سلام مادربرد من p8p67 هست میخواستم بپرسم برای فعال کردن فیش صدای جلوی کیس باید چیکار کنم؟
تو تنظیمات بایوس باید کاری انجام بدم؟
داخل کیس یه کابل سفید از جلوی کیس اومده وصل شده به مادر برد حالا نمیدونم چطوری باید فیشای جلوی کیس رو فعال کنم
کسی میدونه؟
mehrdad_ab
26-12-11, 13:33
سلام مادربرد من p8p67 هست میخواستم بپرسم برای فعال کردن فیش صدای جلوی کیس باید چیکار کنم؟
تو تنظیمات بایوس باید کاری انجام بدم؟
داخل کیس یه کابل سفید از جلوی کیس اومده وصل شده به مادر برد حالا نمیدونم چطوری باید فیشای جلوی کیس رو فعال کنم
کسی میدونه؟
سلام
فیش های جلویی کیس های جدید همگی بصورت سوکت هستند ( هم usb و هم Audio )
شما کافیه سوکت مربوط به Audio رو به قسمتی که روی برد مشخص شده و نوشته شده Audio وصل کنید و سوکت usb رو هم به همین منوال .
هیچ تنظیمی هم نمیخواد .
designme
26-12-11, 18:46
سلام
رو برد p8p67 محل اتصال کانکتورهای صوتی جلو کیس این محل هست:
6224
که اگر کانکتورهای کیستون استاندار باشه باید از دو نوع زیر باشه که هر دو نوع میتونن رو این برد سوار شون
6225
البته پیش فرض تنظیمات بایوس p8p67 روی HD هست و اگر از کانکتو AC97 استفاده کنید میتونید از تو بایوس(Advanced -> Onboard Devices) بدون نیاز به دستکاری کانکتور، روی AC97 تنظیم کنید
ولی اگر کانکتورتون به صورت زیر هست باید پین های نوشته شده تو دفترچه برد رو مطابقت بدید و متصل کنید
6226
mrwalt
26-12-11, 19:12
البته پیش فرض تنظیمات بایوس p8p67 روی HD هست و اگر از کانکتو AC97 استفاده کنید میتونید از تو بایوس(Advanced -> Onboard Devices) بدون نیاز به دستکاری کانکتور، روی AC97 تنظیم کنید
همین کاری که گفتی انجام دادم صدا از جلو وصل شد فقط هدفونو که به گوشم میزنم یه صدای اضافی میاد وز وز صدای هوا
البته به خود مادربرد دست نزدما فقط همین کارو کردم صدا وصل شد ولی این صدای اضافه تو مخیه
designme
26-12-11, 21:05
اگر اطمینان دارید که کانکتور کیستون AC97 هست ، بایوسو دوباره چک کنید اگر حل نشد این صدا میتونه از:
1- اتصال ناقص هدفون باشه، مثلا کیس بنده پنل جلوییش برای اینکه موقع استفاده مشکلی نداشته باشه باید وقت اتصال کلی روش زور زد(درصورتی که در ظاهر اتصال کامل و بی نقص برقرار هست)
2- کانکتور های پنل(محل اتصال دو سوکت هد و کیس) به کیس اتصالی داشته باشن!
3- کابل پنل جلویی خراب باشه
4- کارت صوتی برد ایراد داشته باشه
مشکل شما به احتمال نزدیک به یقین با مورد 1 و 2 حل میشه:great: