PDA

مشاهده نسخه کامل : مادربرد

farhad10218
12-12-11, 23:49
با سلام
مدل مادربردم لینک
(Only the registered members can see the link)ا (Only the registered members can see the link)ز همین سایت دانلود کردم جامپر صدا؟پس چرا کارت صدا هم نصب نمیشه کارت مودم هم نصب نمیشه؟ببینید دوست عزیز تا آخر نصب میره جلو ولی هنگ میکنه که اگه ریستارت کنم کل ویندوز پریده!
دوست عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید

Moein
13-12-11, 13:35
دوست عزیز میشه دقیق بگید مشکلتون چی هست؟

کارت صدا رو که نصب می کنید ویندوز می پره؟

کارت صداتون به صورت انبرد هست میشه یک عکس از مادربوردتون بگذارید؟

farhad10218
13-12-11, 23:31
با سلام
بله من به توصیه دوستمون که فرمودن در سیف مود کارت صدا رو نصب کنم کاملا نصب شد! ولی ویندوز دیگه بالا نیمد در حالت نرمال تا اینکه باز داخل سیف مد آنیستالش کنم!چند تا ویندوز مختلف عوض کردم ویندوزم ایکس پی هست حتی با با 7 هم امتحان کردم سی پی یو 2800 اینتل فول-گرافیک 256 جی فورس-رم 512جالبه کارت گرافیکش نصب میشه کارت کپچر نصب میشه و همچنین پرینتر با یو اس بی ولی کارت صدای آنبرد و حتی غیر آنبرد و کارت مودم نصب نمیشه!
اسلت ها رو جابجا کردم قطعاتم رو روی مادر برد دیگه امتحان کردم همه سالم بودن و صدا و مودم نصب شد ولی روی این مادربرد نمیشه!
بایوس آپدیت کردم و آهرین ورژن درایورهاش رو از سایتش گرفتم!
با دوربین موبایل عکس گرفتم واضح نبود ولی لینک مادربردم اینه (Only the registered members can see the link)

Moein
14-12-11, 13:23
دوست عزیز من کاری به لینک مادربوردتون ندارم تنها چیزی که می خواهم از شما عکس از خود برد هست قسمت های SB و NB مخصوصا

مشکلی که وقتی درایور نصب نمیشه و باعث میشه با شناختن اون قطعه سخت افزاری میشه اینه که قطعه سخت افزاری معیوب رو در گیر می کنه و باعث ایجاد صفحه مرگ یا صفحه ابی میشه و خوب ویندوزتون بالا نمیاد در سیف مود هم دلیل اون این هست که تنها نصب میشه و از اون قطعه استفاده دیگه نمی کنه نصب میشه اما به محض اومدن بالا دوباره شما با اون ایراد مواجه میشید

یک بار سیستم رو Clear Cmos کنید این کار رو با در اوردن باطری مادربورد می تونید انجام بدید و دوباره تست کنید اگر نشد از مادربوردتون یک عکس قرار بدید شاید یک خازن سولفاد شده باشه و این مشکل رو ایجاد کنه در غیر این صورت موارد دیگه باید بررسی بشه

منتظر عکس از سیستمتون هستم

farhad10218
14-12-11, 14:34
باتری در آوردم جامپر رو جاشو عوض کردم سی موس خالی شد ولی مشکل هنوز وجود داره!
خازنها رو بررسی کردم همه سالمن
با موبایل عکس گرفتم کیفیت زیاد خوب نیست!ولی همه خازنها سالمن!
به نظرتون چرا کارت گرافیک و کارت کپچر نصب میشه ولی کارت مودم صدای آنبرد و کارت صدا نمیشه ؟