ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل چشمک زدن چراغ مانیتور بعد از تعویض cpu کمک

ston cold
14-12-11, 23:10
بنده یک سیستم دارم اومدم cpu شو عوض کنم سیستم بالا میاد و فنها و همه چی ظاهرا کار میکنه ولی چراغ مانیتور چشمک میزنه حالا که میامسی پی یو قبلی خودشم جا بزنم میبینم سیستم همونطور خراب میاد بالا و مانیتور چراغش چشمک میزنه و بالا نمیاد با یک کارت گرافیگ و مانیتور جدیدم تست کردم ولی مشکل با پارجاست لطفا راهنماییم کنید و سیستم بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه و چراغهای پاور و هارد بدون چشمک روشن میمونن تا سیستم خاموش بشه

Over_Cracker
15-12-11, 01:09
سلام دوست عزیز.

ابتدا مشخصات کل سیستم رو بفرمائید.

چه مدل CPU رو با چه مدلی میخواستید تعویض کنید؟ ایا به درستی جایگذاری کردید یا مثلا اول فشار بیش از حد اوردید و سپس در جای خودش بستید؟

موقع تعویض،پیچ گوشتی یا شی دیگه ای دستتون نبود که به سطح برد ضربه بخوره و یا هر مورد مشکوک دیگه ای؟

آیا اسپیکر بیزر بوق رم یا ... میزنه؟

اگر تصویری هم از سطح برد بزارید،میتونه مفید باشه برای عیب یابی.

ston cold
15-12-11, 01:35
با سلام
مدل مادربرد asus p5pl2
old cpu:3.4ghz
new cpu:e5700 3ghz 2 core
graphic gainward ddr2 1 gig
میخواستن سی پی یو 3.4 رو در بیارم و جدید که دو هسته ایی بود بزنم

حال وقتی سیستمو بدون سی پی یو هم روشن میکنم چه با سی پی یو هیچ فرقی نداره و علائم چشمک زدن ماانیتور و روشن بودن چراغهای هارد و پاور پا بر جاست

نه صدای بوقی نمیاد

در مورد عکس هم گوشیم واسه زمان هیتلر 6600 کیفیت عکسی نداره

باز دمتون گرم

Over_Cracker
15-12-11, 13:47
قبلا صدای بوق رم میومد؟

به سوکت مادربرد دقت کنید که هیچ کدوم از پین ها خم شدگی یا شکستگی ندارند؟

پردازنده رو بدون فن نصب کنید و مادربرد رو روشن کنید و چند لحظه با دست لمس کنید که پردازنده گرم میشه یا خیر؟اگر دیدید که داره داغ میشه،سریع کلید پاور رو خاموش کنید.

مدل پاور رو هم ذکر کنید و اگر تونستید از ابتدا مادربرد و قطعات رو جدا کرده و گرد گیری کنید که عایق نشده باشه و با یک پاور سالم تست کنید.

ston cold
15-12-11, 14:20
بله خیلی گرم میشه گاهی وقتها هم اتوماتیک شات داون میکنه مارک پاورمم ویرا هست

Over_Cracker
15-12-11, 14:27
نامرغوب ترین پاوری که تا به امروز دیدم،ویرا بوده...

احتمال میدم که وقتی پردازنده جدید رو نصب کردید،ریل 12v آور لود شده و پاور سوخته.

احتمال 80% میدم که با پاور جدید مشکلتون برطرف بشه. یک Green 380 کافیه واسه سیستم شما.(در بخش بازارچه دست دومش به فروش گذاشته شده)