شما ابتدا کاربری و توقعات خودتون از سیستم رو به همراه مشخصات سایر قطعات دیگه ای که در نظر گرفتید شامل کارت گرافیکی و پردازنده و ... رو ذکر کنید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.
farokhe
08-03-12, 18:44
من گرافیک 6790 انتخاب کردم cpu ای3 ممکنه بعدا بکنم ای5 رمم فعلا 4 دارم پاور هم 535 گرین انتخاب کردم سیستم واسه گیم و سایر کارا میخوام مادربرد خیلی مهمه واسم چون نمیخوام بعدا اونو عوض کنم :1. (5):
mohamad70
08-03-12, 23:00
من گرافیک 6790 انتخاب کردم cpu ای3 ممکنه بعدا بکنم ای5 رمم فعلا 4 دارم پاور هم 535 گرین انتخاب کردم سیستم واسه گیم و سایر کارا میخوام مادربرد خیلی مهمه واسم چون نمیخوام بعدا اونو عوض کنم :1. (5):
تو این رنج قیمت ، دو مدل زیر انتخاب های بسیار حرفه ای و مناسبی هستند:
ASUS P8P67 Pro
(Only the registered members can see the link)
MSI P67A GD55
(Only the registered members can see the link/?div=Detail)
هر دو مدل حدود 250 الی 260 تومن قیمت دارند. دارای امکانات بسیار حرفه ای برای اورکلاک هستند. از قابلیت های CrossFireX و SLI با کانفیگ x8/x8 پشتیبانی میکنند. دارای پورت های USB 3.0 و SATA III هم هستند و
از نسل آینده پردازنده های اینتل هم با نام Ivy Bridge پشتیبانی خواهند کرد.
یک مدل هم از ASRock هستش که قیمت پایین تری داره ( حدود 220 تومن ) ولی از لحاظ امکانات ، چیزی از دو مدل بالا کم نداره. این مین بورد در صورتی انتخاب کنید که در آینده قصد استفاده از حالت SLI یا CrossFire رو ندارید. چون از این قابلیت پشتیبانی نمی کند.
ASRock Fatal1ty Performance
برای مشاهده اطلاعات فنی هر مین بورد بر روی اسم اون کلیلک کنید.
سوالی بود بفرمایید.
farokhe
15-03-12, 21:15
دوست عزیز چرا اشارهای به سری z نکردید گیگا یک مدل z داره 220 تومانه p8p67 چی مدل گیگا هم اینه
Only the registered members can see the link
اگه کمو کاستی داره بگو
farokhe
15-03-12, 21:18
درست سری های z از همه بهترند ودر مورد ازراک نظرتون چیه
mohamad70
28-03-12, 13:37
دوست عزیز چرا اشارهای به سری z نکردید گیگا یک مدل z داره 220 تومانه p8p67 چی مدل گیگا هم اینه
Only the registered members can see the link
اگه کمو کاستی داره بگو
دوست عزیز یه نگاهی به این تاپیک (Only the registered members can see the link)بندازید ، جواب سوالاتتون رو می گیرید.
سری Z هیچ برتری خاصی نسبت به سری P نداره. فقط استفاده از گرافیک مجتمع در کنار گرافیک جداگانه و قابلیت SSD Caching که هیچ کدوم فکر نمی کنم به درد شما بخوره.
نظر بنده همون سه مدل مین بورد بود که خدمتتون معرفی کردم. تصمیم نهایی با خودتون
poyul
01-07-12, 17:52
تو این رنج قیمت
ASUS P8P67 Pro
سوالی بود بفرمایید.
بازار شیراز رو گشتم پیدا نکردم، برای خرید اینترنتی کدوم سایت معتبرتره ؟
Moein
02-07-12, 23:58
بازار شیراز رو گشتم پیدا نکردم، برای خرید اینترنتی کدوم سایت معتبرتره ؟
این مادربورد منسوخ شده یک تاپیک جدید ایجاد کنید و درخواست خود رو اونجا بیان کنید تا راهنمایی های لازم رو به شما دوستان و بنده بکنم