ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید کارت گرافیک تا 200 - لطفا پیشنهاد ATI و مارک سافایر

akbar_khan2312
09-05-12, 04:43
سلام

خب عرض کنم خدمت دوستان کارت گرافیک ما بعد چند سال خدمت عمرش را داده به کارت گرافیک شما و رفت (کجا رفت نمیدونم :lol:)

مادربرد p41 گیگابایت و پاور 380 گرین - مانیتور 21 اینج - مدت زمان روشن بودن سیستم نصبتا زیاده اما کار بازی و گرافیکی سنگین ندارم
برای نوع تغدیه هم
با یک تبدیل به پاور موجود کنار میایم و میسازیم

سوال :

1. ایا میتونم از گرافیک های DDR5 هم استفاده کنم

2. با این سخت افزار چه گرافیکی خوبه بخرم ( - به خصوص فن درشت مثل کلاس Vapor-X زیاد خوشم میاد حداقل هیدسینگ بزرگ و فن بزرگ خنگتر و کم صدا تره )

Moein
09-05-12, 13:21
دوست عزیز به دلیل کاهش قیمت دلار قیمت ها نوسان زیادی در این روز ها داره و بعضی از کارت ها حتی تا 20 درصد هم ارزان تر شده اند بهتر هست کمی صبر کنید و بعد از ثابت شدن قیمت ها برای خرید اقدام کنید

ضمن اینکه کارایی که از سیستم دارید رو اگر اعلام کنید در انتخاب کارت میشه بهتر راهنمایی انجام داد شاید با خرید یک کارت انویدیا در همین رنج قیمت بتونید کارایی بالاتری رو به نسبت ATI داشته باشید

در مورد سوالتون شما می تونید

1-از هر نوع مموری که روی کارت گرافیک استفاده شده استفاده کنید و تفاوتی نمی کنه چون مربوط به گرافیک میشه پس توانایی استفاده از GDDR5 رو خواهید داشت

2-کاراییتون رو معلوم کنید دوست عزیز تا بهترین پیشنهاد به شما بشه شاید بهتر باشه به جای اینکه ظاهر کارت زیبا باشه کارایی بهتری داشته باشه

Over_Cracker
09-05-12, 13:23
درود

مدل CPU ؟

Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 به شرطی که یه پردازنده از سری Core 2 DUO داشته باشید.

akbar_khan2312
09-05-12, 15:34
درود
و ممنون بابت پاسخ دوستان

در مورد cpu سوال شده بود
عرض کنم خدمت دوستان که cpu یکم قدیمی هستش دقیقه چیزی که روش نوشته اینه
pentium 4
541
SL9C6 philippins
3.20/ GHZ / 1 M /800/
مادربرد هم که گفتم P41 گیگابایت و پاور 380 'گرین

دوستان هدفم از خرید کارت :

همون جور که میدونید کارت گرافیکم سوخته و فعلا ناچارم یک کارت بخرم

گزینه یک
الان کارت گرافیک خوب روی این سیستم بندازم و تا چند مدت دیگه که تصمیم خرید سیستم جدید دارم کارت را روی اون ببرم سوار کنم

در این صورت چه پیشنهادی با شرایط بالا دارید؟؟؟

گزینه دوم
دومین کارم این باشه که از حالا یک کارت ارزون و نصبت خوب استفاده کنم تا اینکه در اینده روی سیستم جدید تصمیم بگیرم

کارت کار راه بنداز و خوب چه پیشنهادی دارید؟/؟

و اما در مورد کاراییم از سیستم سوال شده بود
والا همونجور که گفتم نه اهل اورکلاک و غیره هستم
ویندوز سونی ی نصب کردیم با برنامه های کاربردی
در کل
سی / چهل تا صفحه وب باز میکنم
کنارش فتوشاب و اف تی پی / یک کارت تیوی هم دارم که همیشه روشنه و ریموت دسکتاپ
اما بدم نمیاد کارت گرافیک خوب داشته باشم که اگر هوس بازی چیزی زد به سرم بشه باهاش بازی هم کرد
شما بیشتر گزینه یک را در نظر بگیرید

ممنون

Moein
09-05-12, 16:48
والا با این سی پی یویی که شما دارید فکر بازی کردن رو فکر کنم نکنی بهتر هست فتو شاپ و غیره هم بیشتر به سی پی یو نیاز داره تا گرافیک!!!

در مورد گرافیک همونطوری که گفتید در صورتی که ATI می خواهید و خوب دوست خوبم مظاهر جان به شما پیشنهاد دادن می تونید یک 6770 تهیه کنید هم فن خوشکلی داره هم اینکه کارایی خوبی داره از DX 11 هم پشتیبانی می کنه و قیمت معقولی داره

در مورد کارت انویدیا هم شما می تونید یک GTX 460 تهیه کنید و با توجه به قیمتی که گفتید این دو کارت در محدوده هستند

برای کسی هم که گاه گاه هوس بازی کردن می کنه تفاوتی نمی کنه کدومش رو تهیه کنه به نظر خود من حالا این یک فریم یا دو فریم بیشتر از اون . الویت اول با هزینه هست و مکانی که قصد تهیه دارید که قیمت ها رو به شما چقدر اعلام می کنه

یک پیشنهاد دوستانه هم دارم مادربورد و سی پی یو خودتون رو بفروشید و با همین 200 هزار تومان و پولی که از فروش این دو قطعه به دست میارید البته رم هم باید اگر DDR2 هست باید فروش بره یک سیستم بر پایه
Intel G620
MB H61 برندش دیگه باشه با توجه به بودجه
و 4 گیگ رم تهیه کنید

یک کارت گرافیک معمولی هم تهیه کنید یا می تونید از انبرد استفاده کنید برای شما که وب گردی و فتوشاپ و غیره استفاده می کنید کارایی به تب چند برابر رو داره و خواهد داشت

akbar_khan2312
09-05-12, 16:57
دوست عزیز به فکر خرید سیستم جدید هستم

همون جور که گفتم میخوام سیستم جدید بگیرم
اما فعلا خرج سنگین نمیتونم بکنم

گفتم یک گرافیک خوب با این هزینه بگیرم بندازم روی این تا چند مدت بعد پول دستم امد قطعات دیگه را خرید کنم و گرافیک را روی اون بندازم

Moein
09-05-12, 17:10
والا با این هزینه که اعلام کردید کارایی خواهید گرفت که از یک سیستم 500 هزار تومانی خواهید گرفت درست هست اسم اون پنتیوم هست اما کارایی اون بالاتر از این حرفاست باز هم انتخاب با شماست و شما هستید که در مورد اون تصمیم می گیرید

در غیر اون صورت با توجه به پاوری هم که دارید 6770 بهترین پیشنهاد برای شماست

akbar_khan2312
09-05-12, 18:34
متوجه این قسمت از صحبت شما نشدم

درست هست اسم اون پنتیوم هست اما کارایی اون بالاتر از این حرفاست

سی پی یو دایاناسور بنده را میگید ؟

ضمنا منظورت اینه که مبلغ پیشنهادیم پایینه؟
یا ارزش نداره این کارت را روی این سیستم بندازم

همون جور که گفتم موقت روی این سیستم میخوام بندازم تا چند ماه بعد منتقلش کنم رو سیستم جدید

اگر این کار عاقلانه نیست / یک گرافیک ارزون فعلا معرفی کنید تا یکباره روی سیستم جدید خرج را بکنم

Moein
09-05-12, 19:13
متوجه این قسمت از صحبت شما نشدم

سی پی یو دایاناسور بنده را میگید ؟

ضمنا منظورت اینه که مبلغ پیشنهادیم پایینه؟
یا ارزش نداره این کارت را روی این سیستم بندازم

همون جور که گفتم موقت روی این سیستم میخوام بندازم تا چند ماه بعد منتقلش کنم رو سیستم جدید

اگر این کار عاقلانه نیست / یک گرافیک ارزون فعلا معرفی کنید تا یکباره روی سیستم جدید خرج را بکنم

خیر سی پی یویی که بنده به شما معرفی کردم از سری خانواده های Pentium هست

شما می تونید بعدا این گرافیک رو روی سیستم جدید هم استفاده کنید پس اگر الان نیاز به یک گرافیک قوی دارید می تونید تهیه کنید در مورد اینده باید اینده صحبت کرد با توجه به اینکه تکنولوژی هر روز داره به جلو میره و اصلا نمیشه در مورد اون نظر داد و صحبتی رو از روی قاطعیت اعلام کرد!!!

مبلغی که برای گرافیک در نظر گرفتید با توجه به اینکه بازی در اولیت نیست زیاد هست فقط همین!!!

اون به تصمیم شما بستگی داره که این مبلغی که می خواهید خرج کنید عاقلانه هست یا خیر ایا نیاز به همچین کارتی دارید یا خیر یا یک کارت ارزان تر کار شما را راه می اندازه این تصمیم گیری با شخص شما هست

akbar_khan2312
09-05-12, 20:51
ممنون بابت راهنمایی

دوستان فعلا سفارش دادم دوستم از تهران SAPPHIRE Vapor-X HD 6770 1GB GDDD5 چه بالاتر تر از مبلغ اعلام شده چه پایینتر بگیره بفرسته بیاد
حالا روی سیستم فعلی موقت جواب داد که داد اگر نداد تو چند مدت اینده این گرفتاری ها کمتر شد
تو همین انجمن مزاحم وقتتون میشم در مورد راهنمایی و هم فکری قطعات دیگه

مجدد تشکر میکنم

akbar_khan2312
10-05-12, 16:20
سلام
دوستان یک سوال از خدمتتون داشتم

SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDD5 که 230 بود
سری flex هم 260 و Vapor-X هم نایاب و صد در صد گرون

بهم پیشنهاد PowerColor HD6790 1GB GDDD5

را دادند به قیمت 215
نظرتون درباره این مارک چیه ؟

Moein
10-05-12, 16:28
سلام
دوستان یک سوال از خدمتتون داشتم

SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDD5 که 230 بود
سری flex هم 260 و Vapor-X هم نایاب و صد در صد گرون

بهم پیشنهاد PowerColor HD6790 1GB GDDD5

را دادند به قیمت 215
نظرتون درباره این مارک چیه ؟

با سلام مجدد

دوست عزیز برند رفرنس هست و تنها چیزی که مهم هست گارانتی اون و معتبر بودن گارانتی اون هست اصولا کارت های این رده ای تی ای یا حتی انودیا به صورت رفرنس تولید میشن و تنها با شکل ظاهری متفاوت مثل برچسب یا شکل کارتون از هم دیگه متمایز میشند و تفاوتی نمی کنه از اونجای هم که 6790 از 6770 قوی تر هست پس پیشنهاد خوبی بتون دادند و اگر در مورد گارانتی اون مطمعن هستید اقدام به خرید کالا بکنید

موفق باشید

CyberShot
24-05-12, 12:50
داداش یدفه بردار 440 انویدیا بگیر خیلی هم بهتر جواب میده! فیزیک - کودا - رندر عالی و مصرف کم و شتاب دهنده 3 بعدی تحت D3DX11 و قیمت معمولا زیر 200 تومنه!:wink:
یه 30 تومنی هم اختلافش با 450 هست اگه خواستی 450 بگیری گلکسی هست قیمتش حدود همون 200 تموم میشه:lol: