PDA

مشاهده نسخه کامل : احتیاج به آپدیت بایوس مادربرد abit دارم اما سایت abit جمع شده چی کار کنم؟

TheGladiator
07-04-12, 09:29
سلام روز خوش

من حدود 3-4 سال پیش یه مادربرد Abit مدل AN52V(MCP65S ) گرفتم تا الان هم باهاش کار کردم خوب بوده
با Xp خوب کارمیکنه مشکلی ندارم باهاش

پارسال روش ویندوز 7 ریختم هر کاری کردم DVD writer ام هیچ چیز نشون نمیداد (دی وی دی رایتر سوزوکی - یعنی ایکونش بود اما dvd که داخل میگذاشتم فقط صدای چرخشش میومد ولی هیچ اطلاعاتی نشون نمیداد)

اما سی دی رام teac ام که شاید ماه 10 سال پیشه با سرعت بالا سی دی ها رو میخوند و هیچ مشکلی نداره

اون موقع به خاطر dvd rwriter بی خیال شدم اما الان مجدد تصمیم گرفتم برم سراغ win 7 گفتم شاید مشکل از نسخه ویندوزم

باشه که این دفعه یه ویندوز مطمئن رو امتحان کردم

دیشب با کلی دردسر و بعد از 2.5 ساعت صرف وقت برای نصب ویندوز بالاخره 7 رو بالا اوردم

اما کماکان مشکل دی وی دی رایتر باقی مونده و هیچ dvd یا cd رو نمیخونه

من حتی از بوت نتونستم 7 رو نصب کنم یعنی اونجام اول نصب ویندوز میومد قبل از اینکه درایوهام رو نشون بده دیگه صفحه ثابت میموند ...... من از توی خود ویندوز xp با کلیک بر روی دی وی رام مجبور شدم ویندوز7 بریزم که 2.5 ساعت دقیقا طول کشید

بعد از کلی سرچ به این نتیجه رسیدم که بایوس مادربردم باید آپدیت بشه
اما متاسفانه سایت abit هم که جمع شده و برای گرفتن فایل آپدیت مادر برد به هیچ جا دسترسی ندارم

نظری راه حلی دارید بتونم مشکل dvd ام رو حل کنم؟؟؟؟/
میشه از جای معتبری بایوس مادر بردم رو پیدا کنم؟

مشخصات سخت افزاری

مادر برد و سی پی یو

MB Model AN52V(MCP65S)
CPU AMD Athlon 64 X2 4800+
Cpu Socket Socket AM2 [Socket AM2

بایوس

BIOS Version Nvidia - 42302e31
Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

BIOS Date 12/04/07

BIOS Vendor Phoenix Technologies, LTD
Version 6.00 PG
Release 12/04/2007

Characteristics - supports booting from ATAPI ZIP drive

دی وی دی رایتر

Model SUZUKI DVDRW SP-250 ATA Device
Interface IDE Atapi

Moein
07-04-12, 11:50
با سلام

دوست عزیز اگر دنبال بایوس ابیت هستید کافی هست در گوگل سرچ کنید تا لینک های مثل سافتپدیا یا غیره لینک های از بایوس رو قرار داده اند : لینک .

ه (Only the registered members can see the link=en&sclient=psy-ab&q=download+abit+AN52V+bios&oq=download+abit+AN52V+bios&aq=f&aqi=&aql=1&gs_l=hp.3...1011l8109l0l8692l24l22l2l0l0l0l401l835 0l3-21j1l26l0.eqn%2Cfixedpos%3Dfalse%2Cboost_normal%3D 20%2Cboost_high%3D1000.1.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=af73696fe4de10c7&biw=1920&bih=979)مچنین شما می تونید با استفاده از فلش که قابلیت بوت داشته باشه یا اینکه فلشتون رو بوتیبل کنید ویندوز رو نصب کنید اموزش بوتیبل کردن فلش داخل انجمن هست !

سوال دیگه ای بود در خدمتم

TheGladiator
07-04-12, 12:09
با سلام

دوست عزیز اگر دنبال بایوس ابیت هستید کافی هست در گوگل سرچ کنید تا لینک های مثل سافتپدیا یا غیره لینک های از بایوس رو قرار داده اند

سلام و ممنون از شما دوست عزیز

راستش من قبل از صحبت شما هم این کار رو انجام دادم اما مشکل اینه که تمام سایتهایی که آپدیت بایوس رو ارائه میدادند به خود سایت اصلی لینک میدادند که متاسفانه الان کلا سایت پاک شده

یعنی یه دونه سایت رو هم من پیدا نکردم که فایل رو روی سرور خودشون داشته باشند

ه (Only the registered members can see the link=en&sclient=psy-ab&q=download+abit+AN52V+bios&oq=download+abit+AN52V+bios&aq=f&aqi=&aql=1&gs_l=hp.3...1011l8109l0l8692l24l22l2l0l0l0l401l835 0l3-21j1l26l0.eqn%2Cfixedpos%3Dfalse%2Cboost_normal%3D 20%2Cboost_high%3D1000.1.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=af73696fe4de10c7&biw=1920&bih=979)مچنین شما می تونید با استفاده از فلش که قابلیت بوت داشته باشه یا اینکه فلشتون رو بوتیبل کنید ویندوز رو نصب کنید اموزش بوتیبل کردن فلش داخل انجمن هست !

سوال دیگه ای بود در خدمتم

ممنون بله راه حلتون بسیار هم خوبه
اما مشکل من اینه که اگر کاری هم که شما فرمودید انجام بدم بازم داخل خود ویندوز سون دی وی دی رایتر من کار نمیکنه... :(

Extreme
07-04-12, 15:26
Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)

Extreme
07-04-12, 15:53
تقدیم شما :دی

20 گیگابایت بک آپ سایت Abit .

آخرین بایوس مادربردتون رو Attach کردم .

Extreme
07-04-12, 15:55
بایوس فعلی مادربرد شما بایوس 11 هست در صورتی که بایوس 12 هم خواستید بگید اپلود کنم .

تاریخ بایوس 13 : 2008/07/04

TheGladiator
08-04-12, 15:21

تقدیم شما :دی

20 گیگابایت بک آپ سایت Abit .

آخرین بایوس مادربردتون رو Attach کردم .

Only the registered members can see the link فایل پیوست شده

Only the registered members can see the link m716b13.zip‏ (Only the registered members can see the link) (338.4 کیلوبایت, فایل 1 مرتبه دریافت شده است)

بایوس فعلی مادربرد شما بایوس 11 هست در صورتی که بایوس 12 هم خواستید بگید اپلود کنم .

تاریخ بایوس 13 : 2008/07/04

آقا واقعا دستت درد نکنه
خیلی ممنونم ازت
من که هر چی گشتم نتیجه نداشت کارم

فقط این چند مورد رو هم اگه بهم جواب بدید ممنون میشم

1) من قبلا با فلاپی بایوس رو آپدیت کردم الانم حتما باید فلاپی بزنم ؟؟؟ راه دیگه نداره
آخه فلاپی بد گیر میاد الان
تحت ویندوز نمیتونم کاری بکنم؟؟؟

2) من چجوری میتونم از بایوس الانم بک آپ تهیه کنم اگه مشکل خورد بتونم رستورش کنم؟؟

3) برای رستور کردن بک آپم هم باید بازم فلاپی داشته باشم؟؟

ممنونم
ببخشید اخوی شرمنده

TheGladiator
09-04-12, 09:49
[/URL]

سلام
امروز من Dvd writer ام روی یه سیستم دیگه چک کردم
که ویندوز 7 داشت اونجام کار نکرد

اما بازم میگم تو اکس پی باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا حالا....
این مشکل تو 7 هستش

نهایتا فکر میکنم مشکل از frimware مربوط به DVD-writre باشه
فقط به خاطر اینکه تو xp درست کار میکنه وگرنه بی خیالش میشدم میگفتم لنزش رفته رو هوا

حتی تو خود سایت سوزوکی هم که frimware اش ارائه نشده
تو اینترنتم هر چی سرچ کردم جایی برند منو یعنی سوزوکی رو براش درایور نگذاشته بود

[url]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

راستی تو همین سایتم هم زده

Compatiibility
Microsoft Windows 2000/XP

نمیدونم قاطی کردم دیگه یعنی اگه کلا دیگه 7 رو ساپورت نکنه خیلی عقبه

Extreme (Only the registered members can see the link) عزیز ما به شما خیلی زحمت دادیم

میشه شمام یه سرچی بزنید ببنید میشه فریم ورش رو پیدا کرد ؟؟ ممنون میشم

Extreme
09-04-12, 10:35
سلام دوست عزیز . منم نتونستم چیزی پیدا کنم ولی شما یک ایمیل به شرکت خدمات دهنده سوزوکی تو ایران که سریر هست بزن قطعا باید فریمور این قطعه رو موجود داشته باشن .

همون ایمیل رو به سایت اصلی خود سوزوکی هم بفرست . که جوابش با هم بیاد . راه دیگه ای به ذهنم نرسید .