با سلام من مادر برد ام اس ای مدل970a-g45 دارم موقع اپدیت به خاطر یه اشتباه بایوس را از دست دادم.الان ای سی بایوس را در اوردم تا پراگرام کنم مشکلی که دارم اینه که فایلی که از سایت گرفتم دو تا هست.نمیدونم کدومش را باید بریزم اگه امکان داره کمک کنید گارانتی هم داره اما تا اونور سال بهم تحویل نمیدن و نیاز مبرم به کامپوتر درم tnm 2000 هم دارم اگه امکان داره راهنمایی کنید.فایلها:E7693AMS.140........و AFUDE238.exe
Advanced Micro Devices
08-03-12, 13:00
با سلام من مادر برد ام اس ای مدل970a-g45 دارم موقع اپدیت به خاطر یه اشتباه بایوس را از دست دادم.الان ای سی بایوس را در اوردم تا پراگرام کنم مشکلی که دارم اینه که فایلی که از سایت گرفتم دو تا هست.نمیدونم کدومش را باید بریزم اگه امکان داره کمک کنید گارانتی هم داره اما تا اونور سال بهم تحویل نمیدن و نیاز مبرم به کامپوتر درم tnm 2000 هم دارم اگه امکان داره راهنمایی کنید.فایلها:E7693AMS.140........و AFUDE238.exe
باسلام
دوست گلم اگر ساکن تهران هستی به شما پیشنهاد میکنم این کارو خودت انجام ندی چون ممکنه باعث بشه ای سی هم بسوزه یا مشکلی برای قسمتهایی از مادربردت پیش بیاد در آن صورت شرکت گارانتی به هیچ عنوان زیر بار نمی روند در ثانی ممکنه ورژن که شما دانلود کردی هم با ورژن گارانتی شده هم خوانی نداشته باشه که فقط نتیجه اون فرار شرکت گارانتی از زیر بار مسئولیت هست !!! ( کاش مادربردت رو میدادی خود شرکت گارانتی آپگرید کنه) اگر برات امکان داره آی سی بایوست یا مادربردت رو کامل ببر زیر زمین مرکز کامپیوتر ایران با قیمت 5000 تومان برات پروگرام میکنند حداقل ضرر بیشتری متحمل نشی !!
bi_kas_kar
12-03-12, 23:36
اره گمون کنم چاره ای ندارم جز اینکه صبر کنم تا بعد از عید بدم گارانتی.بازم ممنون
Soltaan
23-03-12, 19:38
فایل Exe که فکر نمی کنم باشه
ولی در کل اکثر مادربوردهای امروزی 2 تا بایوس دارند یک بایوس Backup دارند که هنگام بروز همچین مشکلی میشه از اونها استفاده کرد شما یک نگاه به دفترچه مادربورد بنداز ببین این option حتما باید باشه مگر اینکه مادربوردت خیلی قدیمی باشه معمولا یک جامپر دارند که برای استفاده از بایوس Backup باید فعالش کنی روی مادربورد . اونقدر هم نگران کننده و مشکل غیر قابل حلی نیست که حتما ببری گارانتی
bi_kas_kar
27-03-12, 01:58
فایل Exe که فکر نمی کنم باشه
ولی در کل اکثر مادربوردهای امروزی 2 تا بایوس دارند یک بایوس Backup دارند که هنگام بروز همچین مشکلی میشه از اونها استفاده کرد شما یک نگاه به دفترچه مادربورد بنداز ببین این option حتما باید باشه مگر اینکه مادربوردت خیلی قدیمی باشه معمولا یک جامپر دارند که برای استفاده از بایوس Backup باید فعالش کنی روی مادربورد . اونقدر هم نگران کننده و مشکل غیر قابل حلی نیست که حتما ببری گارانتی