ورود

مشاهده نسخه کامل : احتمال تغییر پایان بازی Mass Effect 3

amigames
19-03-12, 19:26
6651
بعد از پایان جنجالی نسخه سوم بازی Mass Effect بسیاری از هواداران ناامید شده بودند و دست به اعتراضات شدید و بزرگی زدند و کم کم درخواست تغییر پایان بازی شروع شد و این موضوع با مشکل سختی های رسیدن به بهترین پایان بازی در حالت تک نفره بخاطر باگ و ... شدت گرفت و شرکت Bioware در هر سری منعطفتر برخرود کرد.در ابتدا گفته مسئولین این بود که پایان بازی هرگز دست نخواهد خورد و این اقدام برای جنجالی بودن بازی و متفاوت بودن صورت گرفته و هم اکنون مسئولین صحبت از امکان تغییر پایان بازی رو می کنند که احتمالا نیتشون ساخت یک DLC جدید و کاسبی بیشتر هست و حتی این احتمال هست که تمام این ها از قبل برنامه ریزی شده بود که این رو هم میشه زیر سر EA دونست...

PUMAOC
20-03-12, 11:07
من که هنوز نصب نکردم. یعنی میشه که بشه! یا خدا.... برای ماها که خرجی نداره ! نه ؟ :D

amigames
20-03-12, 11:29
اگه پایانش عوض بشه احتمالا به صورت DLC هست که ماها معمولا Pirate خور دانلود می کنیم پس خرجی نداره :lol: (البته بهتره بگم DLC های Mass Effect معمولا نزدیک 1 گیگی هست حجمشون ... )

راستی بهتر هست اگه خواستید بازی رو شروع کنید بازی های قبلی هم انجام داده باشید و از سیوش استفاده کنید.یا اینکه اگه تمایل دارید به من اعلام کنید تا براتون سیو قدیمی خودم رو بفرستم یا به تاپیک سیو های Mass Effect (Only the registered members can see the linkسیو-های-بازی-Mass-Effect-به-همراه-Save-Editor) سری بزنید و سیو مورد نظرتون رو انتخاب کنید

amigames
22-03-12, 11:31
طبق گفته مسئولین تا ماه آینده نتیجه معلوم میشه و احتمالا یک DLC جدید میاد و بازی با Ending های نسخه 3 به پایان نمی رسه...