PDA

مشاهده نسخه کامل : دیوووونه شدن ازدست سیستم

Alone man
14-01-12, 22:41
سلام دوستان هات عزیزامیدوارم حالتون مثه من نباشه 2روزه روزی 15 ساعتو پشت سیستم بودم که مشکلو حل کنم اما انگارنه انگار.مشکل اینه که وقتی ویندوزبالا میاد 5دقیقه اول سیستم هنگ میکنه یعنی هنگ کلی نه که نشه کاری کرد مثلا راحت درایوها باز میشه امامنوی استارت هنگ میکنه تا 5دقیقه واینا نگذره درست نمیشه! اولش به ویروسی بودن سیستم مشکوک شدم با اینکه nod 32اپدیت بود اما اونم دقیقا اولش پیغام میده نمیتونه کامل از سیستم حفاظت کنه یهو میبینی فایروال خاموش میشه بازم روشن میشه اصلا سرم سوت کشید تاحالا همچین مشکلی ندیدم یعنی تا 5دقیقه اینا سیتم دستم نیست انگار صد نفر دارن دستکاریش میکنن هرکسی یه جور 3تا ویروس کش دیگم امتحان کردم مثه avg....حتی ضدتروجانو اینام همشونم به روز!امابازم میگن نمیتونن کامل محافظت کنند!ویندوزمsp3بود عوضش کردم 7فرقی نکرد. درایورها هم اپدیت!از این mini xp استفاده کردم که روی boot cd ایناست اما تو روت درایوام چیز مشکوکی نیست همه چیز عادی قبلنا با این بوت سی دی همه کار میکردم اما الان اینم نشد اما بعد 5مین سیستم خوب میشه انتی ویروس مشکل نداره هیچی هنگ نمیکنهتا باز سیستم ریستارت بشه انگار هیچ کاری نکردیخداییش بدجوری اعصابمو داغون کرده دوستان توروخدا کمکم کنید رو سیستم خیلی حساسم به خاطر همینم 2روزه دست به درسم نزدم تواین وقت که امتحان دانشگام شروع شده

nima_hl
14-01-12, 23:07
سلام دوستان هات عزیزامیدوارم حالتون مثه من نباشه 2روزه روزی 15 ساعتو پشت سیستم بودم که مشکلو حل کنم اما انگارنه انگار.مشکل اینه که وقتی ویندوزبالا میاد 5دقیقه اول سیستم هنگ میکنه یعنی هنگ کلی نه که نشه کاری کرد مثلا راحت درایوها باز میشه امامنوی استارت هنگ میکنه تا 5دقیقه واینا نگذره درست نمیشه! اولش به ویروسی بودن سیستم مشکوک شدم با اینکه nod 32اپدیت بود اما اونم دقیقا اولش پیغام میده نمیتونه کامل از سیستم حفاظت کنه یهو میبینی فایروال خاموش میشه بازم روشن میشه اصلا سرم سوت کشید تاحالا همچین مشکلی ندیدم یعنی تا 5دقیقه اینا سیتم دستم نیست انگار صد نفر دارن دستکاریش میکنن هرکسی یه جور 3تا ویروس کش دیگم امتحان کردم مثه avg....حتی ضدتروجانو اینام همشونم به روز!امابازم میگن نمیتونن کامل محافظت کنند!ویندوزمsp3بود عوضش کردم 7فرقی نکرد. درایورها هم اپدیت!از این mini xp استفاده کردم که روی boot cd ایناست اما تو روت درایوام چیز مشکوکی نیست همه چیز عادی قبلنا با این بوت سی دی همه کار میکردم اما الان اینم نشد اما بعد 5مین سیستم خوب میشه انتی ویروس مشکل نداره هیچی هنگ نمیکنهتا باز سیستم ریستارت بشه انگار هیچ کاری نکردیخداییش بدجوری اعصابمو داغون کرده دوستان توروخدا کمکم کنید رو سیستم خیلی حساسم به خاطر همینم 2روزه دست به درسم نزدم تواین وقت که امتحان دانشگام شروع شده

سلام

سرعت رمها را در بایوس کم کنید اگر جواب نگرفتید ممکنه مشکل از هارد سیستمتون باشه ( با یک هارد دیسک دیگه تست بفرمائید )

Alone man
14-01-12, 23:13
سلام رم همون سرعته که از 2 ماه پیش با مین بورد خریدم 1066ddr3.البته پیش فرض رمها 1333 اما مین بورد تو حالت ocساپورت میکنه واسه همین از فرکانس پیش فرضم کمتره هاردمم صدا میده اما مطمنم اون نیست چون ویندوزو عوض میکنی اولین بار شاید 3ساعتم خوب کارکنه اما اونم یهو اینجوری میشه .فقط انتی ویروس ها یه وضعی پیدا میکنن واسه همین بیشتر احساس میکنم نرم افزاریه.مرسی نیما جون شما همیشه ج دادین

Over_Cracker
15-01-12, 07:00
سلام دوست عزیز.

مشکل از چه زمانی پیش اومد؟ مثل نصب نرم افزار یا سخت افزار یا تغییر خاصی...؟

لیست دقیق قطعات سیستم رو ذکر بفرمایید. آیا در زمان هنگ بودن،پردازنده در لود سنگین هست؟ (در قسمت Task Manager-Performance).

خازن های سطح برد اطراف پردازنده بادکردگی ندارند؟

در نصب مجدد ویندوز،درایو C رو فرمت و حجمش رو به 10 گیگ کاهش بدید و هنگام بالا اومدن ویندوز بدون اینکه هیچ درایوری نصب کنید و یا اینکه درایوی رو باز کنید یا برنامه ای خارج از درایو C باز کنید،تست کنید که بازهم مشکل هنگ به وجود میاد یا خیر. اگر به وجود نیومد،درایور ها رو نصب و بازهم بدون اینکه وارد درایو دیگه ای بشید،تست کنید که مشکل هنگ به وجود میاد یا خیر.(نتیجه رو اعلام کنید) به این نکته هم توجه کنید که احیانا اگر مشکل هنگ پیش اومد بعد از نصب کدام درایور به وجود میاد،درایور ها رو تک تک نصب کنید.

دمای CPU در لود سنگین به چند درجه میرسه؟ متوجه صدای غیر عادی فن به طوری که در حداکثر دور کار میکنه،نشدید؟ در سطح برد،چیپست شمالی و اطرف پردازنده،دمای بیش از حد احساس نمی کنید؟ سعی کنید فرکانس پردازنده رو 500 تا 1000 مگاهرتز پایین بیارید و ولتاژ V-Core رو تا حد ممکن پایین بیارید،ببینید بازهم مشکل وجود داره یا خیر!

چند سال پیش یه پلتفرم 775 داشتم که دقیقا مشکل شما رو داشت،سیستم بالا میومد اما منوی استارت هنگ بود تا با فشردن CTRl+Alt+del و اجرای کامند LogOff و لاگین دوباره سیستم درست میشد.بعد متوجه شدم مشکل از دمای بیش از حد CPU و قسمت VRM بود که با فن جدید اوضاع بهتر شد اما در نهایت مجبور به تعویض مادربرد شدم تا سیستم به روال عادی خودش برگشت.

نتایج رو اعلام کنید.

Alone man
15-01-12, 14:05
تو هيچ فشاري نيست هيچ برنامه ايو اجرا نميكنم فقط منو استارت اينحوري ميشه درايوها وكنترل پانل به خوبي كار ميكنه.از وقتي اينجوري شد كه داشتم backupويندوزو كه يه ماهي بود refreshنكرده بودم !اومد بالا بكاپ اينجوري شد.اين بكاپم يه ساليه دارم مشكلي نداشت قبلنا بعد اون 5مين باهاش battle 3بازي ميكنم ام هيچ مشكلي نداره !حسابي از سيستم كار ميكشم مشكلي نداره تا ريستارت كني!اگه log off كني اين مشكل بروزنميكنه فقط تو ريستارت كه بعدش مياد بالا اينجوريه سيستم از نظر دمايي مشكل نداره هميشه چك ميكنم.اينم سيستم4g1333 kingestone.gpu4670 giga byte.power 380 green.hdd:maxtor 1000gb.ببخشيد نامرتبه با گوشي ان شدمcpu7400intel.ram

Alone man
15-01-12, 14:11
تو هيچ فشاري نيست هيچ برنامه ايو اجرا نميكنم فقط منو استارت اينحوري ميشه درايوها وكنترل پانل به خوبي كار ميكنه.از وقتي اينجوري شد كه داشتم backupويندوزو كه يه ماهي بود refreshنكرده بودم !اومد بالا بكاپ اينجوري شد.اين بكاپم يه ساليه دارم مشكلي نداشت قبلناط بعد اونمين با battle 3بازي ميكنم هيچ مشكلي نداره !حسابي از سيستم كار ميكشم مشكلي نداره تا ريستارت كني!اگه log off كني اين مشكل بروزنميكنه فقط تو ريستارت كه بعدش مياد بالا اينجوريه سيستم از نظر دمايي مشكل نداره هميشه چك ميكنم.اينم سيستم4g1333 kingestone.gpu4670 giga byte.power 380 green.hdd:maxtor 1000gb.ببخشيد نامرتبه با گوشي ان شدمcpu7400intel.ram

Alone man
16-01-12, 13:35
سلام.مشكلم حل شد از مودم بود يكي ديگه گرفتم حل شد.درايوشو نصب ميكردم باعث هنگ ميشد مرسي از همتون

Over_Cracker
18-01-12, 18:42
حدس میزدم که مشکل میتونه از ناسازگاری یکی از درایورهای قطعات باشه! به این خاطر در پست قبل عرض کردم:

در نصب مجدد ویندوز،درایو C رو فرمت و حجمش رو به 10 گیگ کاهش بدید و هنگام بالا اومدن ویندوز بدون اینکه هیچ درایوری نصب کنید و یا اینکه درایوی رو باز کنید یا برنامه ای خارج از درایو C باز کنید،تست کنید که بازهم مشکل هنگ به وجود میاد یا خیر. اگر به وجود نیومد،درایور ها رو نصب و بازهم بدون اینکه وارد درایو دیگه ای بشید،تست کنید که مشکل هنگ به وجود میاد یا خیر.(نتیجه رو اعلام کنید) به این نکته هم توجه کنید که احیانا اگر مشکل هنگ پیش اومد بعد از نصب کدام درایور به وجود میاد،درایور ها رو تک تک نصب کنید.

قبلا یه مشکل با یه سیستم داشتم که اگر حدود 15 تا 30 دقیقه با سیستم کار نمیکردیم،کلا ویندوز فریز میشد و هیچ حرکتی قابل انجام نبود... پس از بررسی های زیاد در Safe Mode و فعال/غیر فعال کردن درایور های زیادی،متوجه شدم که درایور مودم سازگاری نداره...با نصب مجدد درایور مودم از روی CD اوریجینال در Safe Mode مشکل برطرف شد.

مشکل شما هم تجربه ی خیلی خوبی بود که بتونیم دایره احتمالات رو محدود و تست های دقیق تری رو در عیب یابی به کار بگیریم.