ورود

مشاهده نسخه کامل : دریاره باطری ماوس وایرلس

mrwalt
04-03-12, 19:44
سلام سوال دریاره باطری ماوس وایرلس داشتم
اول اینکه وقتی ماوس در حال شارژ شدنه مشکلی پیش نمیاد ازش هم استفاده کنم هم شارژ بشه؟
از باطری شارژ کن میتونم استفاده کنم؟میشه یه مارک خوبشو معرفی کنین؟
باطری زاپاس بخوام بخرم حتما باید از همونی که داخلش هست پبدا کنم؟
ممنون

steelman
16-03-12, 17:19
به نظر من برای ماوس وایرلس باطری که برای دوربین های عکاسی استفاده میکنند بخر مثل energy و...... باطری های معمولی اذیتت میکنند

Moein
16-03-12, 18:02
دوست عزیز شما بهتر هست از باطری های الکالاین استفاده کنید و در صورتی که از باطری های شارژی استفاده می کنید با توجه به میلی امپری که دارند بهتره که انتخاب داشته باشید مسلما باطری که میلی امپر بالاتری داشته باشه به شما شارژ بیشتری میده

DreamBox
06-08-12, 01:26
من خودم از باطری‌های قابل شارژ Sony NH-AAA HR03 micro استفاده می‌کنم و واقعا ازشون راضیم. 16 تومن یک جفتشو خریدم و برای شارژشون هم از شارژر Sanyo استفاده می‌کنم که هم ساز AA میخوره و هم AAA
قبل از این باطری‌های Alkalin برندهای معتبر مختلفی رو امتحان کردم ولی در نهایت برای ماوس که مرتب در حال استفاده‌ست اصلا و ابدا باطری‌های یک‌بار مصرف توصیه نمیشه و توصیه می‌کنم حتما قابل شارژ بخرین تا هم توی هزینه‌ها صرفه‌جویی کرده باشین و هم صدمه کمتری به محیط زیست وارد کنین :)

در مورد استفاده در زمان شارژ بستگی به نوع باطری داره. الآن باطری‌های مختلفی توی بازار هست با کیفیت‌ها و جنس‌های مختلف

javadshahvand
06-08-12, 11:19
موس های وایرلس هم چین مشکلی رو دارند باطری خوب آلکالین رو پیشنهاد میدم