با سلام
بنده یه سیستم دارم با مشخصات
مادربورد:M3N78-EH
AMD Phenom x3 64 8650
رم:2گیگ که البته میخوام یه دو گیگ دیگه هم اضافه کنم
حالا با این تفاسی یه مانیتور FuLHD خریدم و میخوام یه گرافیک FulHD هم بگیرم
میخوام ببینم که با توجه به مشخصات بالا و DDR2 بودنش میشه اینکارو کرد و اگه میشه چه مدلی
با تشکر
یا علی
hapalii
09-01-12, 13:50
سلام
شما باید بگید برای چه کاری می خواید اگر نیت این که فیلم های full HD ببینید که خوب کمترین کارت گرافیک های الان هم این کار براتون می کنند خیلی هاشون خروجی HDMI هم دارند که می تونید به تی وی تصویر بدید اما اگر برای بازی می خواهید و می خواهید با رزولوشن full HD بازی کنید که دیگه اون به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره از جمله خود بازی و ... که همچین کارتی هم براتون اصلا ارزون در نمیاد .
Mageed
09-01-12, 14:51
پس الان فیلمهایی که fulhd هستند رو در نهایت کیفیت دارم؟؟؟؟
بعد اینکه میخوام بازیهایی که fullhd هستند رو تمام صفحه(با رزلوشن1920*1080)داشته باشم
نکته بعدی اینکه الان از یه کابل HDMI به DVI استفاده میکنم چون گرافیکم HDMI نداره(Sparkle geforce 9400 gt)
بعد اینکه دقیقا dvi با hdmi چقدر فاصله داره؟
با تشکر از راهنماییهاتون
یاعلی
mehrdad_ab
09-01-12, 17:31
پس الان فیلمهایی که fulhd هستند رو در نهایت کیفیت دارم؟؟؟؟
بعد اینکه میخوام بازیهایی که fullhd هستند رو تمام صفحه(با رزلوشن1920*1080)داشته باشم
نکته بعدی اینکه الان از یه کابل HDMI به DVI استفاده میکنم چون گرافیکم HDMI نداره(Sparkle geforce 9400 gt)
بعد اینکه دقیقا dvi با hdmi چقدر فاصله داره؟
با تشکر از راهنماییهاتون
یاعلی
سلام
بله ، فیلمهاتون رو به شرط اچ دی بودن میتونید با این کیفیت تماشا کنید.
ولی برای بازی در حد Fullhd گرافیک 9400 در حدی نیست که بخواد این نیاز شما رو برآورده کنه و شما مجبور به خرید یه گرافیک کارت قوی میشید.
با توجه به اطلاعات مادربردتون برای درگاه HT :
Up to 5200 MT/s HyperTransport™ 3.0 interface for AM2+ CPU
2000/1600 MT/s for AM2 CPU
پردازنده توانایی استفاده از حداکثر توانایی کارت گرافیک رو خواهد داشت ، اما قدرت کافی برای بازی در حد Fullhd رو نخواهد داشت .