PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک در ارتقا گرافیک یا CPU

JaaM
28-05-12, 10:34
با سلام

من 2 سال پیش سیستم زیر رو خریداری کردم :

Motherboard : Gigabyte EP41-UD3L
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
Ram : 2*2 4GB
Graphic : NVIDIA GeForce 9500 GT

اون موقع خوب بود ولی اواخر پارسال یکسری بازی ها مثل بتلفیلد 3 یا L.a noire روی سیستم من خوب اجرا نشدند مخصوصا بتلفیذ 3 که هم کیفیت و هم رزلوشنشو به شدت اوردم پایین تا تازه یکم خوب شد.
چه برسه به بازی هایی امسال دارن میان و منم شک بخرمشون مثل مکس پین 3 میخوام ارتقا بدم.فک کنم رمم خوب باشه ولی الان میتونم فقط یکی از قطعاتو ارتقا بدم به نظر شما با ارتقا گرافیک بیشتر مشکل من حل میشه یا cpu ؟

لطفا قطعه پیشنهادی خودتون هم بگید که چی بخرم.
مرسی

MR TASH
28-05-12, 19:38
با سلام خدمت شما
شما میتونید با تغییر cpuوگرافیکتون مشکلتون رو تا حد زیادی حل کنید و به نظر من شما باید رمتون رو هم تغییر بدید چون شما اصلا اشاره ای نکردید که رمتون DDRچند ه اکثر بازی های جدید با رم های DDRIIIو باس زیاد بهتر جواب میدن.

mehrdad_ab
28-05-12, 21:16
با سلام

من 2 سال پیش سیستم زیر رو خریداری کردم :

Motherboard : Gigabyte EP41-UD3L
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
Ram : 2*2 4GB
Graphic : NVIDIA GeForce 9500 GT

اون موقع خوب بود ولی اواخر پارسال یکسری بازی ها مثل بتلفیلد 3 یا L.a noire روی سیستم من خوب اجرا نشدند مخصوصا بتلفیذ 3 که هم کیفیت و هم رزلوشنشو به شدت اوردم پایین تا تازه یکم خوب شد.
چه برسه به بازی هایی امسال دارن میان و منم شک بخرمشون مثل مکس پین 3 میخوام ارتقا بدم.فک کنم رمم خوب باشه ولی الان میتونم فقط یکی از قطعاتو ارتقا بدم به نظر شما با ارتقا گرافیک بیشتر مشکل من حل میشه یا cpu ؟

لطفا قطعه پیشنهادی خودتون هم بگید که چی بخرم.
مرسی
سلام
گرافیک سیستم شما برای بازی با رزولشون بالا خیلی خیلی ضعیفه .
MR TASH :
Memory

4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1066(OC)/800/667 MHz memory modules
(Go to GIGABYTE's website for the latest memory support list.)

* Because of Intel chipset limitation, please use single-side memory module if four memory modules are to be installed.

JaaM
29-05-12, 09:22
یعنی من گرافیکو ارتقا بدم یا سی پی یو رو؟ اگه ارتقا بخوام بدم چه قطعه بهتر هستش؟
حالا رم هم فکر کنم DDR2 باشه نمیدونم.

mehrdad_ab
29-05-12, 11:36
یعنی من گرافیکو ارتقا بدم یا سی پی یو رو؟ اگه ارتقا بخوام بدم چه قطعه بهتر هستش؟
حالا رم هم فکر کنم DDR2 باشه نمیدونم.
در حالت کلی ، کل سیستم نیاز به تعویض با سری پردازنده،مموری و گرافیک های جدید رو داره .
اما اگر میخواین روی یک قطعه خاص هزینه کنید ، پیشنهادم کارت گرافیک هستش.

JaaM
29-05-12, 14:03
حالا یعنی بخوام هم سی پی یو و هم گرافیکو عوض کنم حدودا چقدر در میاد؟نمی خوام خیلی خیلی هم بالا براه اونقدر نمیخوام بازی کنم ولی یکم بهتر بشه.
ایا گرافیک و سی پی یو فعلی منو میخرن؟

مرسی

mehrdad_ab
29-05-12, 14:29
حالا یعنی بخوام هم سی پی یو و هم گرافیکو عوض کنم حدودا چقدر در میاد؟نمی خوام خیلی خیلی هم بالا براه اونقدر نمیخوام بازی کنم ولی یکم بهتر بشه.
ایا گرافیک و سی پی یو فعلی منو میخرن؟

مرسی
پردازنده فعلی شما از سری LGA775 هست که توصیه میشه بجای ارتقاء مثلاً با Q8800 از سری جدید سندی بریج استفاده کنید . تاپیک های مشابهی برای خرید تو این چند روزه داشتیم که پیشنهاد می کنم یک مروری داشته باشین تا عیار قیمت دستتون بیاد.
بله . قطعات فعلی ارزشمند هستند .

JaaM
30-05-12, 09:23
قیمتارو فهمیدم فقط این که من تو سایت گیگابایت دیدم مادربورد من فقط سی پی یو های 775 رو ساپورت میکنه انگار یعنی Core™ 2 Quad و Core™ 2 Duo و Core™ 2 Extreme و Pentium Dual-Core یا سلرون و اینا یعنی این سی پی یو خیلی بهتر از سی پیو خودم هستن؟ارزش عوض کردن سی پی یو هست؟
یا گرافیکو عوض کنم؟

JaaM
30-05-12, 16:20
یک سوال دیگه یک نفر گرافیک های زیرو به من معرفی کرد و گفت بهتر هستن تا سی پی یو عوض کنم چون نمیتونم اونققدر سی پی یو های مدل بالا بزارم.
ASUS - GeForce GTS 450
GIGABYTE - ATI RADEON EAH6670
MSI GeForce N450 GTS 2GB DDR3

نظر شما چیه؟
راستی مثلا سومی نوشه ddr3 من مادربوردم رمش دی دی ار 2 هست یعنی گرافیک هم ddr2 باید باشه یا 3 هم بش میخوره؟

mehrdad_ab
30-05-12, 16:53
یک سوال دیگه یک نفر گرافیک های زیرو به من معرفی کرد و گفت بهتر هستن تا سی پی یو عوض کنم چون نمیتونم اونققدر سی پی یو های مدل بالا بزارم.
ASUS - GeForce GTS 450
GIGABYTE - ATI RADEON EAH6670
MSI GeForce N450 GTS 2GB DDR3

نظر شما چیه؟
راستی مثلا سومی نوشه ddr3 من مادربوردم رمش دی دی ار 2 هست یعنی گرافیک هم ddr2 باید باشه یا 3 هم بش میخوره؟

قیمتارو فهمیدم فقط این که من تو سایت گیگابایت دیدم مادربورد من فقط سی پی یو های 775 رو ساپورت میکنه انگار یعنی Core™ 2 Quad و Core™ 2 Duo و Core™ 2 Extreme و Pentium Dual-Core یا سلرون و اینا یعنی این سی پی یو خیلی بهتر از سی پیو خودم هستن؟ارزش عوض کردن سی پی یو هست؟
یا گرافیکو عوض کنم؟
راجب پردازنده تو پست بالا (5 و 7 #)براتون توضیح دادم .
از نظر سازگاری با گرافیک هایی که معرفی کردین مشکلی ندارین و رم کارت گرافیک مستقل از رم سیستم هستش .
محدوده ی بودجتون برای خرید گرافیک کارت چقدر هستش ؟

JaaM
30-05-12, 17:28
150 تا 170

mehrdad_ab
30-05-12, 18:02
150 تا 170
XFX 6750 GDDR5

JaaM
30-05-12, 18:25
ممون اقا فقط یک سوال اخر این که:
برای اجرای یک بازی گرافیک GTX 560 یا Random HD 6950 نیاز داشت با این گرافیکی که شما معرفی کردید زیاد فرقی میکنند؟
مرسی

راستی 2 گیگ و 1 گیگ بودنشون زیاد فرقی نداره؟

mehrdad_ab
30-05-12, 19:10
ممون اقا فقط یک سوال اخر این که:
برای اجرای یک بازی گرافیک GTX 560 یا Random HD 6950 نیاز داشت با این گرافیکی که شما معرفی کردید زیاد فرقی میکنند؟
مرسی

راستی 2 گیگ و 1 گیگ بودنشون زیاد فرقی نداره؟
با تنظیمات متوسط میتونید بازی کنید . ولی در کل 6950 خیلی پرقدرت تر از 6750 هستش . و حدود 30-520 تومن قیمت داره
برای کارت هایی مثل 6750 ، نه ، زیاد روی 2 یا 1 بودنش حساس نباشین .

MR TASH
05-06-12, 14:05
ببین دوست من یک راهنمایی کوچیک برات دارم: اگه میخوای با سیستم گیم کار کنی باید برای کارت گرافیکت بیشتر هزینه کنی و اگر کارهای دیگه مثل ورد فتوشاپ اکسل از این جور چیزا باید برای سی پی یو بیشتر هزینه کنی و دیگر هیچ موفق باشی