ورود

مشاهده نسخه کامل : اظهارات عجیب مدیر اجرایی نوکیا: نسل جوان از آیفون دلزده شده، اندروید هم پیچیده است



P A R H A M
15-12-11, 13:36
گروه خبری GSM: تا مدتی پیش نام نوکیا با تلفن همراه گره خورده بود و تا همین دو سه ماه پیش این شرکت در صدر پرفروش ترین های تلفن همراه بود. اما از زمانی که تلفن های هوشمند اپل موسوم به آیفون و گوشی های اندرویدی سامسونگ و HTC و موتورولا و ... رقابت تنگاتنگی در بازار تلفن های هوشمند به راه انداختند موقعیت نوکیا نیز به لرزه افتاد. حال که نوکیا بهمراه مایکروسافت به این رقابت وارد شده، در ابتدا آن طور که انتظار می رفت نتوانسته جلب توجه کند. اما مدیر اجرایی این شرکت چشم امیدش به نسل جوان است.
وقتی نمی توان با تولید محصولات پرفروش تر بر آنها غلبه کرد، با زبان که می شود این کار را کرد! به نظر می رسد وقتی نوکیا می بیند رقابت با گوشی های اندروید و آیفون هر روز سخت تر می شود، این رویکرد جدید را اتخاذ می کند. در حالی که همه منتظرند تا آیفون رکورد جدید فروش 30 میلیونی در سه ماهه آخر 2011 را به جای بگذارد و از طرفی سامسونگ هم پیاپی مشغول اعلام آمار فروش گلکسی های خود است،، نیلز مونکزگارد، مدیراجرایی، بازاریابی و فروش نوکیا به دنبال تغییر شرایط بازار است. مدیر اجرایی نوکیا معتقد است که در واقع یک گروه سنی خاص وجود دارد که گوشی های اندروید و آیفون در میان آنان محبوبیت ندارد. مونکزگارد در مصاحبه ای با وبلاگ British Tech گفت:
آنچه که مشاهده می کنیم این است که نسل جوان به شدت از آیفون دلزده شده است. همه آیفون دارند. همچنین به احتمال زیاد از پیچیدگی و عدم امنیت اندروید نیز راضی نیستند. بنابراین مشاهده خواهیم کرد که هر روز تعداد بیشتری از جوانان که دوست دارند با تکنولوژی همراه باشند و چیزهای جدید را امتحان کنند به پلتفرم ویندوز فون روی خواهند آورد.

البته نوکیا دقیقا همین جایگاه را دارد. یعنی انتخاب سوم برای کسانی است که به هر دلیلی از اندروید و آیفون خوششان نمی آید. جالب این که مونکزگارد از نبود تفاوت و تنوع در تولید محصولات گله مند است. او ادامه داد:
بازار فروش به شدت داغ و شلوغ است. من نام این بازار را گذاشته ام دریای همانندی. وقتی به سمت قفسه خاصی از فروشگاه Phones4U بروید با تعداد زیادی جعبه های کوچک سیاه رنگ شبیه به هم مواجه شوید، سر در گم خواهید شد. ما می خواهیم گوشی ها و خدمات متفاوتی را ارائه کنیم.

نوکیا در واقع تلاش کرده که در دنیای ویندوز فون با نرم افزارهایی چون Nokia Mix Radio متفاوت باشد، اما به طور کلی سخت است که بگوییم رابط کاربری نوکیا روی ویندوز فون از سایرین بسیار متفاوت است، چرا که مایکروسافت کنترل سفت و سختی روی آن دارد. با پیشرفت های سریع سامسونگ و اپل، فنلاندی ها طی سه ماهه اخیر از اریکه پیشتازی در صنعت موبایل پایین آمده اند و شدیدا مشتاقند تا موقعیت قبلی را پس بگیرند.

Over_Cracker
15-12-11, 16:02
درود بر شما.

اگر قرار باشه اندروید همینطور بدون نظارت توسعه پیدا کنه و این همه باگ و خطر امنیتی داشته باشه،من به عنوان نسل جوان ویندوز فون جدید مایکروسافت رو ترجیح میدم.:love:

یا اگر مایکروسافت یک پلتفرم پیاده سازی کنه که برنامه های ویندوز دسکتاپ روی ویندوز فون نصب بشن، فوق العاده عالی و محبوب میشه!

P A R H A M
15-12-11, 16:07
مظاهر جان حرف زیاده :دی

من هر2تاشو امتحان کردم جفتش فوق العادس (آندروید/ios)

Over_Cracker
15-12-11, 16:37
البته عالی بودن تا باگی بودن تفاوت داره...

خب از لحاظ منطقی هم دور از انتظار نیست که یک سیستم عامل Open Source بخواد امار کشف باگش بالا باشه...الان اگر امار چند سال گذشته تا کنون باگ ریپورت ها رو بگیریم. انبوهی از اکسپلویت های کرنل روت غوغا میکنند. البته این دلیل بر این نیست که سیستم عامل های Open Source نا امن باشن،بر عکس،نسبت به OS ها کد بسته مثل ویندوز از طراحی بهتر و باگ های کمتری بهره میبرند.(به دلیل توسعه همگانی توسط تمامی توسعه دهندگان جهان)

از طرفی هم چون اندروید به یکباره اینچنین محبوب شد،خیل عظیم هکرها رو به سوی خودش جذب کرد،از این جهت،گوگل باید تیم های Pen tester خودش را همزمان با نرخ طرفداران اندروید،تقویت کنه.

پیوست:حالا تو دو سه روز آینده،اندروید را رو GS2 تست میکنم ببینم در آخر جزء نسل جوان هستیم یا خیر.:lol:

android
16-12-11, 23:19
iOS 5 به نسبت ورژن های قبل خیلی بهبود پیدا کرده اما هنوز برای ما آزادی خواهان زجر آوره
البته با جیلبریک و راه های زیر زمینی میشه به نکات مثبتی دست پیدا کرد که تا حد بسیاری محدودیت ها رو کم می کنه اما باز هم در جاهایی حکایت باقی ست
من مدتهاست با هردوی این اواس ها مشغول به کارم .
و معتقدم همکاری نوکیا و مایکروسافت گرچه امکان مثبتی جهت به تکاپو انداختن بیشتر اپل و گوگل هست اما اینکه بتونه به جایگاه قبل برش گردونه فقط یک خیاله!
چون نه به قدر گوگل محبوب گیگ ها ست نه به قدر اپل دارای جسارت و پشتکار.

mohammad1985
17-12-11, 02:01
نه اون سیستم عامل مزخرف سیمبیان خوبه !