PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب کارت گرافیک HP dv6 6120

download69
24-01-12, 21:17
با سلام
من حدود 2 ماه است که یک لپ تاپ مدل hp pavilion dv6 6120 خریداری کردم
من بعد از تعویض ویندوز با مشکل گرافیکی روبه رو شدم....
من قبل از تعویض ویندوز همه ی درایورها رو کپی کردم در یم dvd که متاسفانه درایور کارت گرافیک داخلوش نبود
من بعد از تعویض ویندوز همه ی درایور ها را نصب کردم به جز درایور گرافیک که نداشتمش و برای گرفتن درایورش به سایت hp رفتم ولی هر درایوری بود به جز گرافیک به همین دلیل من مجبور
شدم که از طریق دیویس منیجر و انتخاب update online درایور را دانلود و نصب کنم
ولی بعد از یک بار خاموش شدن و دوباره روشن شدن قبل از اینکه صفحه wellcom بیاد صفحه سیاه میشه و دیگه بالا نمیاد
خیلی بهم گفتند که کارت گرافیکت مشکل داره و خودم هم شک کردم ولی وقتی از طریق safe mode بالا اومدن و درایور گرافیک رو پاک کردم هر بار بعد از خاموش شدن و روشن شدن بدون هیچ مشکلی بالا میومد
به همین دلیل خودم میگم که کا ر زیر سره درایوره ولی هر درایوری براش میگرم بازم همین کار رو میکنه
مدل گرافیک :
Mobile Intel(R) HD Graphics
Radeon (TM) HD 6490M

+البته این رو هم بگم که وقتی بعد از روشن شدن که بعد از نصب درایور بود و بالا نمیومد من چندین بار باتری رو برون میاوردم و دوباره میزاشتم که بعد از 5 الی 6-7 بار در اوردن و گذاشتن بالا میومد و من هم برای اینکه مشکلی برایش پیش نیاد به دلیل زیاد روشن و خاموش شدن پشت سر هم درایور رو پاک کردم .
-من بعد از یک بار که خیلی زاد خاموش و روشنش کردم و بالا اومد از اون موقع تا حالا لپ تاپ رو خاموش نکردم و اونو به حالت hibernate گزاشتم

لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه

Over_Cracker
25-01-12, 16:38
درود.

کانفیگ دقیق دستگاهتون رو اعلام کنید لطفا.

دیسک ریکاوری(چهار DVD) تهیه نکردید از درایور ریکاوری HP؟

پس از ورود به Safe Mode وارد Msconfig بشید و Clean boot رو اعمال کنید،ببینید بازهم مشکل پابرجاست یا خیر!

اموزش کلین بوت
"جهت ورود به مود Clean boot،ابتدا وارد Msconfig بشید و سپس در تب General گزینه ی Selective Startup رو فعال و سپس تیک گزینه "Load Startup Items" رو بردارید .

در گام بعدی،به بخش Services رفته و تیک Hide All Microsoft Services رو فعال نگه دارید و بعد با کلیک روی گزینه ی Disable All ،کلیه سرویس های غیر ضروری برای بوت /غیر سیستمی رو غیر فعال کنید. در آخر روی گزینه Apply و OK کلیک کنید و سیستم رو ریست کنید. حالا با بالا اومدن سیستم،شما در حالت بوت پاک لاگین می کنید."

دستگاه شما دو گرافیک داره،درایور هر دو را نصب کردید؟ سعی کنید عملیات نصب رو تو Safe Mod انجام بدید.

نتیجه رو اعلام کنید تا یک تست دیگه هم خدمتون عرض کنم.

download69
25-01-12, 18:52
سلام دوست عزیز
دمت واقعا گرم
من از روش clean Boot استفاده کردم و بعد خاموش کردم و با کابل روشنش کردم که بالا اومد و دوباره خاموش کردم و با باتری روشنش کردم که بازم بالا اومد کـــــــــــه بازم برای اطمینان بیشتر خاموشش کردم و باتری رو هم بیرون آوردم و 10 دقیقه صبر کردم و حالا هم با کابل بالا اومدم که هیچ مشکلی نداشت
من اینترنت رو زیرو کردم و حتی توی پشتیانی سایت اچ پی هم چندین بار این مشکل رو گزارش کردم و خیلی ها هم توی پشتیانی اچ پی هم چنین مشکلی رو گزارش کرده بودند که هر کسی که پاسخ میداد یه چیز برای خودش میگفت که بعد از انجام اونه بازم مشکل وجود داشت ولی در این روش تا حالا که بدون مشکل بود
+ در ضمن دوست عزیز درایور هر دو را نصب کردم و هم چنین شما روش دوم رو هم بگید که اگر بعد از یک مدت طولانی خاموش شدن بازهم مشکل پیش اومد روش دوم تست رو انجام بدم
در کل از شما دوست عزیز که من رو از این بدبختی نجات دادید ممنونم :1. (5)::party::give_rose:

ali.anathema
17-02-12, 18:05
درود.

کانفیگ دقیق دستگاهتون رو اعلام کنید لطفا.

دیسک ریکاوری(چهار DVD) تهیه نکردید از درایور ریکاوری HP؟

پس از ورود به Safe Mode وارد Msconfig بشید و Clean boot رو اعمال کنید،ببینید بازهم مشکل پابرجاست یا خیر!

اموزش کلین بوت
"جهت ورود به مود Clean boot،ابتدا وارد Msconfig بشید و سپس در تب General گزینه ی Selective Startup رو فعال و سپس تیک گزینه "Load Startup Items" رو بردارید .

در گام بعدی،به بخش Services رفته و تیک Hide All Microsoft Services رو فعال نگه دارید و بعد با کلیک روی گزینه ی Disable All ،کلیه سرویس های غیر ضروری برای بوت /غیر سیستمی رو غیر فعال کنید. در آخر روی گزینه Apply و OK کلیک کنید و سیستم رو ریست کنید. حالا با بالا اومدن سیستم،شما در حالت بوت پاک لاگین می کنید."

دستگاه شما دو گرافیک داره،درایور هر دو را نصب کردید؟ سعی کنید عملیات نصب رو تو Safe Mod انجام بدید.

نتیجه رو اعلام کنید تا یک تست دیگه هم خدمتون عرض کنم.

salam
man be tazegi hp 6120 ba windows orginal gereftam, in mishkele graphic vase windows orginal ham pish miad?
ba tashakor

Pami
17-02-12, 20:41
دوست عزیز ممنون میشیم فارسی بنویسید

ali.anathema
17-02-12, 22:50
متاسفانه سرعت تایپ فارسیم پایینه:1. (26):
عرض کردم تازگی ها نوت بوک hp-dv6-6120 گرفتم /این مشکل گرافیکی که دوستمون "download69" بهش اشاره کرد با توجه به اینکه ویندوز نوت بوکم اورجیناله /ممکنه برام پیش بیاد؟

Pami
18-02-12, 15:55
والا پیشگویی نمیشه کرد ، هرچند اینجور موارد نرم افزاری غیر قابل اجتناب هست و ممکنه پیش بیاد

ali.anathema
18-02-12, 17:43
tnx
:great: