با سلام
تازگی ها یه سیستم واسه برادر کوچیکم جمع کردم که مشکل جالبی داره، نزدیکش که میری خود بخود روشن میشه، یا مثلا وقتی از یکی از پریزهای سیم سیارش می خوای استفاده کنی خود بخود روشن میشه! آدم یاد فیلم های ماشین علیه انسان می افته!!!
از بچه های اهل فن کسی میتونه بگه چه احتمالاتی وجود داره؟
با تشکر و تقدیم احترام
mehrdad_ab
25-02-12, 11:41
با سلام
تازگی ها یه سیستم واسه برادر کوچیکم جمع کردم که مشکل جالبی داره، نزدیکش که میری خود بخود روشن میشه، یا مثلا وقتی از یکی از پریزهای سیم سیارش می خوای استفاده کنی خود بخود روشن میشه! آدم یاد فیلم های ماشین علیه انسان می افته!!!
از بچه های اهل فن کسی میتونه بگه چه احتمالاتی وجود داره؟
با تشکر و تقدیم احترام
سلام
خیلی جالبه ! یعنی مثلاً وقتی نیم متر و یا کمتر با سیستم فاصله دارین سیستم روشن میشه ؟:1. (27):
behzad12
25-02-12, 11:48
آره آقا مهرداد، برای خودمم جالبه، این اتفاق همیشه نمیشه، بعضی وقتا! گفتم شاید بخاطر الکتریسیته ساکن باشه، زیرشو عایق کردم (آخه رو فرش بود) بازم فرقی نکرد، بغلش یه تلویزیون هست گاهی اونم که روشن میکنیم سیستمم را می افته!!!!
mehrdad_ab
25-02-12, 12:39
آره آقا مهرداد، برای خودمم جالبه، این اتفاق همیشه نمیشه، بعضی وقتا! گفتم شاید بخاطر الکتریسیته ساکن باشه، زیرشو عایق کردم (آخه رو فرش بود) بازم فرقی نکرد، بغلش یه تلویزیون هست گاهی اونم که روشن میکنیم سیستمم را می افته!!!!
بسیار خب ؛
شما قطعات کیس رو کاملاً با کنید و روی یک میز چوبی سوار کنید . کابل برق رو به یک سیم سیار تازه و از پریزی که یقین دارین اتصال نداره ، به سیستم وصل کنید .سیستم رو کاملاً دور از تلویزیون و موج هایی که از قطعات مختلف حاصل میشه مثل کابل های فشار قوی برق که ممکنه از اطراف محل زندگی شما رد بشه قرار بدین .
بایوس سیستم رو دیفالت کنید .
گزینه Spread Spectrum رو در بایوس فعال کنید .
سیم ارت رو حتماً به بدنه پاور وصل کنید و در صورتی که مانیتور شما CRT هست به یکی از پیچ های اون هم محکم ببندید.
دقت کنید ه سیم ارت حتماً به لوله آبی که آثاری از زنگ زدگی و یا رنگ خوردگی نداشته باشه ، وصل بشه .
حالا دوباره امتحان کنید و نتیجه رو اعلام بفرمائین.
behzad12
25-02-12, 14:49
بسیار خب ؛
شما قطعات کیس رو کاملاً با کنید و روی یک میز چوبی سوار کنید . کابل برق رو به یک سیم سیار تازه و از پریزی که یقین دارین اتصال نداره ، به سیستم وصل کنید .سیستم رو کاملاً دور از تلویزیون و موج هایی که از قطعات مختلف حاصل میشه مثل کابل های فشار قوی برق که ممکنه از اطراف محل زندگی شما رد بشه قرار بدین .
بایوس سیستم رو دیفالت کنید .
گزینه Spread Spectrum رو در بایوس فعال کنید .
سیم ارت رو حتماً به بدنه پاور وصل کنید و در صورتی که مانیتور شما CRT هست به یکی از پیچ های اون هم محکم ببندید.
دقت کنید ه سیم ارت حتماً به لوله آبی که آثاری از زنگ زدگی و یا رنگ خوردگی نداشته باشه ، وصل بشه .
حالا دوباره امتحان کنید و نتیجه رو اعلام بفرمائین.
یاشاسین آقا مهرداد،
چشم هر چی گفتین انجام میدم، فقط 2 تا چیز:
شما به چی شک کردین؟
نحوه دیفالت بایوس و spread spectrum را خلاصه وار اگه توضیح بدین ممنونتوم می شم.
thanks a million
mehrdad_ab
25-02-12, 15:18
یاشاسین آقا مهرداد،
چشم هر چی گفتین انجام میدم، فقط 2 تا چیز:
شما به چی شک کردین؟
نحوه دیفالت بایوس و spread spectrum را خلاصه وار اگه توضیح بدین ممنونتوم می شم.
thanks a million
خواهش می کنم ؛
شک من اتصال کوتاه بین اجزای داخلی کیس ، امواج مغناطیسی در محیط بین کامپیوتر،نوسانات برق،تنظیمات ستاپ کامپیوتر و الکتریسته ساکن روی قطعات کامپیوتر هستش . به همین خاطر :
اتصال کوتاه بین اجزای داخلی کیس :
قطعات کیس رو کاملاً با کنید و روی یک میز چوبی سوار کنید
امواج مغناطیسی در محیط بین کامپیوتر :
گزینه Spread Spectrum رو در بایوس فعال کنید /سیستم رو کاملاً دور از تلویزیون و موج هایی که از قطعات مختلف حاصل میشه مثل کابل های فشار قوی برق که ممکنه از اطراف محل زندگی شما رد بشه قرار بدین .
نوسانات برق :
کابل برق رو به یک سیم سیار تازه و از پریزی که یقین دارین اتصال نداره ، به سیستم وصل کنید
تنظیمات ستاپ کامپیوتر
:بایوس سیستم رو دیفالت کنید .
لکتریسته ساکن روی قطعات کامپیوتر هستش :
نحوه دیفالت بایوس و spread spectrum را خلاصه وار اگه توضیح بدین :
وارد ستاپ بشن . معمولاً با کلید F9 و یا گزینه ای مثل Load setup default رو انتخاب کنید . F10 رو بزنید تا تغییرات سیو و سیستم ریستارت بشه .
مجدداً وارد ستاپ بشین . دنبال گزینه Speread spectrum بگردید. با فعال کردن این گزینه مادربرد امواج وارد شده به مادربرد رو دفع می کنه