راستش چند روز پیش یه E8400 خریدم اما داخل ویندوز دمای cpu رو 40 درجه نشون میده با هر نرمافزاری هم تست کردم همون 40 درجه رو نشون میده ...
جالب اینه که وقتی سیستم توی لود 100 ٪ هم میره همون 40 رو نشون میده یعنی نه بالا میره نه پائین .....
فکر میکنید مشکل از کجاست ؟
mohamad70
11-02-12, 14:15
سلام به همه دوستان
راستش چند روز پیش یه E8400 خریدم اما داخل ویندوز دمای cpu رو 40 درجه نشون میده با هر نرمافزاری هم تست کردم همون 40 درجه رو نشون میده ...
جالب اینه که وقتی سیستم توی لود 100 ٪ هم میره همون 40 رو نشون میده یعنی نه بالا میره نه پائین .....
فکر میکنید مشکل از کجاست ؟
سلام
شما یکبار از داخل BIOS هم دما رو چک کنید ببنید تغییر می کنه یا نه.
در صورتی که در اون قسمت هم مشکل پابرجا بود توصیه می کنم یکبار تنظیمات BIOS مین بوردتون رو به صورت LOAD Default Settings بازیابی بکنید و اگه بازهم نتیجه نگرفتید از طریق سایت سازنده ، اون رو به آخرین ورژن آپگرید کنید.
morteza.p
11-02-12, 14:29
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
راستش دما توی بایوس بین 24 تا 28 تغییر میکنه ... بایوس هم به آخرین ورژن آپدیته ...
راستی روی همین بورد من قبل از این E8400 یه دونه E7200 داشتم .. اما با مشکل خاصی نداشتم ...
Moein
11-02-12, 19:30
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
راستش دما توی بایوس بین 24 تا 28 تغییر میکنه ... بایوس هم به آخرین ورژن آپدیته ...
راستی روی همین بورد من قبل از این E8400 یه دونه E7200 داشتم .. اما با مشکل خاصی نداشتم ...
دوست عزیز از چه سی پی یو کولری استفاده می کنید؟
خمیر حرارتی که استفاده کردید چی هست
در عکس های که شما قرار دادید نرم افزار ET که ازش استفاده کردید دمای سی پی یو رو 24 درجه نمایش می ده نه 40 درجه و در صورتی که 40 درجه شد به شما اخطار میده !!
باز با این حال دمای 40 درجه دمای خوبی هست برای سی پی یو سری 45nm با FSB 333 و میشه گفت تقریبا دمای متعادلی هست اما اینکه می گید وقتی توی لود قرار می گیره دمای اون تغییر نمی کنه جای تعجب داره لطف کنید از نرم افزار OCCT استفاده کنید و بگزارید سیستم یک تست 15 دقیقه ای رو پشت سر بگزاره و دما رو از توی نرم افزار حین تست مانیتور کنید و گزارش اون رو اینجا قرار بدید
این مشکل می تونه مال باگ نرم افزار باشه بعد از اینکه با OCCT تست کردید نتایج رو قرار بدید امیدوارم که من و دوستان بتونیم مشکل شما رو حل کنیم
موفق باشید
morteza.p
15-02-12, 14:40
دوست عزیز از چه سی پی یو کولری استفاده می کنید؟
خمیر حرارتی که استفاده کردید چی هست
در عکس های که شما قرار دادید نرم افزار ET که ازش استفاده کردید دمای سی پی یو رو 24 درجه نمایش می ده نه 40 درجه و در صورتی که 40 درجه شد به شما اخطار میده !!
باز با این حال دمای 40 درجه دمای خوبی هست برای سی پی یو سری 45nm با FSB 333 و میشه گفت تقریبا دمای متعادلی هست اما اینکه می گید وقتی توی لود قرار می گیره دمای اون تغییر نمی کنه جای تعجب داره لطف کنید از نرم افزار OCCT استفاده کنید و بگزارید سیستم یک تست 15 دقیقه ای رو پشت سر بگزاره و دما رو از توی نرم افزار حین تست مانیتور کنید و گزارش اون رو اینجا قرار بدید
این مشکل می تونه مال باگ نرم افزار باشه بعد از اینکه با OCCT تست کردید نتایج رو قرار بدید امیدوارم که من و دوستان بتونیم مشکل شما رو حل کنیم
موفق باشید
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از راهنمایی شما .. :love:
از کولر تونیک اکستریم و خمیر خودش استفاده میکنم ..
در نرم افزار ET6 دما بین 20 تا 26 درجه تغییر میکنه و دقیقا شبیه دما در بایوس هستش ....
البته روی برد دیگه ای هم تست شده که همین مشکل رو اونجا هم داشت ....
در مورد این مشکل این متن رو یکی از اساتید اورکلاک واسم فرستاده :
معمولا این حالت وقتی پیش میاد که به دلایل نامعلومی( نظیر اور ولتاژ سنیگین ، فشار بیش از حد به پردازنده ، ضربه) سنسور داخلی پردازنده از کاره افتاده باشه!
منم دیگه بیخیال شدم و پسش دادم به همون کسی که ازش گرفته بودم ....:lol: