ورود

مشاهده نسخه کامل : نصب صدا

farhad10218
12-12-11, 22:26
با سلام
من یه مادر برد قدیمی دست 2 خریدم
کارت گرافیک غیر آنبورد روش تونستم نصب کنم کلا پرینتر و هر چی که مربوط به usb هست رو میشه نصب کرد ولی کارت صدای آنبردش تا آخرین لحظه نصب میره و گیر میکنه و سیستم هنگ میکنه کارت صدا اکسترنال هم همینطور کارت مودم هم همینطور ولی کارت کپچر نصب میشه اسلت هاشو جابجا کردم بازم این مشکل رو داره!
مادربرد ایسوس هست!raid هم داره نمیدونم چیه موقع نصب اون، اونم هنگ میکنه جالبه کارت کپچر که تو همون اسلت کارت مودم میخوره نصب میشه ولی صدای آنبردش، raid آنبوردش و کارت صدا اکسترنال و مودم هنگ میکنه 99% که میشه!در ضمن بایوسش رو آپدیت کردم بازم نشد باطری عوض کردم نشد!!!
ببخشید دوستان اگه میشه راهنمایی کنید...پیشاپیش ممنونم

Over_Cracker
12-12-11, 23:18
سلام دوست عزیز.

مدل مادربردتون چیه؟ درایورهاشو از CD اوریجینال مادربرد نصب کردید؟

جامپر صدا روی برد به درستی ست شده؟(اگر ممکنه یک تصویر از سطح برد بزارید)

farhad10218
12-12-11, 23:51
با سلام
مدل مادربردم لینک
(Only the registered members can see the link)ا (Only the registered members can see the link)ز همین سایت دانلود کردم جامپر صدا؟پس چرا کارت صدا هم نصب نمیشه کارت مودم هم نصب نمیشه؟ببینید دوست عزیز تا آخر نصب میره جلو ولی هنگ میکنه که اگه ریستارت کنم کل ویندوز پریده!
دوست عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید

farhad10218
13-12-11, 11:51
سلام دوست عزیز.

مدل مادربردتون چیه؟ درایورهاشو از CD اوریجینال مادربرد نصب کردید؟

جامپر صدا روی برد به درستی ست شده؟(اگر ممکنه یک تصویر از سطح برد بزارید)
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟:1. (36):

Over_Cracker
13-12-11, 12:08
ویندوزت چیه؟ درایور مخصوص خودشو دانلود کردی؟

تو SAFE مود هم تست کردی؟

من یکبار چنین مشکلی داشتم.با ورژن قدیمی بایوس و درایور اصلی حل شد.

یه آیسی چهار طرفه اولش با ALC شروع میشه ببین بیش از حد داغ نمیکنه؟ و همچنین ترانزیستور کنارش

اگر جامپر صدا هم به درستی ست نشده باشه،درایور نصب میشه اما صدا نداری.

اگر خازن های روی برد باد کردگی یا خراب بشن این مشکل به وجود میاد.همچنین کمبود ولتاژ یا خرابی پاور.

الکتریسیته ساکن نیز میتونه باعث چنین مشکلی بشه که بد نیست جهت اطمینان از سیم ارت استفاده کنید.

در کل پیشنهاد میکنم کلا مادربرد رو از کیس خارج و روی میز تک تک احتمالات رو در نظر گرفته و تست کنید.

farhad10218
13-12-11, 23:57
با سلام
بله من به توصیه شما که فرمودین در سیف مود کارت صدا رو نصب کنم کاملا نصب شد! ولی ویندوز دیگه بالا نیمد در حالت نرمال تا اینکه باز داخل سیف مد آنیستالش کنم!چند تا ویندوز مختلف عوض کردم ویندوزم ایکس پی هست حتی با با 7 هم امتحان کردم سی پی یو 2800 اینتل فول-گرافیک 256 جی فورس-رم 512جالبه کارت گرافیکش نصب میشه کارت کپچر نصب میشه و همچنین پرینتر با یو اس بی ولی کارت صدای آنبرد و حتی غیر آنبرد و کارت مودم نصب نمیشه!
اسلت ها رو جابجا کردم قطعاتم رو روی مادر برد دیگه امتحان کردم همه سالم بودن و صدا و مودم نصب شد ولی روی این مادربرد نمیشه!
بایوس آپدیت کردم و آهرین ورژن درایورهاش رو از سایتش گرفتم!
با دوربین موبایل عکس گرفتم واضح نبود ولی لینک مادربردم اینه (Only the registered members can see the link)

Over_Cracker
14-12-11, 12:33
میخوام بدونم که پیش از این، آیسی صدای این برد خراب بوده یا خیر؟ و اینکه زمانی که کارت مودم رو به تنهایی نصب می کنید و گزینه های Audio در بایوس و Device Manager غیر فعال هست،بازهم مشکل پابرجاست یا خیر؟