PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم تصویر نمی دهد علت چیست؟ ( بسیار مهم و ضروری )

kamy02000
02-12-11, 22:48
سلام
من مادربورد ASUS RAMPAGE EXTREME دارم که چند ساله باهاش کار می کردم اما یه روز که کامپیوتر رو روشن کردم دیگه سیستم تصویر نداد!
کارت گرافیک رو عوض کردم و یه کارت گرافیک جدید گرفتم بازم تصویر نمی ده.
حالا بنظرتون مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید
بسیار ممنون

mohamad70
02-12-11, 23:33
سلام
من مادربورد ASUS RAMPAGE EXTREME دارم که چند ساله باهاش کار می کردم اما یه روز که کامپیوتر رو روشن کردم دیگه سیستم تصویر نداد!
لطفا راهنمایی کنید
بسیار ممنون

ابتدا از سلامت مونیتور و کابل رابط اون با کارت گرافیک مطمئن بشید .

در ادامه سعی کنید کارت گرافیک رو بر روی اسلات های دیگر PCI Express هم نصب و مجددا امتحان کنید تا از سلامت اسلات هم مطمئن بشید

در نهایت نتیجه رو اعلام کنید.

kamy02000
03-12-11, 22:47
ابتدا از سلامت مونیتور و کابل رابط اون با کارت گرافیک مطمئن بشید .

در ادامه سعی کنید کارت گرافیک رو بر روی اسلات های دیگر PCI Express هم نصب و مجددا امتحان کنید تا از سلامت اسلات هم مطمئن بشید

در نهایت نتیجه رو اعلام کنید.

کابل و مونیتور هر دو نو و سالم هستند.
اینکار رو کردن باز هم تصویر نمی دهد.

mehrdad_ab
04-12-11, 12:16
سلام
لطفا راهنمایی کنید
بسیار ممنون

کابل و مونیتور هر دو نو و سالم هستند.
اینکار رو کردن باز هم تصویر نمی دهد.
سلام
اول مادربرد رو از کیس جدا کنید و تمامی کابل های رابط رو بزارین کنار
فقط برق پاور ، رم و کارت گرافیک رو متصل کنید.
سیستم رو راه اندازی کنید . ببینید اسپیکر بیزر بوق سلامت رو میزنه یا نه یا اینکه چه بوقی شنیده میشه ؟
در مرحله بعد ، باید پاور سیستم رو با پاور دیگه ای تعویض کنید .
عوض کردم رم ، در اسلاتهای مختلف و بصورت سینگل توصیه میشه .
در صورت جواب نگرفتن ، فن پردازنده رو باز کنید ، پردازنده رو جدا کرده و دوباره جا بزنید.
حین کارکردن ، قسمت های مختلف برد رو هم کنترل کنید که گرمای بیش از حد نداشته باشه .

kamy02000
06-12-11, 14:04
من این مادربورد رو یه بار با دیباگر چک کردم که تشخیص داد از کارت گرافیک هست ولی کارت گرافیک رو هم عوض کردم بازم همون پیام رو می ده.
من فعلا 1-2 ماهی تو شهرستان هستم و دسترسی به لوازم تخصصی هم ندارم. روی این سیستم هم دو تا هارد دارم که رید صفر شدن و اطلاعاتشون برام خیلی مهمه که فوری بهشون دسترسی پیدا کنم ولی با اوضاع محروم شدم از این قضیه.
می خوام اینو بفرستم به گارانتی (تهران) تا عیب یابی و تعمیرش کنند ولی نمی دونم این گارانتی دیجیتال بصورت غیرحضوری می تونه مشکل منو حل کنه یا نه؟؟؟ در مورد این شرکت حرف های ضد و نقیض زیاد شنیدم و این باعث شده کمی در انجام اینکار در تردید باشم.
خلاصه بگم. الان نمی دونم دقیقا کار درست کدوم کاره!!!
پیشنهاد شما چیه برای این وضعیت؟
ممنون

Moein
06-12-11, 14:25
دوست عزیز کد اروری که شما باش مواجه هستید چی هست به همراه مدل بایوس لطفا ذکر کنید

دیباگر رو روی کد قرار بدید و ببینید روی چه اروری دقیقا دچار مشکل میشید اگر VGA Er میده باید کد اون رو هم بفهمید شاید مشکل از جای دیگه ای باشه

منتظر پاسختون هستم تا زود تر مشکل حل بشه

kamy02000
10-12-11, 23:24
دوست عزیز کد اروری که شما باش مواجه هستید چی هست به همراه مدل بایوس لطفا ذکر کنید

دیباگر رو روی کد قرار بدید و ببینید روی چه اروری دقیقا دچار مشکل میشید اگر VGA Er میده باید کد اون رو هم بفهمید شاید مشکل از جای دیگه ای باشه

منتظر پاسختون هستم تا زود تر مشکل حل بشه

کدها همه اشاره به مشکل دار بودن کارت گرافیکی داشتند. از هر راهی وارد می شدم کد ایراد وی جی ای می دیدم. اما....

kamy02000
10-12-11, 23:32
اما مشکل حل شد و از روشی که mehrdad_ab (Only the registered members can see the link) عزیز فرمودند استفاده کردم و با این تفاوت که اول مستقیم رفتم طرف رم های سیستم! و جالبه بگم که ایراد از همون رم ها بوده. و خیلی جالب تر اینکه من تنها کاری که کردم اول همه رم ها رو دراوردم بعد فقط یه رم رو گذاشتم سیستم باهاش کار کنه و همون یه رم هم کار خودش رو کرد و سیستم رو بالا آورد و تصویر اومد! بعد بقیه رم ها رو هم کامل زدم جای خودشون و سیستم بطور کامل بی عیب و نقص کار کرد!!!!!!
این اولین بار بود که همین چیزی رو تجربه می کنم. یعنی یه سیستم بی دلیل از کار بیافته و بعدش به یه کار خیلی ساده دوباره سلامتی اش رو بدست بیاره.
باور کنید روی این قضیه خیلی اعصابم خورد شد. به هر کسی بردمش گفتن باید حتما بره گارانتی و اونا نمی تونند زیاد این سیستم رو بررسی کنند و ریسکه! این حرفشون یعنی کلی مصیبت برای من که تو شهرستان هستم فعلا.......
بهرحال دست همه شما درد نکنه و خیلی ممنون که به این موضوع اهمیت دادید به من کمک کردید.
سپاسگزارم عزیزان:give_rose::give_rose: