ورود

مشاهده نسخه کامل : برای جمع کردن یه سیستم قوی، چه برندهایی با هم مچ هستند و همخونی بیشتری دارند؟

godparadise
23-02-12, 11:03
برای جمع کردن یه سیستم قوی برای 3Ds Max، چه برندهایی با هم مچ هستند و همخونی بیشتری دارند؟

با بودجه 1.5 میلیون تومان و بین برندهای زیر:

Motherboard: Gigabyte / AMD

CPU: Intel / AMD

VGA: (XFX) GeForce / ATI

Ram: N/A

Power: N/A

البته اگه برندهای بهتری رو میشناسید لطفا معرفی کنید.
باتشکر از پاسخگویی شما

godparadise
24-02-12, 10:57
يه چيزي مي گم به مسئولين سايت بر نخوره.
من موندم چه جوري اين سايت جايزه كشوري در خصوص سخت افزار گرفته.

بعد از اين همه مدت هنوز جواب سوالم رو هيچكي نداده. يعني اين قدر سخته؟؟؟

دقيقه 8 ساعت بعد از گذاشتن سوالم تو اين سايت، در سايت هاي ديگه مطرح كردم كه تا فرداش 24 نفر راهنماييم كردن. اون وقت اين سايت با اين همه دكو پوز نتونسته جوابگو باشه.

اين انتقاد رو كردم تا پيشرفت كنيد نه اين كه مسخرتون كرده باشم.

موفق باشيد

mohamad70
24-02-12, 11:46
سلام دوست عزیز

من از شما معذرت می خوام.

حق با شماست. بنده خودم 2 3 روز هست به شدت سرما خوردم ، زیاد نمی تونستم به انجمن سر بزنم.

من خودم روزهای قبل همیشه شاهد بودم که دوستان بخش مشاوره همیشه دلسوزانه جواب سوالات رو می دادن. حالا از شانس شما ، ایندفعه اینطوری شد.:1. (35):

.................................................. .................................................. .................................................. ..............................................

اما جواب سوالتون

ببینید شما برای خرید نباید اولویت اول رو با برند بگذارید. کلا از نظر بنده خرید بر مبنای برند کار اشتباهی هست و باید همیشه بر مبنای بودجه و استفاده مورد نظرتون قطعات رو انتخاب بفرمایید.

کلا این حرف که فلان برند با یک برند خاص هماهنگی بیشتری داره ، فقط یک حیله بازاری برای قالب کردن قطعات به خریدار هست.

فقط قبل از هرچیز یک سوال ، اینکه بودجه فقط برای کیس هست یا مونیتور رو هم شامل میشه ؟؟

godparadise
24-02-12, 17:42
باسلام و عرض احترام فراوان
ضمن تشكر بابت راهنماييتون، بودجه من 1.5 ميليون و فقط براي كيس هست (يعني مونيتو، اسپيكر، كيبورد و موس نميخواد).
يه سري از افراد مي گن ATI+AMD ارزون در مياد ولي به درد نمي خوره يه سري ديگه ميگن Intel+Nvidia گرونه و به صرفه نيست ....
راستش هيچكي جواب علمي يا قانع كننده نميده. هركي سليقه خودش رو ميگه و طرفداري ميكنه.
ممنون ميشم كه تو اين زمينه راهنماييم كنيد.
پلاگيني كه من توي مكس استفاده مي كنم Vray هست كه بيشتر وابسته به cpu هست تا gpu قوي.
شركت 3Ds Max هم خودش با Nvidia و هسته CUDA قرارداد بسته و پيشنهاد مي كنه.

mohamad70
24-02-12, 18:37
باسلام و عرض احترام فراوان
ضمن تشكر بابت راهنماييتون، بودجه من 1.5 ميليون و فقط براي كيس هست (يعني مونيتو، اسپيكر، كيبورد و موس نميخواد).
يه سري از افراد مي گن ATI+AMD ارزون در مياد ولي به درد نمي خوره يه سري ديگه ميگن Intel+Nvidia گرونه و به صرفه نيست ....
راستش هيچكي جواب علمي يا قانع كننده نميده. هركي سليقه خودش رو ميگه و طرفداري ميكنه.
ممنون ميشم كه تو اين زمينه راهنماييم كنيد.
پلاگيني كه من توي مكس استفاده مي كنم Vray هست كه بيشتر وابسته به cpu هست تا gpu قوي.
شركت هم خودش با Nvidia و هسته CUDA قرارداد بسته و پيشنهاد مي كنه.

دوست عزیز با توجه به اینکه با 3DS Max کار می کنید ، تعداد هسته های پردازنده انتخابی اهمیت زیادی داره ، متاسفانه با بالا رفتن قیمت ها به صورت نجومی امکان خرید یک پردازنده 6 هسته ای از اینتل رو ندارید

پردازنده های 6 هسته ای AMD در 3DS MAX کارایی خوبی رو دارند اما سال گذشته با عرضه پردازنده های جدید از معماری Sandy Bridge اینتل همه چیز به نفع اینتل تغییر پیدا کرد و تو این رنج قیمت پیشنهادم برای پردازنده

اینتل هست.

در مورد کارت گرافیکی هم که انویدیا به هیج تفاوت قابل ملاحظه ایی در قسمت گیمینگ نسبت به کارت های گرافیکی مشابه و هم قیمت از AMD نداره ، اما از لحاظ پشتیبانی نرم افزاری و مبحث GPGPU خیلی بهتر از AMD هست. مثل همین کودا که خیلی از

کمپانی ها از جمله Adobe به خوبی از اون پشتیبانی می کنند و یا پشتیبانی از PhysX. خودتون هم که ذکر کردید شرکتتون پشتیبانی خوبی از کودا ارائه می ده پس در مورد کارت گرافیکی هم انویدیا انتخاب بهتری هست.

در نهایت سیستم پیشنهادی :

CPU : Core i7 2600k ............... 560.000

Mainboard : MSI P67A GD55 ..................... 260.000

VGA : Gainward GTX 560 2GB .............. 330.000

RAM : 2x4GB 1333MHz ............ 90.000

رم رو می تونید از برندهای مختلفی مثل Crucial ، Patriot ، Corsair و .... تهیه کنید که از نظر کارایی تفاوت خاصی با هم ندارن و فقط ممکنه در میزان قابلیت اورکلاک تفاوت جزئی داشته باشن. به همین علت به دنبال مارک های گرون قیمت نرید.

اگر هم 8GB رم کم هست می تویند در آینده دو عدد ماژول 4GB اضافه کنید و از 16GB رم استفاده کنید.

Hard Disk : Western Digital Blue 500GB ................. 150.000

Power : GREEN GP600A EU ......................... 110.000

Case + ODD ........................ به انتخاب خودتون حدود 50 تومن

جمع کل : 1.550.000

اگر قیمت زیاد هست بگید تا کارت گرافیکی رو تغییر بدم. قطعات دیگه رو پیشنهاد می کنم تغییر ندید. اگر هم تونستید قطعاتی مثل کارت گرافیکی یا رم رو به صورت دست دوم خریداری کنید تا قیمت کلی پایین تر بیاد.

godparadise
24-02-12, 20:25
آفرين!!! :1. (5):
نه به اين كه اولش ديرجواب دادين و نه به اين كه الان اينقدر حرفه اي و دقيق پاسخگو بوديد.
مرسي
----------------------------------------------------------------------------------------------------
پيشنهاد تري دي مكس كارها باتوجه به پلاگين مورد نظرم و تجربه شخصيشون اينه كه هرچي cpu قوي تر بهتر ولي گرافيك تاثير چنداني تو كار نداره، 1 گيگ مدل هاي زير رو پيشنهاد مي كنن
GTX 550 و GTX 560 و XFX Nvidia G force
رم هم مثل cpu بسيار مهمه و بين 8 تا 16 گيگ مد نظر هست كه Crucial و Jel رو پيشنهاد دادند.
هارد رو فعلا خط بزنيد تا چندماه با همين ساتام سر مي كنم بلكه ارزون تر شه.
به بلوري و دي وي دي رايتر و ريدر هم فعلا نيازي نيست.
لطفا يك كولر خوب هم اضافه كنيد تا در صورت اوركلاكينگ به مشكل بر نخورم.
دست دوم هم فكر خوبي بود كه گفتيد يادم نبود. مرسي!!!

لطفا باتوجه به تغييرات اندكي كه گفتم، يك چك ليست جديد بديد.
باتشكر و سپاس فراوان

mohamad70
24-02-12, 21:06
پيشنهاد تري دي مكس كارها باتوجه به پلاگين مورد نظرم و تجربه شخصيشون اينه كه هرچي cpu قوي تر بهتر ولي گرافيك تاثير چنداني تو كار نداره، 1 گيگ مدل هاي زير رو پيشنهاد مي كنن
GTX 550 و GTX 560 و XFX Nvidia G force

ببینید برای خرید کارت گرافیکی اصلا GTX 550 رو توصیه نمی کنم ، چون به نسبت قیمتی که داره کارایی مطلوبی رو به شما نمیده و معمولا در این موارد HD 6970 یا HD 6790 پیشنهاد میشه. به نظرم مدل GTX 560 (حالا با حافظه 1GB) بهترین انتخاب هست

چون فکر می کنم علاوه بر رندر ، طراحی 3D رو هم انجام می دید که در نتیجه اون ، یک کارت گرافیکی خوب حائز اهمیت هست.

رم هم مثل cpu بسيار مهمه و بين 8 تا 16 گيگ مد نظر هست كه Crucial و Jel رو پيشنهاد دادند.

در مرود رم هم در تاپیک دوم خدمتتون توضیح دادم که برندهای خیلی متنوعی هستند و لزومی نداره که حتما از یک برند خاص خرید کنید چون تفاوت خاصی با هم ندارند. مقدار رم رو هم خودتون با توجه کارتون بهتر می تونید تشخیص بدید

که میزان 8GB کفایت می کنه یا 16GB ؟

لطفا يك كولر خوب هم اضافه كنيد تا در صورت اوركلاكينگ به مشكل بر نخورم.

با توجه به اینکه هارد رو حذف کردیم حدود 150.000 تومن بودجه باقی می مونه که به نظرم بهتره خرج کولر پردازنده و یک کیس با تهویه مناسب بکنید :

در مورد فن مناسب برای پردازنده متاسفانه شناخت زیادی از مدل های موجود در بازار ندارم و به همین خاطر نمی تونم با اطمینان مدلی خاصی رو بهتون پیشنهاد بدم ( مثلا کولر فعلی خودم Cooler master V8 هست که به نسبت قیمت

بالاش خیلی از کارایی اون راضی نیستم )

حالا منتظر باشید تا دوستانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارن راهنمایی تون کنن ،

حداکثر حدود 50 60 تومن برای این قسمت کنار بذارید.

اما یک کیس خوب که در تهویه مناسب و فراهم کردن شرایط لازم برای اورکلاک کمک زیادی بهتون می کنه. البته انتخاب کیس تا حد زیادی سلیقه ای هست و نمیشه یک مدل خاص پیشنهاد داد مثلا چند تا مدل زیر به نظرم انتخاب های خوبی هستن:

GREEN X3 Gaming ................ 90.000

Cooler Master CM690 ................. 100.000
این مدل کیس فعلی خودم هست که خیلی ازش راضی هستم.

در کل میشه گفت :

یک کیس با تهویه مناسب + کولر با کارایی بالا برای پردازنده = تضمین اورکلاک پردازنده تون ( Core i7 2600K ) تا حدود 4.5 الی 4.8GHz !

هارد رو فعلا خط بزنيد تا چندماه با همين ساتام سر مي كنم بلكه ارزون تر شه.

دوست عزیز به هیچ وجه به امید ارزون شدن هارد دیسک نباشید ، چون قیمت هارد به 2 دلیل رفته بالا :

1 - سیل تایلند که به تازگی خیلی از شرکت های خسارت دید اعلام کردن تا حوالی سال 2014 به منظور Recovery قیمت ها متورم خواهد بود.

2 - افزایش قیمت ارز که اونم با شرایط تحریم بعیده که پایین بیاد.

سوال دیگه ای بود در خدمتم.

godparadise
24-02-12, 22:03
پس به نظر شما از قيمت فرقي بين خريد اينور عيد با شب عيد و با اونور عيد نداره؟
ارزش داره آدم بره از دوبي سيستم بيگيره يا نه؟ مثلا به جاي اينكه اينجا 400 تومان تو پاچم كنن به خاطر گروني هاي الكي برم با 200-300 تومان هزينه از دوبي بگيرم؟

mohamad70
24-02-12, 22:19
پس به نظر شما از قيمت فرقي بين خريد اينور عيد با شب عيد و با اونور عيد نداره؟
ارزش داره آدم بره از دوبي سيستم بيگيره يا نه؟ مثلا به جاي اينكه اينجا 400 تومان تو پاچم كنن به خاطر گروني هاي الكي برم با 200-300 تومان هزينه از دوبي بگيرم؟

نه عزیز فعلا که امیدی به تغییر قیمت نیست.

در مورد اینکه از دوبی هم خرید کنید والا از کم و کیفش اطلاع زیادی ندارم اما فقط می دونم همین پردازنده Core i7 2600k که الان در ایران حدود 560 570 تومن قیمت داره ، قیمت جهانیش 315 دلار هست و سایر قطعات هم وضعیتی مشابه دارن.:yes:

حالا در نهایت تصمیم خودتتون هست.

godparadise
24-02-12, 22:47
اين يعني 170000 تومان اختلاف قيمت فقط تو همين مورد!!!

چرا مشاورين شما هميشه Mainboard هاي MSI رو پيشنهاد مي كنند و هيچ وقت حرفي از مثلا Gigabyte و Asus نمي زنند؟ از چه نظر برتري داره؟

راستی من شنیدم لپ تاپ به نسبت دسکتاپ پی سی ها در ایران کمتر گرون شده. آیا شما پیشنهاد می کنید که با بودجه 1.5 میلیونیم واسه تری دی مکسی که با ویژگی های بالا صحبت کردیم، یه لپ تاپ بخرم. یا همون دسکتاپ پی سی گزینه بهتریه؟

godparadise
25-02-12, 10:17
اگه بخواييد 1 كي 2 تا لپ تاپ معرفي كنيد، چي ها مد نظرتون هست؟

mohamad70
25-02-12, 11:25
اين يعني 170000 تومان اختلاف قيمت فقط تو همين مورد!!!

چرا مشاورين شما هميشه Mainboard هاي MSI رو پيشنهاد مي كنند و هيچ وقت حرفي از مثلا Gigabyte و Asus نمي زنند؟ از چه نظر برتري داره؟

عزیز اتفاقا اگه یه نگاهی به تاپیک های مشاوره اخیر داشته باشید می بینید که اکثرا از برند ASRock و ASUS پیشنهاد میشه و خیلی به ندرت برندب مثل MSI رو دوستان پیشنهاد میدن. پس این موردی که میفرمایید اصلا درست نیست.

من الان یک مین از ASUS و یک مین هم از ASRock بهتون پیشنهاد می دم و در نهایت خودتون تصمیم بگیرید :

6443

ASUS P8P67 PRO ....................... 265.000

6444

ASRock Z68 Extreme3 Gen3 .................. 280.000

این هم تصویر بورد MSI که ابتدا بهتون پیشنهاد کردم:

6445

از ویژگی های بسیار مهم این بورد استفاده از قطعات سری Military Class II در مدار تغذیه این بورد هست که دارای ویژگی های منحصر بفردی از جمله استفاده از چوک های SFC که طول عمر و پایداری این بورد را تا حد زیادی تضمین می کنه و در نهایت

این مجموعه از کیفیت بالایی برخوردار هست.

هر 3 بورد بالا کیفیت و کارایی بسیار خوبی دارند.

اما چرا GIGA خیلی کم پیشنهاد میشه ؟ ببینید هر برندی معمولا در یک محدوده قیمت خیلی خوب هست و در یک محدوده دیگه ضعیف و این غیر قابل انکاره. مثلا همین گیگابایت معمولا در قیمت های 300 350 به بالا مین های خیلی خوبی داره

اما در قیمت های پایین تر واقعا نسبت به رقبا خیلی ضعیف تر هست. الان یک مین بورده هم قیمت با مدل ذکر شده از MSI رو در نظر بگیرید : GIGABYTE Z68AP - D3 با قیمت 260.000

6446

حالا دقت کنید :

کانکتور ATX 12v که وظیفه تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز پردازنده رو بر عهده داره. در این مین بورد گیگا این کانکتور 4 پین هست در صورتی که در تمامی مین بوردهای معرفی شده این کانکتور 8 پین هست.

پشتیبانی از قابلیت کراس فایر با کانفیگ X16 X4 ( این مین از قابلیت SLI پشتیبانی نمی کند ) این مورد هم در شرایطی هست که تمامی مین بوردهای معرفی شده از هردو کانفیگ کراس فایر و SLI با کانفیگ X8 X8 پشتیبانی می کنند که خیلی بهتر هست.

مدار تغذیه بورد هم که فاقد یک هیت سینک درست حسابی هست و از نظر قطعات به کار رفته در آن هم نسبت به مین بوردهای اشاره شده ضعیف تر هست.

تنها مزیت این بورد چیپست Z68 ( که اصلا به درد شما نمی خوره ) و رابط PCI Express 3.0 هست که تا زمان عرضه پردازنده های Ivy Bridge بلا استفاده است و عملا تفوت فاحشی با PCI Express 2.0 نداره.

دوست عزیز دقت داشته باشید که الان منظور من نبود که مین های گیگا خوب نیستن ، فقط خواستم به شما با دلیل و مدرک نشون بدم که هر برندی در یک محدوده قیمتی نسبت به سایرین برترهه.

راستی من شنیدم لپ تاپ به نسبت دسکتاپ پی سی ها در ایران کمتر گرون شده. آیا شما پیشنهاد می کنید که با بودجه 1.5 میلیونیم واسه تری دی مکسی که با ویژگی های بالا صحبت کردیم، یه لپ تاپ بخرم. یا همون دسکتاپ پی سی گزینه بهتریه؟

با توجه به کاربری تون و اینکه 1500.000 برای خرید بودجه دارید ، خرید لپ تاپ رو به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم.

godparadise
25-02-12, 13:26
چه قدر حرفه اي جواب ميديد اين عاليه آفرين!!!

البته قصد جسارت نداشتم ولي چندا تاپيك كه به صورت رندم ديده بودم MSI رو ارجح مي دونستند. قطعا تمايه تاپيك هارو مطالعه نكرده بودم.

لطفا بفرماييد بين مينبورد هاي مذكور ASUS P8P67 PRO و ASRock Z68 Extreme3 Gen3 و MSI P67A GD55 كه قيمتهايي نزديك به هم و بين 260 تا 280 تومان هست كداميك بيشتر ارزش خريدن داره؟ اختلاف 20 تومان چيزمهمي نيست البته به شرطي كه به اختلاف كاربريشون بي ارزه و نه فقط به خاطر يك قطعه كم ارزش قيتش بالاتر باشه.

mohamad70
25-02-12, 14:15
لطفا بفرماييد بين مينبورد هاي مذكور ASUS P8P67 PRO و ASRock Z68 Extreme3 Gen3 و MSI P67A GD55 كه قيمتهايي نزديك به هم و بين 260 تا 280 تومان هست كداميك بيشتر ارزش خريدن داره؟ اختلاف 20 تومان چيزمهمي نيست البته به شرطي كه به اختلاف كاربريشون بي ارزه و نه فقط به خاطر يك قطعه كم ارزش قيتش بالاتر باشه.

ببینید توی پست قبل هم خدمتتون گفتم که هر3 ، بردهای بسیار خوبی هستند و تفاوت اون ها هم بیشتر در امکانات جانبی و قابلیت هایی هست که در اختیار کاربر قرار می دن. مثلا برد معرفی شده از برند ASUS امکانات جانبی بیشتری داره مثل

4 عدد پورت SATA 3.0 و USB 3.0 ( در حالی که 2 برد دیگه تنها 2 عدد پورت SATA 3.0 و USB 3.0 دارن )

ارائه یک عدد اسلات PCI Express 2.0 X4 بیشتر نسبت به بردهای دیگه

قابلیت Bluetooth 2.1

برد ASRock هم که از چیپست Z68 استفاده می کنه که بیشتر به درد استفاده از قابلیت گرافیک مجتمع پردازنده برای کانورت ویدئو می خوره که فکر نمی کنم زیاد به کار شما بیاد. همچنین از اسلات PCI Express Gen3.0 هم پشتیبانی می کنه که در پست قبل خدمتتون توضیح دادم.

این هم 3تا لینک که شامل مشخصات اصلی بردهای معرفی شده میشه که خودتون می تونید مطالعه بفرمایید :

ASUS P8P67 PRO
(Only the registered members can see the link)
MSI P67A GD55
(Only the registered members can see the link/?div=Detail)
ASRock Z68 Extreme3 Gen3
(Only the registered members can see the link Extreme3 Gen3&cat=Specifications)
حالا در نهایت اگر قصد اورکلاک پردازنده تون تا ابعاد زیاد مثلا 4.6GHz رو دارید به ترتیب اولویت بردهای انتخابی رو رده بندی می کنم :

1 - ASUS P8P67 PRO

2 - MSI P67A GD55

3 - ASRock Z68 EXTREME3 GEN3

این رو هم بر اساس تجربیات شخصی و نتایجی که در سایت های اینترنتی دیدم خدمتتون عرض کردم. در ضمن یکی از علت هایی که برد MSI رو در تاپیک اول خدمتتون معرفی کردم این بود که شما این مدل رو در بازار به قیمت خیلی پایین تری

هم پیدا می کنید و اون قیمت 260.000 تومن حداکثر قیمتی هست که در بازار موجوده.

godparadise
25-02-12, 17:52
از نظر شما با توجه به قيمت/كارآيي، cpu i7 2600k + Cooler كه بشه اوركلاك كرد بهتره يا اينكه با اين اختلاف هزينه ميشه cpu قوي تري كه نيازي هم به كولر و اوركلاك نداره خريد؟
كدام به صرفه تر هست؟

راستي، موقع خريد يه فروشنده گفت كسي كه cpu باهزينه 700 تومان مي خره كه نبايد مينبوردش 300 تومني باشه! قد همون مين بورد از cpu استفاده مي شه پس يه مين 500 توماني بخر كه به cpu بي ارزه!
البته من خودم اصلا با اين نظرشون موافق نيستم ولي خواستم نظر شما هم بدونم كه اين مين بوردها از تمام توان i7 استفاده مي كنه يا خير؟

باتشكر از پاسخگوييتون

aref3dsmax
25-02-12, 18:34
سلام.در حضور اساتید مثل محمد عزیز خب باید زانوی ادب زد و نشست.
توصیه های محمد جان همش درست هست.متاسفانه قیمت ها خیلی بالاست واگرنه بهترین چیزی که میشه پیشنهاد کرد همین هاست.
در مورد گرافیک در اینکه همیشه amd از nvidia هم قیمتش بهتر بوده شکی نیست.اما از اونجایی که متاسفانه به خاطر باند بازی کمپانی ها کاری کردن که ما مجبور بشیم سمت انویدیا بریم.چون مکس 2012 خودش اعلام کرد برای بهینه استفاده کردن باید از هسته CUDA بهره جست.البته من نشستم پشت همه این سیستم ها.به خدا خندتون میگیره.کارت گرافیک ATI 4870 من که 3 سال پیش بالاترین مدل بازار بود از GTX 560 بهتر جواب داده.چه توی ویوپورت چه توی نرم افزارهای کاربردی مثل فتوشاپ.
االبته اینو بگم نباید گول تبلیغات رو خرد.آخه انویدیا میاد ادعا میکنه مثلا برای کانورت کردن فرمت ها اگه cuda داشته باشید سرعت تبدیل فلان برابر میشه.کماکان که نرم افزارهای جدید با انجین Steam همین AMD کار میکنن و هیچ کاربردی نداره.
من تو مجید آنلاین خدمت دوستمون گفتم اگه واقع بین باشیم برای مکس و وی ر ی بهترین گزینه cpu و ram بالا هست.گرافیک اونقدرهاهم که میگن کابرد نداره.
حتی بازی هایی که مثلا رسما با انودیا مچ هستن و کلی تبلیغ و اینها وقتی مقایسه رو ببیننید معلوم میشه هیچ تفاوتی نیست و فقط تبلیغات حاکم هست.
اگه واقعا با این پول میشه AMD سری 6 گرفت پس بهتر هست همین کارو بکنین.
رم هم g skill یادمه چندتا ریو دیدم که خب جواب نداد و تو بیشترشون Corsair vengence برنده شده.من خودم vengence دارم و واقعا راضی هستم
.
حتما ماژول 8 گیگ بزار.تا بتونی 32 گیگ رو پر کنی.همین الانش دارم یه رندر میگیرم کوچولو 12 گیگ رمم پر شده.
چون 4 تا 4 هست دیگه نمی تونم ارتفا بدم
موفق باشی

godparadise
25-02-12, 19:23
اگه كسي از دوستان سيستمي رو بر حسب پلتفورم AMD به ما معرفي كنند كه هم در حد توان خريد من و هم مناسب براي كار من باشه و آخرين قيمت ها رو هم در صورت توان ذكر كنه ممنون ميشم.

از نظر Intel كاملا بررسي شد.

mohamad70
25-02-12, 20:01
از نظر شما با توجه به قيمت/كارآيي، cpu i7 2600k + Cooler كه بشه اوركلاك كرد بهتره يا اينكه با اين اختلاف هزينه ميشه cpu قوي تري كه نيازي هم به كولر و اوركلاك نداره خريد؟
كدام به صرفه تر هست؟

ببنید در حال حاضر تنها 3 پردازنده قوی تر از Core i7 2600 در بازار موجود هستند:

Core i7 3820 : که به تازگی وارد بازار شده و فکر نمی کنم فعلا در ایران گیر بیاد. با توجه به اینکه ناچار میشید از پلتفرم LGA2011 اسفاده کنید ، هزینه تون بالا میره و تفاوت کارایی چندانی هم ندارید.

Core i7 3930K : قیمت این پردازنده حدود 1.200.000 هست که اصلا به بودجه شما نمی خوره.

Core i7 3960X : حدود 2.200.000 !! :1. (35):

البته هر 3 پردازنده بالا تفاوت آنچنان چشمگیری در MAX با Core i7 2600 ندارند مخصوصا در صورتی که پردازنده رو هم اورکلاک کنید.

پس گزینه اول 100% بهتره.

راستي، موقع خريد يه فروشنده گفت كسي كه cpu باهزينه 700 تومان مي خره كه نبايد مينبوردش 300 تومني باشه! قد همون مين بورد از cpu استفاده مي شه پس يه مين 500 توماني بخر كه به cpu بي ارزه!
البته من خودم اصلا با اين نظرشون موافق نيستم ولي خواستم نظر شما هم بدونم كه اين مين بوردها از تمام توان i7 استفاده مي كنه يا خير؟

اینم از همون حیله های بازاری هست. مین بورد به طور کلی در Performance تاثیر خاصی نداره ، بلکه قابلیت ها و امکانات مختلف رو فراخور قیمت در اختیارتون قرار میده. اگه خواستید بگید چندتا بنچمارک در همین رابطه براتون قرار بدم.

سلام.در حضور اساتید مثل محمد عزیز خب باید زانوی ادب زد و نشست.
توصیه های محمد جان همش درست هست.متاسفانه قیمت ها خیلی بالاست واگرنه بهترین چیزی که میشه پیشنهاد کرد همین هاست.
در مورد گرافیک در اینکه همیشه amd از nvidia هم قیمتش بهتر بوده شکی نیست.اما از اونجایی که متاسفانه به خاطر باند بازی کمپانی ها کاری کردن که ما مجبور بشیم سمت انویدیا بریم.چون مکس 2012 خودش اعلام کرد برای بهینه استفاده کردن باید از هسته CUDA بهره جست.البته من نشستم پشت همه این سیستم ها.به خدا خندتون میگیره.کارت گرافیک ATI 4870 من که 3 سال پیش بالاترین مدل بازار بود از GTX 560 بهتر جواب داده.چه توی ویوپورت چه توی نرم افزارهای کاربردی مثل فتوشاپ.
االبته اینو بگم نباید گول تبلیغات رو خرد.آخه انویدیا میاد ادعا میکنه مثلا برای کانورت کردن فرمت ها اگه cuda داشته باشید سرعت تبدیل فلان برابر میشه.کماکان که نرم افزارهای جدید با انجین Steam همین AMD کار میکنن و هیچ کاربردی نداره.
من تو مجید آنلاین خدمت دوستمون گفتم اگه واقع بین باشیم برای مکس و وی ر ی بهترین گزینه cpu و ram بالا هست.گرافیک اونقدرهاهم که میگن کابرد نداره.
حتی بازی هایی که مثلا رسما با انودیا مچ هستن و کلی تبلیغ و اینها وقتی مقایسه رو ببیننید معلوم میشه هیچ تفاوتی نیست و فقط تبلیغات حاکم هست.
اگه واقعا با این پول میشه AMD سری 6 گرفت پس بهتر هست همین کارو بکنین.
رم هم g skill یادمه چندتا ریو دیدم که خب جواب نداد و تو بیشترشون Corsair vengence برنده شده.من خودم vengence دارم و واقعا راضی هستم
.
حتما ماژول 8 گیگ بزار.تا بتونی 32 گیگ رو پر کنی.همین الانش دارم یه رندر میگیرم کوچولو 12 گیگ رمم پر شده.
چون 4 تا 4 هست دیگه نمی تونم ارتفا بدم
موفق باشی

دوست عزیز از نظرات شما هم کمال تشکر دارم. بنده خودم به صورت حرفه ای با MAX کار نکردم و به همین دلیل میزان رم رو به خودشون واگذار کردم تا به فراخور کاربریشون مقدار رم رو انتخاب کنند.

چون ممکنه ایشون رندرهای خیلی حرفه ای و سنگین انجام بدن یا اینکه کارهاشون معمولی تر باشه و رم زیادی نخواد.

در مورد VGA هم خب چیزی که واضحه اینه که انویدیا نفوذ بیشتری در کمپانی های نرم افزاری داره ( دقیقا مثل اینتل در مقابل AMD )

باز شما تجربه بیشتری در این زمینه دارید و خب در صورت لزوم می تونیم کارتی مثل HD 6850 رو جایگزین کنیم.

اگه كسي از دوستان سيستمي رو بر حسب پلتفورم AMD به ما معرفي كنند كه هم در حد توان خريد من و هم مناسب براي كار من باشه و آخرين قيمت ها رو هم در صورت توان ذكر كنه ممنون ميشم.

دوست من ، متاسفانه AMD در حال حاضر پردازنده ای نداره که با محصولات High End اینتل رقابت کنه ، بنچمارک زیر از MAX هم گواه این مدعاست :

6448

در پست اول هم خدمتتون گفتم که به هیچ وجه پردازنده رو تغییر ندید ، چون تاثیر بسیار مستقیم با کارایی داره. حالا اگه بازم اصرار دارید که کانفیگ AMD هم خدمتتون معرفی کنم.

godparadise
25-02-12, 20:40
چقدر خوب شد كه از بنچ مارك استفاده كرديد واقعا عالي شد.
دوست تري دي مكس كارمون از بزرگان 3D كار مجيدآنلاين هستند قطعا پشت حرفشون چند سال تجربه هست. خودم هم در بسياري از فروم هاي ايراني و خارجي ديدم كه به گرافيك چندان قوي نياز ندارم. به جاش بايد رم و سي پي يو در حد عالي باشه!

راستش امروز رفتم بازار بعضي از فروشنده ها لو دادن كه كل جنساشون رو انبار كردن واسه اونور عيد كه باقيمت هاي بالا بفروشن بعضي ها هم كه كلي تعجب مي كردند كه مي گفتم i7 مي خوام ميگن تو بازار نيست، به زور گير مياد.

پس لطفا سيستم رو اين طور معرفي كنيد كه نياز به اوركلاك نباشه يعني i7 بدون K باشه و گرافيك هم 1 گيگ ولي نه گرون و مادر بوردي كه 8-16-32 گيگ رو بتونه ساپورت كنه وپاور و غيره

مرسي از محمد آقا و دوستان
موفق باشيد

mohamad70
25-02-12, 21:11
خب با این اوصاف به نظرم شما قطعات زیر رو جایگزین کنید:

GTX 560 ----> Powercolor HD 6850 : 250.000

اما پردازنده :

مدل Core i7 2600 تفاوت قیمت کمی با Core i7 2600k داره که خریدش منطقی نیست ، چون شما قابلیت اورکلاک بالای اون رو از دست میدید. حالا اگه این مدل در بازار نیست که دیگه ناچارید مدل Core i5 2500K رو خریداری بفرمایید که

حدود 400.000 قیمت داره.

در صورت انجام تغییرات ، پاور رو هم به GREEN 530A EU به قیمت حدود 80.000 تومن تغییر بدبد.

تمامی مین بوردهایی که خدمتتون معرفی کردم هم تا 32GB رم رو پشتیبانی می کنند که از این بابت هم مشکلی ندارید.

الان حدود 160.000 تومن در هزینه صرفه جویی شد که می تونید مقدار بیشتری حافظه رم خریداری بفرمایید.

godparadise
05-04-12, 19:52
باسلام و عرض احترام
بعد از 2 ماه، باتوجه به گفت و گو های صورت گرفته در این تاپیک، آیا سیستم بهتری وارد بازار شده که به خرم یا بازهم همین قطعات مناسب خرید است؟
گزینه مناسب تری وجود دارد که مناسب کار من باشد برای خرید؟

اگر امكان داره قيمت رو هم ذكر كنيد ممنون مي شم.