PDA

مشاهده نسخه کامل : قفل کردن مکرر در ویندوز

naeemabadi
03-05-12, 05:46
با سلام
من حدود 2،3 ماه هست یک سیستم AMD بستم که بعد از این هارد دیسکم مشکل پیدا کرد و هارد دیسک جدید گذاشتم مداوم با هنگ کردن کامپیوتر به ویژه زمان لود ویندوز مواجه می شوم و گاهی وقت ها هم خودش ریست می کنه
دل شادی داره این کامپیوتره سازه خودش رو میزه

من خودم حدس می زنم که مشکل از USB مادربرد باشد، معمولا وقتی یک سخت افزار جدید USB (بجز فلش مموری و هارد دیسک) وصل می کنم سیستم شوخی میکنه
یک رم ریدر اینترنال داشتم که اگه وصل می کردم ویندوز تو Loading گیر می کرد واسش فرقی نمی کرد که XP باشه Seven
ولی اگه قفل نکنه دیگه مشکلی نداره، برادر باهاش GTA Episode رو میاره و 3- 4 ساعت بازی میکنه

خلاصه موس، کیبورد، پرینتر، اسکنر، یک هارد دیسک، یک فلش مموری و یک دانگل وایرلس DWA-126 (Only the registered members can see the link) با USB وصل شده اند

این هم مشخصات سیستم من هستش
CPU : Athlon X4 - 631
Mainboard : MSI A75-G55 (Only the registered members can see the link)
Ram : 4Gx2 SuperTalent 1333
HDD : WD 1TB 64MB Sata III
VGA: Sapphire 5770 (Only the registered members can see the link)
PSU : Green 530

mehrdad_ab
03-05-12, 10:55
سلام
بایوس سیستم رو آپدیت ، و دوباره امتحان کنید.

naeemabadi
03-05-12, 13:40
سلام
بایوس سیستم رو آپدیت ، و دوباره امتحان کنید.
ببخشید یادم رفت که بگم، بایاس هم تا ته ته آپدیت کردم، منتظرم که نسخه بعدی بیاد :lol: شدم مثل کسایی که منتظر ویندوز 8 استیبل هستن

mehrdad_ab
03-05-12, 14:05
ببخشید یادم رفت که بگم، بایاس هم تا ته ته آپدیت کردم، منتظرم که نسخه بعدی بیاد :lol: شدم مثل کسایی که منتظر ویندوز 8 استیبل هستن
بسیار عالی
توی پست اول هم فرموده بودین :
هارد دیسکم مشکل پیدا کرد و هارد دیسک جدید گذاشتم مداوم با هنگ کردن کامپیوتر به ویژه زمان لود ویندوز مواجه می شوم و گاهی وقت ها هم خودش ریست می کنه
فراموش کردم بپرسم ، با هارد قبلی این مشکل رو نداشتین ؟

naeemabadi
03-05-12, 15:26
بسیار عالی
توی پست اول هم فرموده بودین :
فراموش کردم بپرسم ، با هارد قبلی این مشکل رو نداشتین ؟

راستش من قبلا دو تا هارد داشتم یکی 80 گیگ و یکی دیگه 500 گیگ
500 گیگه به حول و قوه الهی بدسکتور افزایشی شد، فقط تو ویندوز 7 پیغام می داد و می گفت دادش این هاردت رفتنی هستش، یک بار هم دادم بیرون درستش کنن ولی بنده خدا گفت که این هارد، هارد بشو نیست
الان دیگه تو ویندوز نمی شناسش
حدود یکی دو هفته فقط با اون هارد 80 گیگی که تا دماغاش پر شده بود کار می کردم، مشکل هنگ کردن از همین موقع دیده می شد ولی خدا وکیلی صفحه آبی و ریست نداشتم
تا اینکه زد و هارد ارزون شد من هم نامردی نکردم یک رفیق 1 ترابایتی SATA III گذاشتم تنگش، ولی بازم مشکل هنگ داشتم
80 گیگابایتی رو شوت کردم بیرون ولی بازم هم حل نشد

من خودم از این شوت پوتی ها نیستم، رم ها رو تست کردم، هارد رو تست کردم، CPU و GPU رو تحت بار گذاشتم آخ نگفت، ولتاژها را چک کردم تلورانس کمی داشتند
یکی از دوستانم گفت مشکل از سیستم عاملت هست، ورژنشو عوض کردم، XP و Seven هر دو نسخه x64 و x86 رو تست کردم فرقی نکرد
:1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12):

mehrdad_ab
03-05-12, 16:37
راستش من قبلا دو تا هارد داشتم یکی 80 گیگ و یکی دیگه 500 گیگ
500 گیگه به حول و قوه الهی بدسکتور افزایشی شد، فقط تو ویندوز 7 پیغام می داد و می گفت دادش این هاردت رفتنی هستش، یک بار هم دادم بیرون درستش کنن ولی بنده خدا گفت که این هارد، هارد بشو نیست
الان دیگه تو ویندوز نمی شناسش
حدود یکی دو هفته فقط با اون هارد 80 گیگی که تا دماغاش پر شده بود کار می کردم، مشکل هنگ کردن از همین موقع دیده می شد ولی خدا وکیلی صفحه آبی و ریست نداشتم
تا اینکه زد و هارد ارزون شد من هم نامردی نکردم یک رفیق 1 ترابایتی SATA III گذاشتم تنگش، ولی بازم مشکل هنگ داشتم
80 گیگابایتی رو شوت کردم بیرون ولی بازم هم حل نشد

من خودم از این شوت پوتی ها نیستم، رم ها رو تست کردم، هارد رو تست کردم، CPU و GPU رو تحت بار گذاشتم آخ نگفت، ولتاژها را چک کردم تلورانس کمی داشتند
یکی از دوستانم گفت مشکل از سیستم عاملت هست، ورژنشو عوض کردم، XP و Seven هر دو نسخه x64 و x86 رو تست کردم فرقی نکرد
:1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12):
شما فقط یک رم رو روی مادربرد سوار کن و از گرافیک آنبرد سیستم استفاده کن .
فرکانس رم رو روی پایین ترین حد ست کنید .
در ضمن مادربرد رو از کیس جدا و روی میز کار کن .
فن پردازنده رو باز کن و سیلیکون رو تمیز و دوباره بزن .
اگر از سلامت پاور مطمئن هستید ( اگر مطمئن نیستید با یه پاور دیگه - تولرانس پایینی که شما ازش یاد کردین دلیل سالم بودن پاور نمی تونه باشه -) سیستم رو راه اندازی کنید . قبل از ظاهرشدن صفحه لودینگ وارد سیف مود بشین و ببینید گیری که ازش یاد کردید ، برقراره یا خیر .

naeemabadi
04-05-12, 15:20
مهندس من با یک رم تست کردم یک نیم ساعتی خوب کار کرد، تست گرفتم تو PC Wizard و 3D Mark آخ نگفت (قبلا هم همین جوری بود وقتی رو حس بود دیگه اذیت نمی کرد)
دمای CPU بیشتر از 45 نشد چون روش یک فن درست حسابی گذاشتم، بعد نیم ساعت که از پای سیستم بلند شده بودم برگشتم دیده مانیتور سیاهه و تصویر رفته!
ریست کردم دوباره تو لود ویندوز گیر کرد! خرکی خاموش کردم و دوباره روشن کردم بالا اومد

سیستم من گرافیک آنبرد نداره، یعنی رو سیستم CPU گذاشتم نه APU

زمانی که اون رم ریدر اینترنال را وصل می کردم با SafeMode هم بالا نمی اومد، ولی از وقتی جداش کردم گه گاهی وسط کار با ویندوز اکسپلورر صفحه سیاه میشه یا خودش ریست میکنه

در مورد پاور والا من تست نکردم ببینم با پاور دیگه درست کار می کنه یا نه، پاوری در خور 530 گرین ندارم که بجاش بزارم، باید ببرمش بیرون نشون بدم

تا حالا اینقدر درمونده نشده بودم، ، خوشبختانه تمامی قطعاتش گارانتیه و متاسفانه اصلا نمی دونم مشکل از کجاش هست:1041::1041::1041:

mehrdad_ab
04-05-12, 15:32
در مورد usb من یه تجربه تلخ دارم:1. (27): و اون استفاده از سیم ارت هستش .
برای اطمینان سیستم رو با یک سیم به لوله آب وصل کنید و دوباره تست بگیرید .
پاور رو هم تست بفرمائین .
در مورد گرافیک هم دما رو تست بفرمائین که زیاد بالا نباشه .
اگر جواب نداد دیگه بفرستین راهیه گارانتی بشه.