PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد اسمبل کردن؟!

fanoudi
02-03-12, 13:33
سلام من من مادر بوردم رو عوض کردم در قسمت پین های مربوط به front panel audio header وقتی سوکت مربوط به مادر برد قبلی رو میزنم پانل جلویی آن راه اندازی نمی شود در صورتکی سوکت هایی که مربوط به USB مادر برد قبلیم بوده را زده و پانل جلویی USB کار کرد ؛ در ضمن آیا کابل FDD یک مادر برد با دیگری فرق دارد چون فلاپی من را اندازی نشد ؟ در زیر عکس هم گذاشتم که ببینید
6460

Alone man
02-03-12, 15:09
سلام دوست من به احتمال زياد مشكل از تنظيمات بايوس ميباشد كه در قسمت تنضيمات چيپ ست تنظيمات front panelبه صورت پيش فرض بر رويه hd audio ميباشد كه شما بايد ان را بر ac97 قرارميدهيد.تا انجا كه من اطلاع دارم كابل فرقي نداره به احتمال زياد تنظيمات فلاپي در بايوس درست نميباشد

fanoudi
02-03-12, 21:46
سلام دوست من به احتمال زياد مشكل از تنظيمات بايوس ميباشد كه در قسمت تنضيمات چيپ ست تنظيمات front panelبه صورت پيش فرض بر رويه hd audio ميباشد كه شما بايد ان را بر ac97 قرارميدهيد.تا انجا كه من اطلاع دارم كابل فرقي نداره به احتمال زياد تنظيمات فلاپي در بايوس درست نميباشد
دستت درد نکنه عزیز مشکل دوم من حل شد اما تنظیمات front panel رو پیدا نکردم لطف کن یک راهنمایی بیشتر بکن من رو بازم ممنون :give_rose:

javadshahvand
04-03-12, 15:14
از روی دفترچه مادربرد کابل رو وصل کن در مورد فلاپی احتمالاً کابل رو برعکس زدی

Alone man
04-03-12, 15:38
دستت درد نکنه عزیز مشکل دوم من حل شد اما تنظیمات front panel رو پیدا نکردم لطف کن یک راهنمایی بیشتر بکن من رو بازم ممنون :give_rose: سلام ميدونم مادربوردتون چيه!!!مطمنم تو بايوس تنظيم نيست!!!!فقط ممكنه گزينه ها فرق داشته باشه چون بايوس شما بانمونه هايي كه من تنظيم كردم فرق داره پس به دنبال اسم مشابهي بگرديد.نگران نباشيد