PDA

مشاهده نسخه کامل : رمم رو ارتقا بدم یا پردازندم رو؟؟؟

hamiyasin
11-04-12, 18:40
سلام دوستان
من سیستمم بالاست اما وقتی که با برنامه هام کار میکنم رم و CPU سیستمم 100% FULL میشن...
به نظرتون با ارتقای رمم به 4 گیگ مشکلم قابل حله یا باید پردازندم رو ارتقا بدم؟؟؟
مشخصات سیستمم اینه:
Main: Asus-P5GZ
CPU: 3.2
RAM: 2G
Hard: 500G
به نظرتون اگر قرار باشه پردازندم رو ارتقا بدم چی بزارم خوبه؟؟؟

mehrdad_ab
12-04-12, 12:23
سلام دوستان
من سیستمم بالاست اما وقتی که با برنامه هام کار میکنم رم و CPU سیستمم 100% FULL میشن...
به نظرتون با ارتقای رمم به 4 گیگ مشکلم قابل حله یا باید پردازندم رو ارتقا بدم؟؟؟
مشخصات سیستمم اینه:
Main: Asus-P5GZ
CPU: 3.2
RAM: 2G
Hard: 500G
به نظرتون اگر قرار باشه پردازندم رو ارتقا بدم چی بزارم خوبه؟؟؟
سلام
لطفاً مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید . چطوری 3.2 هست این سیستم شما ؟اینتل یا AMD - celeron or pentium
نوع رم ؟ DDR2 or 3 ؟ تکی یا 1*2 ؟
نوع ویندوزتون ؟
با چه برنامه هایی کار می کنید که سیستم کشش کافی رو در اونها نداره ؟

hamiyasin
12-04-12, 17:30
سلام
لطفاً مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید . چطوری 3.2 هست این سیستم شما ؟اینتل یا AMD - celeron or pentium
نوع رم ؟ DDR2 or 3 ؟ تکی یا 1*2 ؟
نوع ویندوزتون ؟
با چه برنامه هایی کار می کنید که سیستم کشش کافی رو در اونها نداره ؟

سلام
ممنونم از توجهتون
خب:
CPU: Intel Pentium4 CPU 3.2
RAM: دوعدد رم 1Gو DDR2
نوع ویندوز سون 64 بیتی
برنامه های کاربردی:
برنامه نویسی(کد زنی)

mehrdad_ab
12-04-12, 17:54
سلام
ممنونم از توجهتون
خب:
CPU: Intel Pentium4 CPU 3.2
RAM: دوعدد رم 1Gو DDR2
نوع ویندوز سون 64 بیتی
برنامه های کاربردی:
برنامه نویسی(کد زنی)
ببینید توی پردازنده هایی ، مثل پردازنده شما ، این مسئله عادیه(فول لود شدن پردازنده موقع کار با برنامه هایی در این سبک)و فکر می کنم دمای پردازنده به نقطه ریستارت نمیرسه . در حال حاضر پلتفرم شما LGA775 هست که پیشنهاد من بجای ارتقاء ، تعویض با سری پرقدرت 1155 هستش . به هر حال برای ویندوز هم با این مقدار حافظه رم ، پیشنهادم استفاده از ورژن 32 بیتی هست .
در ضمن میتونید پردازنده رو اورکلاک کنید و با فرکانس بالاتری کار کنید.

hamiyasin
12-04-12, 18:14
ممنونم از توجهتون:give_rose:
یکم من اطلاعاتم از سخت افزاریم کمه و رشتم هم هست و علاقه زیادی به آموزش سخت افزار دارم
ببخشید اگر سوالام یکم زیاد میشن...
پلتفرم یعنی چی؟؟؟
منظور از سری 1155 چیه؟؟؟
و چگونه می شود یک پردازنده رو اورکلاک کرد؟؟؟؟
و دیگر آنکه به نظرتون با توجه به نوع مین برد من میشود CPU رو ارتقا داد؟؟؟؟:1. (27):

PUMAOC
12-04-12, 19:12
دوست به صورت سطحی می گم اگر مادربوردتون از CPU های سری CORE2 پشتیبانی می کنه اولین حرکت برای ارتقاع کم خرج پیدا کردن CPU هست. مقدار 2 گیگ رم هنوز هم مقدار کافی و مناسبی هستش. مناسب کار شما هم هست پردازنده با کور های بیشتر.

پلتفوروم مثلا AMD سوکت فلان ( AM2 AM2+ AM3) و Intel سوکت ( 1155 1156 1366 2011 775 ).

برای اورکلاک یکی از جامع ترین و کاملترین مقاله ها رو وب سایت شهر سخت افزار اراعه می ده :

Only the registered members can see the link

به صورت کلی و به تفکیک پلتفورم.