PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل من با وسایل ذخیره سازی USB

second_face
12-04-12, 13:39
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
ممنون میشم اگه که من رو در حل کردن مشکلم راهنمایی کنید.
.
.
.
چندین ماه هست که USB مادربورد من مشکلی پیدا کرده که : هیچگونه وسایل ذخیره سازی روش درست کا نمیکنه.
مثلا فلش یا هارد اکسترنال که بهش وصل میکنم، هی میخونش و بعد یک ثانیه و یا کمتر، میپره، دوباره میخونش تا میخوام بازش کنم میپره، دوباره میخونه دوباره میپره دوباره ...
اما با موس یا مودمم که با پورت USB وصل میشند هیچ مشکلی نداره.
خواستم بایوس و درایور مادربردم و آپدیت کنم، گفتم شاید درست بشه، اما متاسفانه، Shuttle ( مارک مادربوردم ) انگار از بس مدل مادربوردم قدیمیه، از روی سایتش همه چیزش و برداشته، اصلا انگا وجود چنین مدلی تو سایتش، براش ننگه، هیچ اثری از مدل مادربرد من تو سایتش نیست، چه برسه به درایوراش، مادربوردم و سال 82 خریدم با گارانتی مادام العمر

مدل مادربرد من Shuttle AV41P هستش.

راستی، یه چیز دیگه، وقتی فلش یا هارد و تو پورت USB1 میزنم مشکلی نداره و به زور میخونشون، اما با پورت USB2 این مشکل رو دارم.
.
.
.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید، واقعا کلافه شدم از این مشکل.
با تشکر از همه دوستان

PUMAOC
12-04-12, 19:01
سلام.

مادروبرد قدیمی داشتم با همچین مشکلاتی چند تا راه حل که خودم انجام دادم و رفع شده رو می گم :

اولی که همون بایوس هست که شمما می گید فایلش موجود نیست.

مورد بعدی تنظیمات داخل بایوستون هست. ممکنه این تنظیمات از دست رفته باشه! شما برید داخل بایوس و یه بار دیگه با دقیت پیکر بندی کنید تمام وسایلتون رو مخصوصا قیمت پورت های USB رو. یه حالت های اسپید داره یه حالت فول اسپید.... توضیح داده توی خود بایوس اگر توی این مورد مشکل داشتید بگید /.

مورد بعد بیشتر مربوط می شه به توان مصرفی ( هارد اکسترنال) و پاور دستگاهتون که همون طور که گفتید قدیمی هست و ولتاز ها و برق که پاور تامین می کنه دیگه کافی نیست مخصوصا برق بخش استند بای که معمولا USB پورت ها از این نوع استفاده می کنن. وقتی این برق شدت جریان کافی رو نداشته باشه برای تامین برق هارد یا فلش یه سری مشکلات بوجود می اد. بعضا اصلا سیستم بالا نمی آد. ( با توجه به این که می گید موس کار می کنه و موس مصرفی نداره تقریبا {حدود 100 میلی آمپر و کمتر } این احتمالش بیشتر هست).

یه مورد دیگه پارازیت موبایل و درجه پنکه هست !!! که خیلی عجیب تاثیر داره.!

خراب شدن دیود های تامین برق روی مادربورد نزدیک پورت های USB هم ممکنه باعث باشه. معمولا برای مادربورد های ارزون قیمت برای هر 4 تا 6 پرت فقط یه دوبود قرار می دن! ولی مادربوردهایی مثل گیگایابت از دییود های قویتر و به تعداد بالاتر استفده می شه.

آخرین مواردی که بهش برخورد کردم باتری مادربورد هست .

در کل دیگه وقتشه شما به خرجی برای این PC پیرتون انجام بدید.

javadshahvand
14-04-12, 14:10
البته احتمال اول رو خرابی پاور میشه مطرح کرد که باید بررسی بشه