PDA

مشاهده نسخه کامل : abit i45cv روشن نمیشه

saeidz
12-02-12, 16:18
دوستان یه مادربرد abit 45cv دارم که خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد
پاور را تست کردم . رم و هارد و .. را خارج کردم بازم روشن نشد
مشکل از چی می تونه باشه ؟ (خودم تعمیر کار موبایلم می تونم قطعه عوض کنم لطف کنید راهنمایی کنید )

Moein
13-02-12, 08:50
دوست عزیز می بایستی از خود برد یک عکس قرار بدید مخصوصا قسمت مدار تغذیه بعد از اون هم می بایستی با دیباگر تست کنید و کدی که دیباگر میده رو ذکر کنید تا ایراد معلوم بشه یک مادربورد می تونه به 1000 دلیل خاموش بشهه و دیگه روشن نشه در صورتی که می تونید سی پی یو رو هم عوض کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا خیر تا مطمعن بشید دیگه از قطعاتی که روی برد سوار میشند نیست

saeidz
13-02-12, 10:36
پس اینجاهاش کار من نیست
کسی تو اصفهان کسیا سراغ داره کارش خوب باشه و سریع درستش کنه

Moein
13-02-12, 10:46
می تونید ببرید بازار طالقانی اگر درست بگم خط سبز طبقه دوم اونجا براتون مشکلش رو حل می کنند البته پیشنهادم به شما اینه که در صورتی که خرجش زیاد باشه یک برد جدید تهیه کنید و به سراغ تعمیر نرید

Over_Cracker
13-02-12, 15:08
دوستان یه مادربرد abit 45cv دارم که خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد پاور را تست کردم . رم و هارد و .. را خارج کردم بازم روشن نشد مشکل از چی می تونه باشه ؟ (خودم تعمیر کار موبایلم می تونم قطعه عوض کنم لطف کنید راهنمایی کنید ) درود ابتدا برد رو روی میز قرار بدید. و فقط پردازنده رو روی مادربرد قرار بدید. پاور رو روشن کنید و اهمتر رو روی تست DC Voltage قرار بدید و پراب ها رو داخل سوکت 12 ولت پردازنده. یعنی سیم قرمز تو لاین سیم زرد رنگ و سیم مشکی هم تو لاین مشکی. حالا برد رو سویچ کنید و به صفحه اهمتر نگاه کنید که آیا حتی برای یک لحظه جریان کشیده میشه یا خیر. اگر یک لحظه جریان کشیده شد و دوباره به صفر رسید. دوباره برد رو سویچ کنید. ببینید چه اتفاقی میفته. تا اینجا نتیجه رو اعلام کنید تا از تست بخش VRM قدم به قدم پیش بریم. اکثر قطعات این بخش مثل ماسفت ها/آیسی های درایور...دیتاشیتشون موجود و قابل تست هست. طبق مواردی که عرض میکنم خدمتون و مراحل گفته شده دقیقا پیش برید و نتایج رو اعلام کنید. به امید خدا به عیب و رفع ایراد برد خواهیم رسید.