با سلام
دوستان عزیز مدتی هست که ویندوز 7 ultimate 32 bit
نرم افزار kaspersky internet security 2012 رو که روی سیستمم نصب هست و تازه هم ویندوز رو عوض کردم ، توسط action center ویندوز قابل شناسایی نیست و سیستم سنتر هشدار نبودن و عدم شناسایی نرم افزار آنتی ویروس رو میده .
من 4 ساله از نسخه های اصلی خریداری شده از سایت رسمی کسپر اسکای استفاده میکنم و تا حالا هم همچین مشکلی واسم پیش نیومده و حتی 10 نفر دیگه از دوستام که مثل خودم اما حدود 2 سالی هست که استفاده میکنن همچین مشکلی نداشتن .
لطفا بگین چی کار کنم ؟ ... سیستم تا حالا ویروسی نشده و همچنین از برنامه Malwerbyte 2012 هم واسه اسکن سیستم کمک گرفتم ولی مشکل پا برجاست .
یادآوری اینکه :
فقط نسخه ویندوز کرک شده است و اکثر نرم افزار های کاربردی نصب شده روی سیستمم از جمله آنتی ویروس لایسنس اصل و خریداری شده از سایت های رسمی اصلی هستند .
EhsanHF
15-05-12, 14:13
سیستم رو یک بار آپدیت کن . اما قبلش یک کرک مناسب بگیر . چون بعد از آپدیت قفل میشه .
تست کن شاید درست شه .
dot
15-05-12, 17:09
سیستم رو یک بار آپدیت کن . اما قبلش یک کرک مناسب بگیر . چون بعد از آپدیت قفل میشه .
تست کن شاید درست شه .
ویندوزم مرتب در حال آپدیت هست و هیچ Important updat نیست که نگرفته باشم .
متاسفانه مشکل همچنان هست .
کرک ویندوزم تا حالا لو نرفته چون فایل آپدیت شناسایی قفل رو دریافت نمیکنم .
توروخدا یکی کمک کنه ...
Rezasam1
15-05-12, 19:20
من برای شما یک لینک پیدا کردم مربوط به آنتی ویروس Avast هست که اونم شناسایی نمیشه در ویندوز سون
ولی مشخص هست که دستورش برای شما هم کار بکنه
Only the registered members can see the link
dot
16-05-12, 23:11
متاسفانه دستورات مطرح شده در لینک را انجام دادم ولی جوابی حاصل نشد و مشکل همچنان پا برجاست ... کمک .....
Rezasam1
16-05-12, 23:49
(Only the registered members can see the link)گه اذیتت میکنه میتونی در Action Center تیک انتی ویروس و فایروال و اینترنت سکیوریتی رو برداری که دیگه نشون نده
Rezasam1
17-05-12, 00:05
این نرم افزار هم من تست نکردم ولی در تصویر مشخص کرده که این مشکل را بر طرف میکنه
200 کیلوبایت هست
Rezasam1
17-05-12, 01:38
دوست عزیز من با ماشین مجازی VMWARE ویندوز سون نصب کردم و نرم افزار KASPERSKY INTERNET SECURITY 2012
بدون هیچ مشکلی شناسایی شد
6919
اگه اشکال از ویندوز باشه . ویندوز من برای شرکت مهندسی پرنیان هست و معتبر
dot
17-05-12, 12:48
دوست عزیز من با ماشین مجازی VMWARE ویندوز سون نصب کردم و نرم افزار KASPERSKY INTERNET SECURITY 2012
بدون هیچ مشکلی شناسایی شد
6919
اگه اشکال از ویندوز باشه . ویندوز من برای شرکت مهندسی پرنیان هست و معتبر
اوایل برای من هم مشکلی نداشت ... نمی دونم بعد از دقیقا چه مدتی این مشکل به وجود اومد ... و هر کاری کردم درست نشد .. این ویندوز رو من قبلا هم نصب کردم که با ورژن های 2010 و 2011 کسپر بدون مشکل کار می کردم ... اینبار نمی دونم چه مرگشه .. من می ترسم که باگی چیزی باشه و از این باگ مورد حمله قرار بگیره کامپیوترم .. واسه همین میخوام مشکل حل بشه ... در واقع نرمافزارهای امنیتی معتبر وقتی با ویندوز سازگار و مچ باشن اکشن سنتر ارور نمیده اما به محض اینکه اختلالی بین ارتباط ویندوز و دیواره های امنیتی به وجود بیاد اکشن سنتر هشدار میده فایروال خود ویندوز و یک آنتی ویروس معتبر نصب کن و فعال کن .
در حالی که کسپر من مرتب آپدیت میشه و فعاله اما ارتباط اکشن سنتر با این قطعه ..حالا چرا اصلا نمیفهمم ...
اون نرم افزار جدیده که لینکش رو دادی الان می خوام چک کنم ببینم نتیجه چه شود ...خبر می دم ...
ممنون
dot
17-05-12, 14:36
این نرم افزار هم من تست نکردم ولی در تصویر مشخص کرده که این مشکل را بر طرف میکنه
200 کیلوبایت هست
متاسفانه نتونست کاری کنه ... یه سری چیزا رو چک کردو resolve کرد ولی اصلا این مشکل منو حل نکرد ... اصلا هم معلوم نبود چه چیزایی رو درست کرد !! ....
این سایت یه متخصص نرم افزار با مدرک معتبر از مایکروسافت نداره ؟! ... که بتونه این مشکل رو حل کنه ... مشکل بایست حل بشه با پاک کردن و دوباره نصب کردن چیزی مشکل حل نمیشه متاسفانه ...
Rezasam1
17-05-12, 15:26
ویندوز تقلبی که آپدیت نشه یا با هربار آپدیت کرک بخواد با نرم افزار اورجینال کسپرسکی = امنیت 100 درصد؟
میخوای یک تست اسکرین لاگر یا کی لاگر بدم ببینی کسپر یک عکس والعمل کوچیک هم انجام نده ؟
من مورد رو خودم بررسی کردم ویندوز سون هیچگونه ناسازگاری با کسپرسکی 2012 نداره از عکسی هم که گرفتم مشخص هست
موفق باشید
ویرایش
میتونید آخرین نسخه نرم افزار رو نصب کنید اگه لایسنس معتبر باشه میتونید با تماس با نمایندگی نحوه دریافت آخرین ورژن برنامه رو بپرسید
ویندوز رو عوض کنید
راهی که شرکت Avast گفته رو با دقت انجام بدهید
راهی که فروم کسپرسکی گفته رو انجام بدهید
از نرم افزار fix استفاده کنید
در نهایت با پشتیبانی فنی نمایندگی کسپرسکی تماس بگیرید
dot
17-05-12, 22:24
ویندوزم مرتب آپدیت میشه ...
شما مگه از چه نرمافزار امنیتی استفاده میکنی ؟
من به خاطر یه اتفاقی که برام افتاد کسپر رو انتخاب کردم ... یه بار یه افتضاحی شد که هر چی نرمافزار معروف بود مثل avira - avg - panda - norton - mcaffe - quickheal - امتحان کردم نشد تا آخر کسپر رو که نصب کردم سیستم رو نجات داد هیچی کل سیستم فایل های آسیب دیده هم ریپیر کرد و وین شد عین روز اولش ... سال 2010 بود ... ازون موقع با لایسنس اصل میخرم و تا حالا اتفاقی برام نیفتاده ... ضمن اینکه از Malwerbyte ارجینال در کنارش استفاده میکنم .
تو فروم کسپر جوابی پیدا نکردم ...
پشتیبانی ایران هم که نیست ( با معلومات ) ، بایست بشینم یه نامه زبان اصلی واسه سایت اصلیش بنویسم ...
Rezasam1
17-05-12, 22:50
من از Norton internet security 2012 استفاده میکنم که اون هم بعد از نصب مورد شناسایی اکشن سنتر ویندوز قرار میگیره
من هر راهی بلد بودم یا پیدا کردم گفتم و حتی خودم با vmware یه تستی کردم اما اون هم کامل نصب و شناسایی شد
صبر کنید باز دوستان بخش نرم افزار شاید راهی پیدا کنند
در مورد امنیت علاوه بر نصب یک Internet Security حتما" از یک Anti Loger استفاده کنید آنتی لاگرها با نرم افزارهایی مثل مالوربایت یا ضد جاسوس ها فرق میکنند
تنها دو نرم افزار در این زمینه هست
SpyShelter با پشتیبانی کامل از ویندوز 64 بیتی 32 بیتی
Zemana Anti Loger با پشتیبانی کامل از ویندوز 32 بیتی و سازگار با 64 بیتی
ضد مانیتورینگ سیستم - ضد ضبط تصویر وب کم و صدای هدست در چت - ضد کی لاگرها -و ...
فرقی نمیکنه چی باشه نورتون یا پاندا یا کسپر هیچکدوم توانایی ضد لاگر ندارند
میتونی بری در سایت zemana یه تست بگیری از کی لاگر تا ببینی کسپر لایسنس دار براحتی اجازه مانیتورینگ سیستم و اجرای کی لاگر رو میده