سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
میخوام یه سیستم جمع کنم تا یک و دویست اینطورا ولی شک هایی دارم و میخوام که از شما کمک بگیرم.
من کارم بیشتر cpu و رم خوب میطلبه ( آهنگسازی )
cpu رو بهم i7 2600k معرفی کردن ولی تحقیق که کردم دیدم 2600 هم داره و فرق این ها رو نمیدونم و برام سواله که کدوم برای من بهتره .
احتمالا اور کلاک هم نخواهم کرد ( راستش اطلاع زیادی از این موضوع ندارم ) .
مادر بردی که بهم پیشنهاد شده asus p8p67 هست . میخواستم ببینم این مدل با pro چه فرقی داره .
رم 8 گیگ کورسیر دی دی آر 3 معرفی شده بهم که قیمت رو 250 تومن بهم گفتن ( به نظرم زیاد گفتن درسته ؟ ).
در کل یه سیستم تا یک و دویست بهتر از این هم میشه بست ؟
در ضمن گفتن که اگر همچین سیستمی میخوای ببندی باید از این هاردهای جدید ببندی که 250 تومنه ( چند ماه پیش یه ترا گرفتم 70 تومن یعنی این مشکل ایجاد میکنه واسم ؟ ) .
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان واقعا سر در گم شدم . ( اگر با قیمت هم بفرمایید فوق العاده ممنون میشم )
mohamad70
19-12-11, 09:54
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
میخوام یه سیستم جمع کنم تا یک و دویست اینطورا ولی شک هایی دارم و میخوام که از شما کمک بگیرم.
من کارم بیشتر cpu و رم خوب میطلبه ( آهنگسازی )
cpu رو بهم i7 2600k معرفی کردن ولی تحقیق که کردم دیدم 2600 هم داره و فرق این ها رو نمیدونم و برام سواله که کدوم برای من بهتره .
احتمالا اور کلاک هم نخواهم کرد ( راستش اطلاع زیادی از این موضوع ندارم ) .
مادر بردی که بهم پیشنهاد شده asus p8p67 هست . میخواستم ببینم این مدل با pro چه فرقی داره .
رم 8 گیگ کورسیر دی دی آر 3 معرفی شده بهم که قیمت رو 250 تومن بهم گفتن ( به نظرم زیاد گفتن درسته ؟ ).
در کل یه سیستم تا یک و دویست بهتر از این هم میشه بست ؟
در ضمن گفتن که اگر همچین سیستمی میخوای ببندی باید از این هاردهای جدید ببندی که 250 تومنه ( چند ماه پیش یه ترا گرفتم 70 تومن یعنی این مشکل ایجاد میکنه واسم ؟ ) .
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان واقعا سر در گم شدم . ( اگر با قیمت هم بفرمایید فوق العاده ممنون میشم )
سلام دوست عزیز....
برای پیشنهاد سیستم ابتدا با یک سوال از کاربری اصلی تون شروع می کنیم:
کاربری این سیستم فقط شامل آهنگسازی میشه یا کارهای گرافیکی 3D ( مثل بازی ) و ویرایش فیلم هم انجام میدید؟ همچنین 1.200.000 فقط شامل کیس میشه ؟
در مورد پردازنده پیشنهادی Core i7 2600 :
پسوند K در آخر نام پردازنده نشان دهنده ی ضریب باز بودن اون هست یعنی اینکه با توجه به محدودیت اورکلاک پردازنده های Sandy Bridge شما با استفاده از این پردازنده ها هیچ محدودیتی
ندارین و با خرید یک کولر 40 50 تومنی می تونید حداقل تا 4.4GHz اونو تورکلاک کنید ( اورکلاک این پردازنده ها بسیار راحته و هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد )
فرق 2 مدل i7 2600 و i7 2600K فقط در همین مورد هست و تنها 20 تومن هم با هم اختلاف قیمتی دارن که به نظرم منطقی تر هست که مدل 2600K را تهیه کنید.
اما مین بوردهای پیشنهاد شده :
از تفاوت های اصلی این 2 مدل میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 مدل PRO هم قابلیت SLI داره و هم قابلیت CrossFire که این امکان وجود داره که شما 2 کارت گرافیک رو با کانفیگ X8 X8 استفاده کنید.
2 اما مدل دیگر فقط قابلیت CrossFire را به کاربر می دهد و شما 2 کارت را تنها با کانفیگ X16 X4 می تونید استفاده کنید ( که پهنای باند X4 می تونه برای کارت دوم محدودیت سرعت ایجاد کنه )
اما مورد آخر هم که گفتید بهتون هاردهای جدید پیشنهاد کردن که احتمالا منظورتون SSD هاست که به نظرم برای کار شما خیلی ضروری نیست.
SSD ها در حال حاضر قیمت بالایی دارند و شما باید از اون ها در کنار هارد اصلی سیستم استفاده کنید به طور مثال یک SSD 64GB برای نصب ویندوز و برنامه های مورد نیازتون و یک هارد دیسک
هم برای ذخیره سازی سایر اطلاعات حجیم دیگر.
SSD ها عمدتا در سرعت LOAD داده ها و دسترسی به اطلاعات تاثیر زیادی دارند که به نظرم خرید اون رو به آخر کار موکول کنید تا اگر بودجه اضافه ای براتون باقی موند به خرید SSD اختصاص بدید.
nascent
19-12-11, 10:55
سلام دوست عزیز....
برای پیشنهاد سیستم ابتدا با یک سوال از کاربری اصلی تون شروع می کنیم:
کاربری این سیستم فقط شامل آهنگسازی میشه یا کارهای گرافیکی 3D ( مثل بازی ) و ویرایش فیلم هم انجام میدید؟ همچنین 1.200.000 فقط شامل کیس میشه ؟
سلام عزیز . فقط آهنگسازی که نه . دوست دارم که بتونم بازی های روز رو هم انجام بدم ( ممنون میشم یه مدل گرافیک هم معرفی کنید قیمتش تا 150 و این حدودا. . نه ویرایش فیلم نه .
بله این 1200 شامل : cpu / ram / mother board / VGA / power هست و احتمالا یه کیس . یعنی دی وی دی رایتر و مانیتور و اسپیکر و ماوس و کیبورد و مودم و اینا هم لازم ندارم.
در مورد پردازنده پیشنهادی Core i7 2600 :
پسوند K در آخر نام پردازنده نشان دهنده ی ضریب باز بودن اون هست یعنی اینکه با توجه به محدودیت اورکلاک پردازنده های Sandy Bridge شما با استفاده از این پردازنده ها هیچ محدودیتی
ندارین و با خرید یک کولر 40 50 تومنی می تونید حداقل تا 4.4GHz اونو تورکلاک کنید ( اورکلاک این پردازنده ها بسیار راحته و هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد )
فرق 2 مدل i7 2600 و i7 2600K فقط در همین مورد هست و تنها 20 تومن هم با هم اختلاف قیمتی دارن که به نظرم منطقی تر هست که مدل 2600K را تهیه کنید.
بسیار ممنون از پاسختون . شنیدم که اور کلاک عمر سیستم رو کم میکنه . این قضیه درست هست ؟
و اینکه به من z68 هم پیشنهاد شده . به نظرتون کدوم بهتر هست ؟
اما مین بوردهای پیشنهاد شده :
از تفاوت های اصلی این 2 مدل میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 مدل PRO هم قابلیت SLI داره و هم قابلیت CrossFire که این امکان وجود داره که شما 2 کارت گرافیک رو با کانفیگ X8 X8 استفاده کنید.
2 اما مدل دیگر فقط قابلیت CrossFire را به کاربر می دهد و شما 2 کارت را تنها با کانفیگ X16 X4 می تونید استفاده کنید ( که پهنای باند X4 می تونه برای کارت دوم محدودیت سرعت ایجاد کنه )
اما مورد آخر هم که گفتید بهتون هاردهای جدید پیشنهاد کردن که احتمالا منظورتون SSD هاست که به نظرم برای کار شما خیلی ضروری نیست.
SSD ها در حال حاضر قیمت بالایی دارند و شما باید از اون ها در کنار هارد اصلی سیستم استفاده کنید به طور مثال یک SSD 64GB برای نصب ویندوز و برنامه های مورد نیازتون و یک هارد دیسک
هم برای ذخیره سازی سایر اطلاعات حجیم دیگر.
SSD ها عمدتا در سرعت LOAD داده ها و دسترسی به اطلاعات تاثیر زیادی دارند که به نظرم خرید اون رو به آخر کار موکول کنید تا اگر بودجه اضافه ای براتون باقی موند به خرید SSD اختصاص بدید.
فوق العاده ممنونم ازتون دوست عزیز .
در مورد رم هم اگر توضیح بدید سپاسگزار میشم .
رم 8 گیگ دی دی آر تری کورسیر به من گفتن 250 تومن . درسته این قیمت یا بالا گفتن ؟ .
بسیار سپاسگزارم بابت توجهتون :love:
mohamad70
19-12-11, 11:53
بسیار ممنون از پاسختون . شنیدم که اور کلاک عمر سیستم رو کم میکنه . این قضیه درست هست ؟
و اینکه به من z68 هم پیشنهاد شده . به نظرتون کدوم بهتر هست ؟
شما وقتی یک قطعه الکترونیکی را وادار می کنید که در فرکانسی بیشتر از استاندارد تایین شده توسط کارخانه کار بکنه مسلما باید ولتاژ بیشتری بدید
که این افزایش ولتاز اگه خیلی زیادتر از حد استاندارد تایین شده باشه در دراز مدت ممکنه باعث آسیب به قطعه و کاهش طول عمر مفید بشه ، اگر شما
بتونید دمای قطعه مورد نظر را در حد مجاز توصیه شده حفظ کنید این کاهش طول عمر اثر خیلی کمتری پیدا میکنه .
شما سه چیپست برای انتخاب پیش رو دارید: سری Z ، سری P و سری H
برای اطلاعات بیشتر می تونید در قسمت پردازنده و مادربورد یک سرچ کوچیک انجام بدید و اطلاعات بیشتری کسب کنید ( متاسفانه سرعت اینترنتم بسیار پایین اوومده و امکان پیدا کردن تاپیک های مربوطه را ندارم )
در مورد رم هم اگر توضیح بدید سپاسگزار میشم .
رم 8 گیگ دی دی آر تری کورسیر به من گفتن 250 تومن . درسته این قیمت یا بالا گفتن ؟ .
برای خرید رم هم شما باید به دو فاکتور مهم توجه کنید :
1 مقدار حافظه رم
2 سرعت کلاک گذرگاه رم Bus Speed
با توجه به آهنگسازی فکر میکنم 4GB الی 8GB برای کارتون کفایت بکنه
اما سرعت Bus که یکی از عوامل اصلی تعیین قیمت رم هست توجه داشته باشید که افزایش این مقدار از یک حدی معمولا در کارایی سیستم تاثیر نامحسوسی نداره
بطوریکه فرکانس های بیشتر از 1600MHz تقریبا هیچ تاثیری در کارایی عمده برنامه ها ندارند و صرفا پهنای باند ارتباطی بین پردازنده و حافظه را افزایش می دهند واین در
شرایطیست که بسیاری از برنامه ها قادر به استفاده مفید از این پهنای باند نیستند.
در نهایت سیستم پیشنهادی :
CPU : Core i7 2600K.................410.000
Mainboard: ASRock Z68 Pro3 .............185.000
با توجه به اینکه بعید می دونم قصد Crsossfire یا SLI داشته باشید به نظرم این مین مناسب هست.
VGA : Gainward GTX 560 .............. 235.000
با توجه به اینکه قصد اجرای بازی های روز رو دارید
اگر هم قصد ندارید زیاد روی گرافیک هزینه کنید این کارت رو پیشنهاد میکنم:
VGA : Powercolor HD 6750 : ................150.000
RAM : 2x4GB Corsair XMS3 1600MHz..........85.000
روی برند رم زیاد حساسیت به خرج ندید چون تفاوت خاصی در کارایی ندارند.
Power : GREEN 635B US .................115.000
پاور رو هم بیشتر از حد نیازتون در نظر گرفتم تا در صورت اور پردازنده دچار مشکل نشید.
در صورت انتخاب کارت دوم و عدم اورکلاک پردازنده پاور رو هم تغییر بدید:
Power : GREEN 530A EU ...........75.000
کیس هم به انتخاب خودتون و توجه داشته باشید که انتخاب یک کیس با تهویه مناسب در کاهش دما و طول عمر قطعات مفید هست.
هزینه باقی مونده را هم به انتخاب خودتون می تونید خرج SSD بکنید ( به نظرم زیاد ضروری نیست )
سوالی بود در خدمتم
nascent
19-12-11, 13:49
دوست عزیز فوق العاده ممنونم ازتون . بله سرچ کردم و اطلاعات خوبی به دست آوردم .
با توجه به فرمایش شما باید عرض کنم که ram خیلی خیلی برای آهنگسازی مهم هست و vst های سنگین احتیاج به ram های بالا دارن . برای مثال یک vst ( ساز مجازی ) فقط در هنگام اجرا 2 گیگ از رم رو اشغال میکنه . ram خوب خیلی خیلی مهم هست برای من.
من بازار رضای تهران که رفتم همه می گفتن z68 giga این همونه ؟ یا فرقایی داره ؟ و اینکه قیمت رو به من 230 / 250 'گفتن.
شرمنده ام که سوالاتم زیاد شده :give_rose:
mehrdad_ab
19-12-11, 14:15
دوست عزیز فوق العاده ممنونم ازتون . بله سرچ کردم و اطلاعات خوبی به دست آوردم .
با توجه به فرمایش شما باید عرض کنم که ram خیلی خیلی برای آهنگسازی مهم هست و vst های سنگین احتیاج به ram های بالا دارن . برای مثال یک vst ( ساز مجازی ) فقط در هنگام اجرا 2 گیگ از رم رو اشغال میکنه . ram خوب خیلی خیلی مهم هست برای من.
من بازار رضای تهران که رفتم همه می گفتن z68 giga این همونه ؟ یا فرقایی داره ؟ و اینکه قیمت رو به من 230 / 250 'گفتن.
شرمنده ام که سوالاتم زیاد شده :give_rose:
سلام
بحث میزان حافظه رم یک طرف و بحث فرکانس کاری اون طرف دیگه .
شما اگر به میزان بالای حافظه رم نیاز دارین میتونید دو تیغه رم 4 گیگ باس 1600 تهیه کنید (جمعاً 8گیگ) که فکر کنم به حد کافی نیازتون رو برآورده می کنه و بازهم اسلات خالی برای ارتقاء رم خواهین داشت . رم با باس های بالاتر ، تایمینگ های پایین تر که به مراتب قیمت بالاتری رو دارند برای اورکلاک های سنگین و رکورد زدن بکار میره .
ولی بازهم در آخر تصمیم نهائی با شماست و شما خریدار هستید .
مادربرد z68 ازراک هم مین خوبیه . اگر قصد هزینه اضافی دارین ، مین های ایسوس و گیگا هم خوب هستند . اما از اونجا که چیپ ها یکسان هستند ، تفاوت فاحشی رو نخواهید دید و مثل چند سال پیش نیست که دو مین با برند متفاوت تفاوت های زیادی رو برای یک کاربر به وجود بیاره .
nascent
19-12-11, 16:09
بسیار ممنون مهرداد عزیز.
پس سیستم انتخابی من به این صورت دراومد :
انتخاب هام درست هستند ؟ ( این قیمت ها رو از یه سایت فروش سخت افزار پیدا کردم )
رو برند گرافیک شک دارم و تا حالا این رو ندیده بودم . xfx . به نظرتون gt440 یا کمی بالاتر بهتر از این نیست ؟
فرق بین dual channel و triple chanel هست . کدوم بهتر هست ؟
و اینکه اینطور که متوجه شدم منی که اور کلاک نمیکنم پس رم 2000 مگاهرتزی برام سودی نداره و همون 1600 کفایت میکنه ؟
باز هم ممنون و شرمنده بابت تعداد زیاد سوالهام.
mehrdad_ab
19-12-11, 16:38
بسیار ممنون مهرداد عزیز.
پس سیستم انتخابی من به این صورت دراومد :
رو برند گرافیک شک دارم و تا حالا این رو ندیده بودم . xfx . به نظرتون gt440 یا کمی بالاتر بهتر از این نیست ؟
و اینکه اینطور که متوجه شدم منی که اور کلاک نمیکنم پس رم 2000 مگاهرتزی برام سودی نداره و همون 1600 کفایت میکنه ؟
راجب قیمت ها که باید بگم تو همین حول و هوش نوسان دارن .
برند XFX یک برند قدیمی و معتبر درزمینه تولید کارت گرافیک هستش و 6750 رو به 440 شخصاً ترجیح میدم.
دوآل و تریپل ترتیب چینش رم روی مادربرد هستش که در حال حاضر رم ها به صورت دوال روی مادربرد چیده میشن . به همین خاطر گفتم دو تیغه رم مشابه 2*4 خرید بفرمائید و هنگام نصب هم در اسلاتهای همرنگ قرار بدین تا حالت دوآل فعال بشه .
رم 1600 کفایت کارتون رو می کنه .
در آخر هم اگر تونستید پیشنهاد می کنم یک کولر مجزا ( فن پردازنده ) برای پردازندتون خرید کنید تا در فصول گرم احیاناً مشکلی از بابت دما نداشته باشین .موفق باشین.
مین بوردی که بهتون پیشنهاد کردم از برند ASRock بود که امکانات مشابهی مدل گیگا که خودتون در نظر گرفتید داره . مدل گیگا تنها قابلیت Crossfire اون هم با کانفیگ
ضعیف X16 X4 را داره که اصلا فکر نمیکنم قصد استفاده از 2 کارت رو داشته باشید ( بازهم انتخاب خودتونه )
در مورد رم هم در مارک CORSAIR نوسان قیمت زیاده اگه شما قیمت مناسب پیدا نکردید از برندهای دیگه مثل Kingstone یا Kingmax یا Elixir دو عدد رم 4GB با همین مشخصات با قیمت تقریبی 80 90 تومن تهیه کنید
اگر قصد اور هم ندارید و با توجه به اینکه گرافیک رو هم 6750 انتخاب کردید توصیه میکنم پاور رو همون GREEN 530A EU انتخاب کنید.
سایر توضیحات رو هم دوست عزیزمون خدمتتون دادن.
nascent
19-12-11, 17:23
فوق العاده ممنونم مهرداد عزیز.
فن گفتی یاد یه موضوع مهم افتادم و اون کیس هست که بعضی از کیس ها خودشون فن دارن .
به نظرتون هزینه اضافی برای کیس معقول هست یا خیر ؟
مثلا این دو مدل
Only the registered members can see the link
من مدل دوم واقعا چشمم رو گرفته از نظر ظاهری . ولی نمیخوام فقط برای ظاهر انقد خرج اضافه کنم . این فن هایی که داره کارآمد هستن یا اینکه بیشتر ظاهری هستن ؟
باز هم ممنونم
nascent
19-12-11, 17:32
مین بوردی که بهتون پیشنهاد کردم از برند ASRock بود که امکانات مشابهی مدل گیگا که خودتون در نظر گرفتید داره . مدل گیگا تنها قابلیت Crossfire اون هم با کانفیگ
ضعیف X16 X4 را داره که اصلا فکر نمیکنم قصد استفاده از 2 کارت رو داشته باشید ( بازهم انتخاب خودتونه )
در مورد رم هم در مارک CORSAIR نوسان قیمت زیاده اگه شما قیمت مناسب پیدا نکردید از برندهای دیگه مثل Kingstone یا Kingmax یا Elixir دو عدد رم 4GB با همین مشخصات با قیمت تقریبی 80 90 تومن تهیه کنید
اگر قصد اور هم ندارید و با توجه به اینکه گرافیک رو هم 6750 انتخاب کردید توصیه میکنم پاور رو همون GREEN 530A EU انتخاب کنید.
سایر توضیحات رو هم دوست عزیزمون خدمتتون دادن.
محمد جان بسیار ممنونم. اگر اینطور هست که میفرمایید پس همون ASRock مثل اینکه بهتر هست و گیگا یعنی هزینه اضافه .
در مورد پاور یعنی ضعیف تر رو انتخاب کنم ؟
من ممکنه 2 یا 3 تا هارد رو با هم بخوام استفاده کنم . اگر GREEN - GP635B-US رو انتخاب کنم مشکلی پیش میاد ؟ یا اینکه فقط بخاطر کم شدن هزینه فرمودید ؟
mohamad70
19-12-11, 18:36
فن گفتی یاد یه موضوع مهم افتادم و اون کیس هست که بعضی از کیس ها خودشون فن دارن .
به نظرتون هزینه اضافی برای کیس معقول هست یا خیر ؟
مثلا این دو مدل
من مدل دوم واقعا چشمم رو گرفته از نظر ظاهری . ولی نمیخوام فقط برای ظاهر انقد خرج اضافه کنم . این فن هایی که داره کارآمد هستن یا اینکه بیشتر ظاهری هستن ؟
ببینید این موضوع بیشتر به این بستگی داره که قصد اورکلاک سیستم رو دارید یا نه و همچنین قطعات سیستم انتخابی تا چه حد حرفه ای هستند
در حالت معمول فن استوک پردازنده کفایت میکنه و تهویه زیادی برای کیس نیاز نیست اما در زمان اورکلاک اگر بهترین کولر رو هم برای پردازنده خرید کنید ولی تهویه کیس مناسب نباشه هیچ بازده ای نخواهد گرفت.
همچنین در کیس های جدید پاور در قسمت پایین کیس جای می گیره که عمل تهویه پاور هم تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه.
فن های اضافی هم تاثیر قابل توجهی در دمای سایر قطعاتتون دارند.
در مورد پاور یعنی ضعیف تر رو انتخاب کنم ؟
من ممکنه 2 یا 3 تا هارد رو با هم بخوام استفاده کنم . اگر GREEN - GP635B-US رو انتخاب کنم مشکلی پیش میاد ؟ یا اینکه فقط بخاطر کم شدن هزینه فرمودید ؟
در مورد پاور هم برای سیستم انتخابیتون مدل GREEN 530A EU کفایت میکنه ( توجه کنید که پاور بیشتر از حد نیاز ، هیچ تاثیر مثبتی در سیستمتون نداره )
پاور اول رو بیشتر برای حالتی که گرافیک قدرتمند تر در کنار اورکلاک پردازنده رو انتخاب می کردید در نظر گرفتم ( بازهم در نهایت میل خودتون هست )
nascent
19-12-11, 19:13
بسیار ممنون محمد جان . لطف کردی .
پس همون پاور GREEN 530A EU رو خواهم گرفت.