ورود

مشاهده نسخه کامل : یک مشکل سخت افزاری که جدیدا پیش اومده برام

CENTRALPC
23-01-12, 08:42
سلام بر دوستان عزیز
نمیدونم جای درستی دارم این مظلب رو درج میکنم یا نه هرچی گشتم تو انجمن محلی رو برای درج مشکلات سخت افزاری که جنبه عمومی داشته باشن پیدا نکردم
من چند وقته مشکل مشابه رو داشتم به ندرت ولی از دیروز خیلی قضیه فرق کرده
سیستم رو روشن کردم اومد بالا داشتم یک ویدئو میدیدم که مانیتور رنگش نارنجی شد و آبی شد و بعد سیاه شد و سیستم هنگ کرد یکی دوبار ریست کردم ولی بعد از اینکه ویندوز مجدد اومد بالا حدود 5 دقیقه بعدش دوباره این مشکل برخورد کردم و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
باخودم گفتم احتمالا مشکل از 3 جا میتونه باشه 1- کارت گرافیک 2- هارد 3- ویندوز
اول از همه کارت گرافیک رو در آوردم و سیستم رو بوسیله گرافیک آنبرد مادربرد آوردم بالا ولی باز مجدد این مشکل بوجود اومد و سیستم هنگ کردم و راهی جز خاموش کردن سیستم از طرق کلید پشت پاور نداشت حتی ریست هم نمیشد دیگه سیستم
گفتم خوب احتمالا مشکل از ویندوز باشه و ویندوز رو عوض کردم و نیم ساعتی خیلی خوب بود ولی باز مجدد این مشکل بوجود اومد و سیستم هنگ کرد و راهی جز خاموش کردن سیستم از طرق کلید پشت پاور نداشت
گفتم شابد دمای سی پی یو میره بالا که اینطوری میشه و باعث میشه سیستم هنگ کنه ، بررسی کردم دمای سی پی یو خیلی خوبه و نهایت 55 درجه میشه و مشکلی از این بابت نبود حتی فن و هدسینک رو هم باز کردم و تمیزش کردم ولی باز مجدد این مشکل پدیدار شد
نمیدونم حالا مشکل از هارد میتونه باشه یا نه چون هارد گویا مشکلی نداره و خیلی خوب تا الان داشت کار میکرد و 6 ماه دیگه هم گارانتی داره اگر مشکلی هست زودتر ببرم شاید بتونیم عوضش کنیم
یک احتمال دیگه هم هست اونم پاور سیستمه که از این پاور های 15 هزار تومانی ها هستش که برای سیستم های معمولی تهیه شده و 4 سالی میشه که دارمش و تو ستاپ سیستم که دیدم ولتاژ های خیلی خوبی رو داره ارائه میکنه و مشکلی از این نظر نداشته
خیلی مشکل عجیبیه من با این موارد خیلی برخورد کردم ولی تونستم حلش کنم این یکی رو هم بگی نگی تا حدودی فعلا رفع کردم که دارم اینجا براتون این همه تایپ میکنم ولی باز هم اطمینان کامل ندارم که سیستم وضعیت سالمی رو داره و از این بابت نمیتونم بهش به عنوان یک سیستم قابل اعتماد نگاه کنم
ممنون میشم تجربیات خودتون رو در این زمینه در اختیار ما قرار بدید
با تشکر

Over_Cracker
23-01-12, 09:39
سلام دوست عزیز.

لطفا مدل دقیق کلیه قطعات رو ذکر کنید.

اگر مشکل از مانیتور باشه،هنگام مشاهده ویدئو،زمانی که تصویر سیاه میشه،می بایست همچنان صدا به طرف اسپیکر در جریان باشه! در غیر این صورت،مشکل از بخش دیگه ای هستش

زمانی که رنگ مانیتور نارجنجی و آبی میشه،این رنگ به صورت یکنواخت روی مانیتور ظاهر میشه و یا اینکه تاثیر رو رنگ تصاویر صفحه نمایش میزاره؟

با برنامه OCCT یک تست مود Infinite بگیرید و ببینید که این مشکل بعد از چه مدت رخ میده؟

CENTRALPC
23-01-12, 11:44
ممنون
من الان یک چیز دیگه ای رو هم بهش برخوردم که تا حالا برخورد نداشتم اونم اینکه سیستم کامل خاموش میشه ولی چراغ جلوی کیس که رنگ آبی داره و نشون میده سیستم روشنه همچنان روشن باقی میمونه ولی نورش کمه و اصلا خاموش نمیشه ولی سیستم خاموشه و چراغه الکی روشن مونده و باید دکمه قطع برق از پشت کیس روی پاور رو بزنی تا این چراغه هم خاموش بشه و وقتی مجدد دکمه روی پاور پشت کیس رو میزنی که برق وارد مدار بشه هنوز سیستم رو روشن نکردم که این چراغه خودش روشن میشه ولی سیستم روشن نشده

CENTRALPC
23-01-12, 11:47
سلام دوست عزیز.

لطفا مدل دقیق کلیه قطعات رو ذکر کنید.

اگر مشکل از مانیتور باشه،هنگام مشاهده ویدئو،زمانی که تصویر سیاه میشه،می بایست همچنان صدا به طرف اسپیکر در جریان باشه! در غیر این صورت،مشکل از بخش دیگه ای هستش

زمانی که رنگ مانیتور نارجنجی و آبی میشه،این رنگ به صورت یکنواخت روی مانیتور ظاهر میشه و یا اینکه تاثیر رو رنگ تصاویر صفحه نمایش میزاره؟

با برنامه OCCT یک تست مود Infinite بگیرید و ببینید که این مشکل بعد از چه مدت رخ میده؟

مشخصات سیستم اینه:
3200 INTEL LGA
ASROCK CONROEE 1333-D667
RAM 2*1GB DDR2 667
GRAPHIC GEFORCE 9500 GT
GRAPHIC انبرد هم روی مادربرد موجوده
MONISTOR ASUS MS236H

Over_Cracker
23-01-12, 12:06
با کانفیگ معرفی شده،حتی 1% به سلامت و خروجی پایدار پاورتون اعتماد نکنید؛ پاورهای فله ای به کلیه قطعات سیستم آسیب وارد می کنند.
واسه گرافیک 9500GT حداقل به یک پاور مرغوب با توان واقعی 380 نیاز دارید. در اولین فرصت اقدام به تعویض پاورتون کنید و از برندهایی مثل Green،Thermaltake،memonex یه پاور 380 یا 420 تهیه کنید.

در حال حاضر مادربردتون از سوی پاور جریان کشی داره و آسیب دیدن مادربرد دور از انتظار نیست. حتما از سیم ارت به بدنه پاور استفاده کنید.

در نهایت اگر مادربردتون آسیب جدی ندیده باشه،با تعویض پاور مشکلتون برطرف میشه.

CENTRALPC
23-01-12, 12:31
با کانفیگ معرفی شده،حتی 1% به سلامت و خروجی پایدار پاورتون اعتماد نکنید؛ پاورهای فله ای به کلیه قطعات سیستم آسیب وارد می کنند.
واسه گرافیک 9500GT حداقل به یک پاور مرغوب با توان واقعی 380 نیاز دارید. در اولین فرصت اقدام به تعویض پاورتون کنید و از برندهایی مثل Green،Thermaltake،memonex یه پاور 380 یا 420 تهیه کنید.

در حال حاضر مادربردتون از سوی پاور جریان کشی داره و آسیب دیدن مادربرد دور از انتظار نیست. حتما از سیم ارت به بدنه پاور استفاده کنید.

در نهایت اگر مادربردتون آسیب جدی ندیده باشه،با تعویض پاور مشکلتون برطرف میشه.

ممنون
این سیم ارت چطوری باید وصل کنم ؟

Over_Cracker
23-01-12, 13:14
اتصال ارت واسه دفع الکتریسته ساکن( واسه کلیه قطعات مضر هستش) بدنه پاور،کیس،مادربرد... هستش ،اگر الان به یک فازمتر به بدنه آهنی کیس یا شاسی مادربرد یا بدنه پاور وصل کنید،شاهد وجود برق هستید.

راهکار:
یه رشته سیم نسبتا نازک(ترجیحا مسی) بردارید و یک طرفشو به بدنه (شبکه فنسی پشت پاور) پاور وصل کنید و طرف دیگشو به چهارچوب در آهنی(رنگ خورده نباشه) یا لوله آب وصل کنید. پس از انجام این مهم،وقتی فازمتر به بدنه کیس یا پاور وصل میکنید،نباید شاهد هیچ گونه برق (الکتریسیته ساکن) باشید.

CENTRALPC
23-01-12, 13:33
کل هارد دیسک رو من با نرم افزار HD TUNE ارور اسکن کردم و همش OK بود و به رنگ سبز بود

CENTRALPC
23-01-12, 13:45
اتصال ارت واسه دفع الکتریسته ساکن( واسه کلیه قطعات مضر هستش) بدنه پاور،کیس،مادربرد... هستش ،اگر الان به یک فازمتر به بدنه آهنی کیس یا شاسی مادربرد یا بدنه پاور وصل کنید،شاهد وجود برق هستید.

راهکار:
یه رشته سیم نسبتا نازک(ترجیحا مسی) بردارید و یک طرفشو به بدنه (شبکه فنسی پشت پاور) پاور وصل کنید و طرف دیگشو به چهارچوب در آهنی(رنگ خورده نباشه) یا لوله آب وصل کنید. پس از انجام این مهم،وقتی فازمتر به بدنه کیس یا پاور وصل میکنید،نباید شاهد هیچ گونه برق (الکتریسیته ساکن) باشید.

درسته فازمتر رو زدم به کیس برق داره و از قدیم همینطوربود یادمه کیس برق داشت
حالا سیستم اینوره اتاقه و چهارچوب اونور اتاق اتصال دادن این دو تا به هم خودش یه سم کشی درست و حسابی میخواد : دی

CENTRALPC
24-01-12, 10:16
آقا این مورد چرا همچین شده
چراغ جلو کیس که نشون میده سیستم روشنه حتی وقتی سیستم خاموشه باز روشن میمونه:1. (27):
حتما باید از پشت کیس دکمه پاور رو خاموش کنی تا این چراغه هم خاموش بشه و وقتی مجدد دکمه پاور رو روشن میکنی این چراغ جلو کیس قبل از اینکه سیستم رو روشن کنم خودش روشن شده :1. (27)::1. (27)::1. (27):

Over_Cracker
24-01-12, 14:18
احتمالا ترانزیستور مسیر PWR LED سوخته و اتصال کوتاه رخ داده ...دلیلشم استفاده از پاور غیر استاندارد هستش. اگر زود اقدام نکنید،آسیب های بیشتری به قطعات سیستم وارد خواهد شد.

CENTRALPC
24-01-12, 23:13
مادربرد رو ببرم تعمیر یا اینکه پاور رو عوض کنم کافیه ؟

Over_Cracker
24-01-12, 23:47
شما خواه،ناخواه باید پاور رو تعویض کنید.

پس از تعویض پاور(حتما از جنس مرغوب تهیه کنید)،اگر مشکلات پیش از این برطرف شد که دیگه جای نگرانی نیست.

روشن موندن چراغ جلوی کیس هم ارزش تعمیر بردن مادربرد رو نداره و بهتره جامپرش رو از مادربرد جدا کنید.(البته هنوز هم ممکنه که با تعویض پاور،این مشکل هم برطرف بشه)

در اولین فرصت،پاور رو تعویض و نتیجه رو اعلام کنید.