PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید مادر برد

haman9122
14-12-11, 09:31
سلام .
یه مادر برد خوب که سی پی یو های core i رو ساپورت کنه معرفی کنید.
قیمتم تا 200000 تومان.

Over_Cracker
14-12-11, 11:01
سلام دوست عزیز.

این مادربرد رو واسه پردازنده پلتفرم خاصی میخواهید یا هنوز پردازنده رو انتخاب نکردید؟

نوع کاربریتون؟

haman9122
14-12-11, 11:20
سلام.
ببخشید منظورتون از پلتفورم چیه؟
اگه منظورتون نوع سی پی یو هستش از cpu core i3یا corei5 l.استفهده کنم.
کاربری خانگی بیشتر هم انجام بازی و کارهای گرافیکی متوسط.

mehrdad_ab
14-12-11, 12:14
سلام.
ببخشید منظورتون از پلتفورم چیه؟
اگه منظورتون نوع سی پی یو هستش از cpu core i3یا corei5 l.استفهده کنم.
کاربری خانگی بیشتر هم انجام بازی و کارهای گرافیکی متوسط.
سلام
بله ، دقیقاً منظور همین هست .
توجه داشته باشین که پردازنده های Core i هم در نسل 1156 که( منسوخ شده )وجود داره و هم در نسل جدید سندی بریج که با توجه به اینکه قصد خرید سیستج جدید رو دارین سندی بریج توصیه میشه .
مادربرد هم چند مورد فراوانی داریم . اما اگر قصد خرید corei3 دارین پیشنهادم اینه که مادربرد ارزان قیمت تر بردارین و بجاش پردازنده قویتر انتخاب کنید .
لطفاً بودجه ای که برای این دو قطعه در نظر گرفتین رو همراه با کاربریتون بفرمائین .

haman9122
15-12-11, 07:51
سلام
بله ، دقیقاً منظور همین هست .
توجه داشته باشین که پردازنده های Core i هم در نسل 1156 که( منسوخ شده )وجود داره و هم در نسل جدید سندی بریج که با توجه به اینکه قصد خرید سیستج جدید رو دارین سندی بریج توصیه میشه .
مادربرد هم چند مورد فراوانی داریم . اما اگر قصد خرید corei3 دارین پیشنهادم اینه که مادربرد ارزان قیمت تر بردارین و بجاش پردازنده قویتر انتخاب کنید .
لطفاً بودجه ای که برای این دو قطعه در نظر گرفتین رو همراه با کاربریتون بفرمائین .

سلام.
من بعد حدود 4 سال سیستمم رو می خوام ارتقائ بدم.
نظرم این بود که بیشترین بودجه رو برای خرید مادر برد بدم که در آینده برای ارتقا مجدد دستم یکمی باز یاشه.
در مورد cpu هم نظر خودم هم روی نسل جدید یعنی 1155 هستش.
برای هر دو فکر کنم تا حدود 400 تومن بتونم بپردازم.
کاربری هم بیشتر بازی و کارهای گرافیکی متوسط.

mehrdad_ab
15-12-11, 12:41
سلام.
من بعد حدود 4 سال سیستمم رو می خوام ارتقائ بدم.
نظرم این بود که بیشترین بودجه رو برای خرید مادر برد بدم که در آینده برای ارتقا مجدد دستم یکمی باز یاشه.
در مورد cpu هم نظر خودم هم روی نسل جدید یعنی 1155 هستش.
برای هر دو فکر کنم تا حدود 400 تومن بتونم بپردازم.
کاربری هم بیشتر بازی و کارهای گرافیکی متوسط.
سلام ؛
برای شما که مادربرد آینده دار با امکاناتی مثل SSD caching / سوئیچینگ گرافیک و یا استفاده از پرادزنده های ضریب باز برای اورکلاک ، میخواین ؛
این مادربرد با قیمت مناسب و کارایی خوبی ارائه میشه که نسبت به مدل p67 ایسوس خیلی سرتره ( متاسفانه مدل p67 ایسوس خیلی افزایش قیمت داشته که به نظرم اگر روی برند خاص حساسیت ندارین ، بهترین انتخاب در حال حاضر این مدل ازراک هستش . )
توجه داشته باشین که در حال حاضر چیپست و سوکت تمامی مادربردها ( سندی بریج ساپورت ) یکی هستند و تفاوتی رو بین کارائیشون حس نخواهید کرد .
اما بازهم میگم مدل Asrock z68pro3 از مدل Asus p8p67 خیلی سرتره و امکانات خوبی رو براتون به همراه میاره که نسبت به قیمتش واقعاً ارزش خرید داره .
Mb=asrock z68 pro3~185T

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

cpu=2300~215T
اما اگر پردازنده قویتر و یک مادربرد متوسط مدنظر داشته باشین پیشنهادم اینها هستن :
Mb=asrock h61icafe~125T

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

cpu=2500 ~275

haman9122
16-12-11, 07:22
سلام ؛
برای شما که مادربرد آینده دار با امکاناتی مثل SSD caching / سوئیچینگ گرافیک و یا استفاده از پرادزنده های ضریب باز برای اورکلاک ، میخواین ؛
این مادربرد با قیمت مناسب و کارایی خوبی ارائه میشه که نسبت به مدل p67 ایسوس خیلی سرتره ( متاسفانه مدل p67 ایسوس خیلی افزایش قیمت داشته که به نظرم اگر روی برند خاص حساسیت ندارین ، بهترین انتخاب در حال حاضر این مدل ازراک هستش . )
توجه داشته باشین که در حال حاضر چیپست و سوکت تمامی مادربردها ( سندی بریج ساپورت ) یکی هستند و تفاوتی رو بین کارائیشون حس نخواهید کرد .
اما بازهم میگم مدل Asrock z68pro3 از مدل Asus p8p67 خیلی سرتره و امکانات خوبی رو براتون به همراه میاره که نسبت به قیمتش واقعاً ارزش خرید داره .
Mb=asrock z68 pro3~185T

cpu=2300~215T
اما اگر پردازنده قویتر و یک مادربرد متوسط مدنظر داشته باشین پیشنهادم اینها هستن :
Mb=asrock h61icafe~125T

cpu=2500 ~275
سلام .
cpu هایی که گفتید corei5 و از سری سندی بریدج هستند دیگه؟

mehrdad_ab
16-12-11, 10:02
سلام .
cpu هایی که گفتید corei5 و از سری سندی بریدج هستند دیگه؟
بله ، هر دو سی پی یو گفته شده سندی بریج هستد.

haman9122
16-12-11, 11:26
سلام .
ممنون از راهنمایی هاتون.
من می خوام سیستم رو به تدریج ارتقاع بدم .یعنی اول پاور و هارد و بعد dvd rom بعد رم و سی پی یو و مادر برد و در آخر هم گرافیک.
به نظر شما این کار درسته؟

mehrdad_ab
16-12-11, 12:04
سلام .
ممنون از راهنمایی هاتون.
من می خوام سیستم رو به تدریج ارتقاع بدم .یعنی اول پاور و هارد و بعد dvd rom بعد رم و سی پی یو و مادر برد و در آخر هم گرافیک.
به نظر شما این کار درسته؟
پله ای ارتقاء دادن هم بد نیست . اما متاسفانه این قطعات زنجیر وار بهم متصل ان :
مادربرد-پردازنده-رم-پاور
اگه تا اینجا بتونید خرید کنید نیازی به گرافیک نخواهید داشت و میتونید فعلاً از گرافیک آنبرد استفاده کنید . هارد هم صبر کنید تا کمی قیمت ها پایین بیاد . رایتر رو هم فرقی نمی کنه ، هر زمان که خواستید تهیه کنید .

haman9122
16-12-11, 12:22
در مورد پاور هم لطف کنید توضیحاتی بدید.
چه پاوری با چه توانی باید تهیه کنم؟(برای سیستم بالا)

mehrdad_ab
16-12-11, 13:03
در مورد پاور هم لطف کنید توضیحاتی بدید.
چه پاوری با چه توانی باید تهیه کنم؟(برای سیستم بالا)
گرافیک کارت ، همراه با بودجه ای که برای پاور در نظر گرفتید رو بیان بفرمائین.

haman9122
16-12-11, 13:18
راستش برای گرافیک هنوز تصمیمی نگرفتم.
فغلا از همین گرافیک یعنی 8400GS استفاده می کنم.
برای پاور هم تا70 یا 80 تومن می پردازم.

mehrdad_ab
16-12-11, 13:52
راستش برای گرافیک هنوز تصمیمی نگرفتم.
فغلا از همین گرافیک یعنی 8400GS استفاده می کنم.
برای پاور هم تا70 یا 80 تومن می پردازم.
اگه یه گرافیک میانه مثل 6770 یا 6850 درنظر داشته باشین و با قیمت حدود 75-70 میتوند Green 530Aeu بردارین .
پ.ن:
برای کارت گرافیک هایی مثل 560 هم همراه با کمی اورکلاک پردازنده( نه بصورت حرفه ای ) هم این پاور کاملاً جوابگو هست .( البته برای اینکار باید از پردازنده ضریب باز استفاده کنید . مثلاً بجای پردازنده ی 2500 از 2500k استفاده کنید + استفاده از مادربرد سری z یا p )

haman9122
16-12-11, 14:44
بدون در نظر گرفتن قیمتی که گفتم شما چه پیشنهادی میدید؟
باذکر قیمت.

mehrdad_ab
16-12-11, 15:14
بدون در نظر گرفتن قیمتی که گفتم شما چه پیشنهادی میدید؟
باذکر قیمت.
بازهم همین
و با حذف مواردی که گفتم
Green 480 Aeu با قیمت حدود 65-60

haman9122
16-12-11, 15:18
اگه بخوام از کارتهای گرافیکی قویتر استفاده کنم جواب میده؟

mehrdad_ab
16-12-11, 15:29
اگه بخوام از کارتهای گرافیکی قویتر استفاده کنم جواب میده؟
530 بگیرین و خیال خودتون رو راحت کنید .
قوی تا چه حد ؟
چه کارتی مدنظرتونه ؟

haman9122
16-12-11, 15:42
شما گفتید برای کارت گرافیک میانه مناسبه.

mehrdad_ab
16-12-11, 16:17
شما گفتید برای کارت گرافیک میانه مناسبه.
بله ؛
چه کارتی مد نظرتونه ؟

haman9122
16-12-11, 16:28
راستش کارت خاصی رو هنوز پیدا نکردم.
چون می خوام کارت گرافیکو در آخر بگیرم این پاور جوابگو باشه.

mehrdad_ab
16-12-11, 16:54
راستش کارت خاصی رو هنوز پیدا نکردم.
چون می خوام کارت گرافیکو در آخر بگیرم این پاور جوابگو باشه.
خیلی راحته
تصمیم بگیرید . بعداً خرید کنید .:give_rose:

haman9122
16-12-11, 16:58
حتما.
پس اولین کار همین پاورو میگیرم.
ممنون از راهنماییهاتون.