PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با کامپیوتر...

alireza_asol
01-02-12, 15:55
سلام دوستان
اولین بار مشکل 3 4 ماه پیش به وجود اومد. وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم بوق ارور گرافیک میزد و تصویر نمیداد. باید چند بار ریستارت میکردم تا بالا میومد( روشن میشد دیگه هیج مشکلی داشت ) . یک هفته اینطوری بود و بعدش یه بار که سیستمو روشن کردم هیچ بوقی نزد و تصویر نداد. ریستارت هم فایده نداشت.همین طوری الکی قطعات رو باز کردم و دوباره بستم درست شد!!! تا همین دیروز هم درست بود...

دیروز خیر سرم کیس و قطعات رو گرد گیری کردم بعدش اومدم روشن کنم دیدم دوباره بوق نمیزنه و تصویر نمیده...
دوباره قطعات رو باز و بسته کردم ولی فایده نداشت.
یکی از رم ها رو در آوردم سیستم بدون مشکل بالا اومد! گفتم شاید اسلات رم مشکل داره حای اون یدونه رمو عوض کردم باز روشن شد!
اما با اون یکی رم کلا سیستم بوق نمیزنه و تصویر نمیده!
حالا یعنی رم سوخته؟ تا قبل گرد گیری :1. (27): درست بود !!!
مشکل از مادربورده؟ ( مین p5qc هست که کلا با مقوله ی رم مشکل داره )

ممنون :give_rose:

CPU : e7200
VGA : ASUS 4890 dual fan

Mobo : p5qc
Memory : 4GB ddr3 corsair xms3 1333

PSU : green 885 watt
Cooler : noctua NH_D14

mehrdad_ab
01-02-12, 17:00
سلام دوستان
اولین بار مشکل 3 4 ماه پیش به وجود اومد. وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم بوق ارور گرافیک میزد و تصویر نمیداد. باید چند بار ریستارت میکردم تا بالا میومد( روشن میشد دیگه هیج مشکلی داشت ) . یک هفته اینطوری بود و بعدش یه بار که سیستمو روشن کردم هیچ بوقی نزد و تصویر نداد. ریستارت هم فایده نداشت.همین طوری الکی قطعات رو باز کردم و دوباره بستم درست شد!!! تا همین دیروز هم درست بود...

دیروز خیر سرم کیس و قطعات رو گرد گیری کردم بعدش اومدم روشن کنم دیدم دوباره بوق نمیزنه و تصویر نمیده...
دوباره قطعات رو باز و بسته کردم ولی فایده نداشت.
یکی از رم ها رو در آوردم سیستم بدون مشکل بالا اومد! گفتم شاید اسلات رم مشکل داره حای اون یدونه رمو عوض کردم باز روشن شد!
اما با اون یکی رم کلا سیستم بوق نمیزنه و تصویر نمیده!
حالا یعنی رم سوخته؟ تا قبل گرد گیری :1. (27): درست بود !!!
مشکل از مادربورده؟ ( مین p5qc هست که کلا با مقوله ی رم مشکل داره )

ممنون :give_rose:

CPU : e7200
VGA : ASUS 4890 dual fan

Mobo : p5qc
Memory : 4GB ddr3 corsair xms3 1333

PSU : green 885 watt
Cooler : noctua NH_D14

سلام
شما بایوس مادربرد رو آپدیت کنید و رم مشکل دار رو روی تمامی اسلاتها امتحان کنید . بعد از گرفتن تصویر تایمینگ و باس رم رو طوری که مادربرد شما اون رو ساپورت می کنه به طور دستی تنظیم کنید .( برای اطمینان کامل هم از سیستم دیگه ای کمک بگیرین . )