و بعد برید سراغ مرحله بعد.(در مرحله اول هم،نسخه سیستم عامل و یا سرویس پکتون را تغییر بدید.)

در نهایت بایستی با سیستم عامل لینوکس سیستم را تست کنید تا مطمئن بشید مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری.

پروسه ای که گفتم حداقل یک هفته طول میکشه تا انجامش بدید.پس با دقت پیش برید و بعد نتیجه را اعلام کنید.در غیر این صورت کارتون بی فایده هست.

amir.des
02-02-13, 00:27
درود.

با چه نسخه هایی از ویندوز سیستم را تست کردید؟ شاید سخت افزارتون با سیستم عاملتون سازگاری نداشته باشه (با توجه به ارورهای سطح کرنل). حتما با نسخه های مختلف XP و سون تست کنید و یا ویندوز 8

پس از نصب ویندوز،وارد هیچ درایوی نشید،و هیچ درایوری نصب نکنید؛ببینید مشکل بلو اسکرین یا کرش رخ میده یا خیر!

اگر مشکل رخ نداد،تنها یکی از درایورها را نصب کنید (همچنان وارد هیچ درایوی نشید و فلش هم نصب نکنید به پورت های USB) و ببینید مشکل رخ میده یا خیر.

در مرحله بعد هم تنها یک درایور را نصب و تست ها را انجام بدید تا نصب آخرین درایور.(دقت کنید که وارد هیچ درایوی نشید)...

نتیجه را تا اینجا اعلام کنید.

بعد از این،اگر مشکل رخ نداد،وارد درایوهای مختلف بشید و کار انجام بدید(اصلا برنامه های کاربردی را نصب نکنید در این مرحله)

اگر مشکل رخ نداد،شروع به نصب برنامه هاتون کنید به صورت تک تک و ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.

هر مرحله تست را به مدت 1 روز انجام بدید که مطمئن بشید که مشکل بلو اسکرین به هیچ عنوان وجود نداره و بعد برید سراغ مرحله بعد.(در مرحله اول هم،نسخه سیستم عامل و یا سرویس پکتون را تغییر بدید.)

در نهایت بایستی با سیستم عامل لینوکس سیستم را تست کنید تا مطمئن بشید مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری.

پروسه ای که گفتم حداقل یک هفته طول میکشه تا انجامش بدید.پس با دقت پیش برید و بعد نتیجه را اعلام کنید.در غیر این صورت کارتون بی فایده هست.

سلام
من ویندوز 8 نصب کردم و بیش از 1روزه که دست نزدم بهش فقط چندبار خودم ریستارت کردم اما مشکلی پیش نیومد، cd مین رو گذاشتم اما موقع اجرا ارور motherboard support cd does not support this operating system(wnt_6.2p_64.) رو داد. ولی به احتمال زیاد همه قطعاتمو شناخته، رفتم سایت asus و جز چندتا آپدیت بایوس و یک درایور برای کارت صدا چیز دیگه ای نبود واسه ویندوز 8 ، الآن من دارم با لپ تاپ آپدیت گرافیک رو دانلود مبکنم تا بزنم رو سی دی و رو پی سی اجرا کنم (همونطور که گفتید وارد هیچ درایوی نمیشم) حالا بنظرتون تنها همین آپدیت گرافیک بسته واسه درایور ها ؟

Over_Cracker
02-02-13, 00:36
درود.

اگه خود ویندوز شناخته،احتیاجی نیست به نصب جداگانه درایور. اما بهتره که درایور گرافیک کاملا نصب بشه (به دلیل استفاده کامل از امکاناتش)

پی نوشت:از بخش Device Manager مشاهده کنید که کدام قطعات درایورش نصب شده یا نشده!

amir.des
05-02-13, 23:51
سلام،
خوب، من ویندوز 8 نصب کردم کمی بیشتر از یک روز گذاشتم کار کنه و چند بار ریستارتشم کردم در طول روز مشکلی پیش نیومد.
روز دوم داریور گرافیک رو نصب کردم، درایور مین هم خودش شناخته بود، روز سوم DirectX نصبیم ولی همچنان مشکلی نبود در طول روز، روز بعد اومدم با سیستم کار کردم و خلاصه باهاش کار کردم بازم مشکلی پیش نبود، تا اینکه از properties تو my computer گزینه ای رو زدم که باعث شروع تست گیری از سیستم شد، و اینجا وسطاش سیستم ریستارت شد، بعدشم یه بازی که توی هارد بود و پرتابل اجرا میشد رو اجرا کردم بعد از نیم ساعت بازی کردن باز هم سیستم ریستارت شد. حکایت همچنان باقیست.
نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که ماه پیش وقتی ویندوز 7 نصب کردم هیچ درایوری نصب نکرده بودم، موقع نصب درایور مین سیستم بلو اسکرین شد(ریستارت نه).

vahid_ranjbar2007
08-02-13, 20:31
سلام دوست عزیز من هم مشل شما رو داشتم باید فرکانس ram و ولتاژ ram رو به صورت دستی در تنظیمات بایوس تنظمی کنید مثلا رم من ژل با باس 1600 و ولتاژ 1.6 بود شما هم یه تست کنید

amir.des
08-02-13, 21:42
سلام دوست عزیز من هم مشل شما رو داشتم باید فرکانس ram و ولتاژ ram رو به صورت دستی در تنظیمات بایوس تنظمی کنید مثلا رم من ژل با باس 1600 و ولتاژ 1.6 بود شما هم یه تست کنید
سلام.
تو پست های 16 تا 18 این تاپیک من اینکارو کردم ولی جواب نداد، اما الآن که گفتی دوباره انجام دادم ولتاژ رو 1.65 و باس 1600 گذاشتم، چندبار اول سر تنظیم تو بایوس سیستم هنگ کرد اما بالاخره تنظیم کردم و بعد رستارت شدن متنی اومد که : Over clock failed please enter bios and reconfigure bios setting و چندبار اینکارو کردم باز همین شد.
از دیروز جوری شده که هربار سیستم بلو میشه یا ریستارت میشه(ریستارت توسط خودم نه) موقع بالا اومد مجبورم هارد رو برای بوت شدن مشخص کنم، یعنی انگار دیوایس بوت رو گم میکنه.
احتمالا همین هفته مین رو میفرستم گارانتی تا بینم چی پیش میاد ! فقط امیدوارم مین مشکل داشته باشه و حل بشه، گارانتیش هم ویستا هست.

vahid_ranjbar2007
08-02-13, 22:18
دوست عزیز شما ولتاز و باس رم رو باید از روی خود رمتون بخونید و مطابق با مشخصات درج شده رو خودش این کار رو انجان بدید

amir.des
08-02-13, 22:31
دوست عزیز شما ولتاز و باس رم رو باید از روی خود رمتون بخونید و مطابق با مشخصات درج شده رو خودش این کار رو انجان بدید
روی خود رم مقدار 1600MHz و 1.65v نوشته شده،

Over_Cracker
09-02-13, 05:53
درود.

سیستم را با رم 1333MHz از برند دیگه هم تست کردید؟

اگر از طرف رم مطمئن هستید، مشکل از مادربرد هستش.

amir.des
09-02-13, 09:55
درود.

سیستم را با رم 1333MHz از برند دیگه هم تست کردید؟

اگر از طرف رم مطمئن هستید، مشکل از مادربرد هستش.
بله خودم یک رم کار نکرده 1333 از جعبه آوردم بیرون و رو سیستم تست کردم اما فرقی نکرد.
بله من میفرستمش گارانتی نتیجه رو هم اعلام میکنم :)

no5233
09-02-13, 10:09
با سلام به دوست عزیز
من به عنوان کسی که در یک کامپیوتر فروشی کار میکنه
من از این نوع سیستمرو برای یک نفر بستم ولی دور از مین شما تو جعبش مین سوختش بود منظورم یکی از ای سی ها سوخته بود
بعد با کلی کلنجار با شرکت گارانتی کننده VISTA سر اخر مین رو بعد از چند ماه تعویض کردند (باکلی دردسر)
حالا کمک من به شما اینه که بدی گارانتی تا خودشون یه کاری بکنند با این اوضاع دلار و ارز من تکتک پست های شما رو خوندم ولی شما تمامی کارهایی رو که باید میکردی رو کردی
بعد از این همه دردسر مین رو بده گارانتی تا اونا یه کاری برات بکنند
شاید شما در این وسط کوچکترین و بی اهمیت ترین کار رو یادت رفته باشه
در اینجور موارد معمولا با چند بار تعیویض رم حل میشه یا استفاده از ورژن مختلف ویندوزها
یا در اوردن باتری بایاس مین یا اپدیت اون
شما سیستمت رو ببر به یک خدمات کامپیوتری که واقعا چیزی بلد باشن نه از رو مدرک حرف بزنن از رو تجربه کار حرف بزنن
سیتمت رو به تعمیرگاه خوب ببر اونم که تو رشت زیاد هست یه خیابون هست که دقیقا یادم نمیاد فکر کنم لاکانی باشه اونجا تعمیرگاه خوب زیاد هستش یه سر اونجا برو ببین چیمیگن اگر حق مشاوره ازت نمیگیرن
من از این مین ها رو رفع مشکل کردم اونم مشکل اساسی نداشتن فقط یک بار کل قطعات رو در اوردم ارز نو جا زدم مشکلشون حل شد
من بازم اینجا سر میزنم اگر وقتی شد
موفق باشید

amir.des
04-07-13, 23:09
سلام دوباره :1~@$S (6):
فقط خواستم سر انجام این تاپیک رو مشخص کنم ! من دیروز مین و سی پی یو خودم رو رد کردم و تقریبا مطمئنم مشکل یکی از اون 2تا بود چون بقیه قطعاتم الآن زیر تست هستند و مشکلی ندارن، و با این اوصاف تا آخر این ماه یک سی پی یو و مین جدید میخوام بخرم.
با تشکر از دوستان !