PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش کارت گرافیک 5970 نو ( آک) با برد گیگابایت زیر قیمت آواژنگ

soheil_eshghi
11-12-11, 13:15
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من یه کارت 5970 دارم با 3 سال گارانتی آواژنگ نو و حتی از کارتنش باز نشده
میخوام بفروشم چون به پولش نیاز دارم برای همین میخوام زیر قیمتی که آواژنگ به نمایندگیش میده بفروشمش
هر کدوم از دوستانی که تمایل به خرید این کارت گرافیک دارند یا اینجا اعلام کنند یا یهم پ خ بدن تا بریم برای مذاکرات

دوستانی که تهران یا مشهد یا مازندران هستند میتونم هماهنگ کنم کارت رو حضوری تحویلتون بدن

(من این هفته برای نمایشگاه الکامپ میام تهران
دوستانی که تهران هستند میتونم حضوری بهشون برسونم کارت رو )

قیمتی که آواژنگ به نماینده هاش داره میده 970 هست که خودتون حساب کنید برسه دست مشتری چقدر میره روش( قیمت قدیم 920)

و اما قیمت جدید
870 هست

mohamad70
12-12-11, 09:11
دوست عزیز 5970 الان دیگه خیلی کم تو بازار پیدا میشه و قیمت مشخصی نداره.

فکر نمی کنم کسی به صرف گیگا بودن کارت حاضر به پرداخت یه همچین هزینه بالایی باشه. ( با همین پول میشه یه 6990 گیر آورد :wink: )

soheil_eshghi
12-12-11, 13:49
دوست عزیز 5970 الان دیگه خیلی کم تو بازار پیدا میشه و قیمت مشخصی نداره.

فکر نمی کنم کسی به صرف گیگا بودن کارت حاضر به پرداخت یه همچین هزینه بالایی باشه. ( با همین پول میشه یه 6990 گیر آورد :wink: )

خود شرکت آواژنگ داره این کارت رو 970 به نمایندش میده که وقتی برسه دست مشتری میشه بالای 1تومن
من چون به پولش نیاز دارم یه دو ماهی هست که این کارت رو گزاشتم برای فروش تو یه مغازه ولی چون ظاهرا ایشون توانائیه فروش این کارت رو ندارند من تو این فروم تاپیک فروش باز کردم
تاز دارم 100 زیر قیمتی که میرسه دست مشتری میدم
اگر کسی هم واقعا خواستار این کارت باشه باهاش راه میام

soheil_eshghi
13-12-11, 18:36
آتیش زدم به مالم 870 هر کی بیشتر داد میدم بهش

Moein
13-12-11, 22:23
دوست عزیز از اونجایی که جنس مال شخص شما هست خود مختار قیمت اون هستید و نظر در مورد جنس شما نمی دم

اما خواهشا از زدن پست های نبود یا بالا یا غیره خودداری کنید پست های اضافه حذف می شند در صورت مشاهده مجدد تاپیک مسدود خواهد شد

موفق باشید

SSA MEMBER

soheil_eshghi
15-12-11, 13:55
این کارت تا یکشنبه موجود میباشد
بعد از اون احتمالا خودم استفاده کنم