سلام
قصد دارم یک گیم نت راه اندازی کنم اما نمیدونم چه سیستمی اسمبل کنم از دوستان عزیز تقاضا دارم مادر بردی که قیمت اون بین 100تا 150 تومان باشه رو برای گیم نت پیشنهاد بد هند و دلیل برتری اونم بفرماییند اما فکر میکنم بر پایه پلتفرم amd باشه بهتره حالا ببینیم نظر دوستان چیه؟
پیشاپیش ممنون
mehrdad_ab
13-02-12, 11:42
سلام
قصد دارم یک گیم نت راه اندازی کنم اما نمیدونم چه سیستمی اسمبل کنم از دوستان عزیز تقاضا دارم مادر بردی که قیمت اون بین 100تا 150 تومان باشه رو برای گیم نت پیشنهاد بد هند و دلیل برتری اونم بفرماییند اما فکر میکنم بر پایه پلتفرم amd باشه بهتره حالا ببینیم نظر دوستان چیه؟
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز ؛
به انجمن خوش اومدین .
بنده هم گیم نت دارم ، برای شروع کار شما اول تعداد سیستمهایی که میخواین داشته باشین رو بیان بفرمائین ، سپس کل بودجه رو هم در نظر بگیرین . متاسفانه قیمت هارد دیسک به شدت افزایش یافته ( و همچنین سایر قطعات ) و اگر بودجه کمی داشته باشین خرید رو باید از پلتفرم AMD داشته باشین .
شما بیان بفرمائین ، تا جائی که بتونم راهنمائیتون می کنم .
manamsaeid
14-02-12, 01:07
سلام برای شروع من 7 تا سیستم در نظر گرفتم بودجه هر سیستم هم تا 700 در نظر بگیرین و موضوع بعدی اینکه با این بودجه مانیتور crtبگیرم یا lcd?
ضمنا اگه زحمتی نیست بفرمایید چه بازیهایی شما ران کردین؟
بازم ممنون
mehrdad_ab
14-02-12, 11:42
سلام برای شروع من 7 تا سیستم در نظر گرفتم بودجه هر سیستم هم تا 700 در نظر بگیرین و موضوع بعدی اینکه با این بودجه مانیتور crtبگیرم یا lcd?
ضمنا اگه زحمتی نیست بفرمایید چه بازیهایی شما ران کردین؟
بازم ممنون
سلام
با توجه به افزایش قیمتی که برای قطعات خصوصاً هارد دیسک داشتیم و با این بودجه پیشنهادم استفاده از مانیوترهای crt به صورت دست دوم هستش .الان بیشتر کاربرها مانیوترهاشون رو برای تعویض به پاساژ های کامپیوتری می برن . شما اگر از یکی / دو تا مغازه 7 نا مانیتور 17 این تمیز خرید کنید فکر کنم برای هر مانیتور حدود 55 الی 70 تومن بتونید خرج کنید و با کسر این مبلغ از 700 تومن برای هر سیستم میمونه حدود 640 تومن . اگر موافق هستید بفرمائین تا یک لیست سیستم براتون بنویسم . در ضمن اگر الان بخواین برای مانیتور هزینه کنید حداقل هر مانیتور حدود 160 الی 170 تومن هزینه برمیداره که 530 برای خرید کیس و قطعاتش باقی میمونه که زیاد عاقلانه نیست . خود مانیتورها رو در آینده میتونید تعویض کنید ( با کمی ضرر ، اما به صرفه تر هستش .) البته نظر شخصیم اینه .
manamsaeid
14-02-12, 13:48
سلام
ممنون آقا مهرداد
درسته منم با نظر شما موافقم ، خوب با این توصیفات حالا چه سیستمی بگیرم به نظرتون؟
ضمنا اگه زحمتی نیست بفرمایید چه بازیهایی ران کردین؟
mehrdad_ab
14-02-12, 16:54
سلام
ممنون آقا مهرداد
درسته منم با نظر شما موافقم ، خوب با این توصیفات حالا چه سیستمی بگیرم به نظرتون؟
ضمنا اگه زحمتی نیست بفرمایید چه بازیهایی ران کردین؟
خواهش می کنم
اول بگم که پردازنده 631 AMD به قیمت خوبی بفروش میره ، اما چون تجربه کار باهاش رو نداشتم ، واسه همین اون رو لیست نکردم .
mb=asrockh61m~115T
cpu=G840~115T
ram=2*2 1333 Kingstone or ...~45T
Vga=powercolor 6750~150T
h.d.d=maxtor160G~135T
power=Memonex 420w~45T
case=selective~25T
Gamepad=selective Dual~10T
mouse+key=Genious~20T
headset=selective~5T
sum=665
گیم هایی که بیشتر بازی میشه :