ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی در مورد ارتقای سیستم

smrbh
30-11-11, 12:57
با سلام خدمت همه مدیران و کاربران محترم

من قصد دارم سیستم خودم رو ارتقا بدهم و در این مورد از شما کاربران و مدیران محترم مشاوره و راهنمایی می خواهم .

سیستم فعلی بنده :

Motherboard : ASUS.M2N - X PLUS
CPU : AMD Athlon (tm) X2 Dual Core Processor 4600 + 2400 MHZ
Graphics : 512 - NVIDIA Geforce 8500 GT
Ram : 2.00 GB
Hard : 320 - MAXTOR STM 3320820 AS

من برای ارتقا سیستم خودم پس از جستجو در اینترنت قطعات زیر رو انتخاب کردم ، فقط من در کارت گرافیک مشکل دارم و نمی دونم که چه کارت گرافیکی رو بردارم که هم در بازی تا چند سال دچار مشکل نشوم و هم در کارهای گرافیکی . ممنون میشم اگر شما یک کارت گرافیک خوب در حدود 130 تا 200 هزار تومان معرفی کنید که از هر نظر عالی باشد . در ضمن پاوری که من انتخاب کردم آیا مناسب این سیستم می باشد یا نه و همچنین این قطعات دارای اورکلاک خوبی هستن یا نه ؟
ممنون

Motherboard : ASUS - P8Z68-V

CPU : Intel® Core™ i5-2500K

: Graphics

Ram : 4GB corsair 1600 - (2X2GB

Power Supply : Power Green GP530A-EU

از شما دوستان خواهشمندم که به بنده کمک کنید و بگویید کدام یک از این کارتهای گرافیک بهتر هستش ( با دلیل ) و اگر امکان داره قیمت همه این کارتها رو برام بنویسید . ممنون

GAINWARD GTX 560 1Gb DDR5

GAINWARD GTX 550 Ti

EVGA - GeForce GTX 550Ti

PowerColor HD6850 1GB GDDR5

PowerColor HD6790 1GB GDDD5

PowerColor HD6770 1GB GDDR5

PowerColor HD6750 1GB GDDR5

XFX - ATI RADEON HD 6790

ATI Radeon™ HD 5770 Graphics

mehrdad_ab
30-11-11, 15:48

من قصد دارم سیستم خودم رو ارتقا بدهم و در این مورد از شما کاربران و مدیران محترم مشاوره و راهنمایی می خواهم .

سیستم فعلی بنده :

من برای ارتقا سیستم خودم پس از جستجو در اینترنت قطعات زیر رو انتخاب کردم ، فقط من در کارت گرافیک مشکل دارم و نمی دونم که چه کارت گرافیکی رو بردارم که هم در بازی تا چند سال دچار مشکل نشوم و هم در کارهای گرافیکی . ممنون میشم اگر شما یک کارت گرافیک خوب در حدود 130 تا 200 هزار تومان معرفی کنید که از هر نظر عالی باشد . در ضمن پاوری که من انتخاب کردم آیا مناسب این سیستم می باشد یا نه و همچنین این قطعات دارای اورکلاک خوبی هستن یا نه ؟
ممنون

از شما دوستان خواهشمندم که به بنده کمک کنید و بگویید کدام یک از این کارتهای گرافیک بهتر هستش ( با دلیل ) و اگر امکان داره قیمت همه این کارتها رو برام بنویسید . ممنون

GAINWARD GTX 550 Ti

EVGA - GeForce GTX 550Ti

XFX - ATI RADEON HD 6790

سلام
دوست عزیز ؛
قطعاتی که یادداشت فرمودین مناسب هستند اما نباید انتظار داشت که بشه از بین کارت هایی که معرفی کردین ، بشه به قطع یکی رو انتخاب کرد . بیشتر کارتهای نامبرده در سطح میانی خوبی قرار گرفتن . شما لطف کنید از اینجا (Only the registered members can see the link)قدرت گرافیک کارت هایی که معرفی کردین رو بسنجید و 2 تا 3 کارت برای بررسی نهایی بیان کنید ( سوای نام برند ، که لازمه بحث روی اون هم بیشتر برمیگرده به کارتهایی که انتخاب کردین بر اساس بودجه و کاربریتون )
پاور برای سیستم فعلیتون جوابگو هست و برای اورکلاک های سنگین باید پاور قدرتمندتری انتخاب کنید.
موفق باشین.

smrbh
30-11-11, 18:23
سلام
دوست عزیز ؛
قطعاتی که یادداشت فرمودین مناسب هستند اما نباید انتظار داشت که بشه از بین کارت هایی که معرفی کردین ، بشه به قطع یکی رو انتخاب کرد . بیشتر کارتهای نامبرده در سطح میانی خوبی قرار گرفتن . شما لطف کنید از اینجا (Only the registered members can see the link)قدرت گرافیک کارت هایی که معرفی کردین رو بسنجید و 2 تا 3 کارت برای بررسی نهایی بیان کنید ( سوای نام برند ، که لازمه بحث روی اون هم بیشتر برمیگرده به کارتهایی که انتخاب کردین بر اساس بودجه و کاربریتون )
پاور برای سیستم فعلیتون جوابگو هست و برای اورکلاک های سنگین باید پاور قدرتمندتری انتخاب کنید.
موفق باشین.

با سلام خدمت شما دوست عزیز

بودجه ی من برای کارت گرافیک حداکثر تا 250000 هزار تومان می باشد و بیشترین کاربرد من برای بازیهای با گرافیک بالا می باشد ، در ضمن در بعضی مواقع کارهای گرافیکی هم انجام می دهم . من 3 کارت زیر رو بر اساس مشخصاتی که داشتند و به نظرم بهتر از بقیه بودند رو انتخاب کردم . ممنون

GAINWARD GTX 550 Ti

EVGA - GeForce GTX 550Ti

nima_hl
01-12-11, 02:54

سیستم فعلی بنده :

ممنون

GAINWARD GTX 550 Ti

EVGA - GeForce GTX 550Ti

XFX - ATI RADEON HD 6790

سلام

بین گرافیک کارتهائی که لیست فرمودید بنظرم 560 مناسبترین باشه

البته پیشنهاد میکنم به جای این مادربرد 270 تومنی یه مادربرد ارزانتر انتخاب بفرمائید و بودجه مازاد را برای خرید گرافیک بهتر هزینه کنید

mehrdad_ab
01-12-11, 10:50

بودجه ی من برای کارت گرافیک حداکثر تا 250000 هزار تومان می باشد و بیشترین کاربرد من برای بازیهای با گرافیک بالا می باشد ، در ضمن در بعضی مواقع کارهای گرافیکی هم انجام می دهم . من 3 کارت زیر رو بر اساس مشخصاتی که داشتند و به نظرم بهتر از بقیه بودند رو انتخاب کردم . ممنون

GAINWARD GTX 550 Ti

EVGA - GeForce GTX 550Ti

همونطور که آقا نیما فرمودن ، با این بودجه میتونید Gainward GTX560 خرید کنید .

smrbh
03-12-11, 16:01
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از راهنمایی هایی که می کنید .

اگر برای گرافیک بودجه ی خودم رو تا 300000 هزار تومان افزایش بدهم ، در این حدود چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد می کنید بخرم .
ممنون

Over_Cracker
04-12-11, 09:48
سلام.

در این حدود کارت GTX 560Ti بهترین انتخاب هستش و البته با توجه نوسان کنونی بازار قیمت ها افزایش داشته...

smrbh
04-12-11, 12:30
سلام.

در این حدود کارت GTX 560Ti بهترین انتخاب هستش و البته با توجه نوسان کنونی بازار قیمت ها افزایش داشته...

اگه لطف کنید و لینک مشخصات این کارت گرافیک رو بزارید ممنون میشم . در ضمن این کارت گرافیک برای چه شرکتی می باشد . ( MSI , GIGABYTE , EVGA )
راستی این کارت گرافیک ( SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE ) به نظرتون از کارت گرافیکی که شما معرفی کردید بهتر هست یا نه ؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد . :give_rose:

mehrdad_ab
04-12-11, 16:13
اگه لطف کنید و لینک مشخصات این کارت گرافیک رو بزارید ممنون میشم . در ضمن این کارت گرافیک برای چه شرکتی می باشد . ( MSI , GIGABYTE , EVGA )
راستی این کارت گرافیک ( SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE ) به نظرتون از کارت گرافیکی که شما معرفی کردید بهتر هست یا نه ؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد . :give_rose:
GTX560TI رو هر سه شرکت نامبرده تولید می کنه .MSI و گیگا قیمت بالاتری رو دارند.
EVGA فکر می کنم مناسبتر باشه
برای مقایسه به چارت های زیر توجه کنید :
[/URL]
[URL="Only the registered members can see the link"]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Over_Cracker
04-12-11, 16:23
GTX 560Ti مدل مرجع در حال حاضر از هر برندی که باشه،کمتر از 330 گیر نمیاد.

اضافه کنم که GTX 560Ti با Ati 6950 مقایسه میشه...و از 6870 قویتره.

پیش از این در یک تاپیک بحث های خوبی در مورد مشخصه های سری GTX 560 و GTX560ti صورت گرفته که مطالعه اون میتونه مفید باشه براتون:

Only the registered members can see the link

smrbh
05-12-11, 22:59
با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم نظرتون رو در مورد این کارت گرافیک بدونم و در ضمن قیمت این کارت الان چنده ؟ ممنون

MSI - N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC

smrbh
05-12-11, 23:47
این کارتهای گرافیک چه فرقی با هم دارند و کدومشون بهتر از بقیه می باشد .
بابت سوالهای زیادی که از شما دوستان می پرسم ، واقعا عذر میخوام . من فقط برای اینکه بتوانم یک کارت گرافیک خوب انتخاب کنم و همینطور اطلاعاتم رو در این مورد افزایش بدم از شما دوستان این سوالها را می پرسم .
ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز :11()::11():

EVGA GeForce GTX 560 Ti

EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked

Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5

Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB " Phantom

Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB " Golden Sample

mohamad70
06-12-11, 09:18
این کارتهای گرافیک چه فرقی با هم دارند و کدومشون بهتر از بقیه می باشد .
بابت سوالهای زیادی که از شما دوستان می پرسم ، واقعا عذر میخوام . من فقط برای اینکه بتوانم یک کارت گرافیک خوب انتخاب کنم و همینطور اطلاعاتم رو در این مورد افزایش بدم از شما دوستان این سوالها را می پرسم .
ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز :11()::11():

EVGA GeForce GTX 560 Ti

EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked

Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5

Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB " Phantom

Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB " Golden Sample

دوست عزیز ، ما در هر حال حاضر 2 کمپانی معروف سازنده کارت های گرافیکی داریم : nVidia و AMD

این 2 کمپانی در اصل تراشه های گرافیکی (GPU) رو طراحی کرده و سپس در کارخانه هایی از جمله TSMC این تراشه ها را در تعداد انبوه می سازند.

ویژگی های اصلی یک کارت هم بسته به مشخصات تراشه به کار رفته در آن می باشد که از جمله این ویژگی ها می توان به تعداد هسته های جریانی

(Stream Processor) ، تعداد واحدهای Texture ، تعداد لوله های سایه زنی ، ساختار مموری کنترلر و .... اشاره کرد.

در ادامه کمپانی سازنده گرافیک یک نمونه مدل مرجع و استاندارد رو هم برای عرضه به کاربران تولید می کنند که شامل طراحی برد ، سیستم خنک کنندگی و... می باشد.

حال شرکت هایی دیگری مثل EVGA ، Sapphire ، Gigabyte و .... اقدام به انجام تغییراتی در قسمت هایی از کارت نسبت به مدل مرجع می نمایند. توجه داشته باشید که این شرکت ها به هیچ

وجه قادر به دستکاری ساختار و ویژگی های تراشه (که در بالا ذکر شد ) نیستند و تنها قادر به طراحی مجدد برد ، افزایش جزئی فرکانس GPU و Memory ، طراحی سیستم خنک کنندگی بهتر و

در بعضی موارد افزایش میزان حافظه گرافیکی که همگی در نهایت قیمت تمام شده کارت را نیز افزایش می دهند.

این موارد به طور عموم تاثیر زیادی در کارایی ( Performance ) یک کارت نخواهد داشت و بیشتر جنبه های فرعی تر مانند امکان اورکلاک بیشتر و دمای کمتر کارت را محقق می سازند.

تمام کارت هایی که مثال زدید در اصل از مدل مرجع nVidia GeForce 560Ti طراحی شده اند پس از نظر کارایی تفاوتی زیادی نخواهند داشت و تنها در طراحی کارت و فرکانس کاری هسته و حافظه تفاوت خواهند داشت.

به شخصه انتخاب کارت های نزدیک تر به مدل مرجع را ترجیح می دهم چون هم قیمت کمتری دارند و هم از نطر کارایی تفاوت زیادی با مدل های دیگر ندارند.

smrbh
07-12-11, 18:31
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

ببخشید دوستان الان قیمت این قطعات در تهران چنده ، چون می خوام بدونم چقدر با اینجا فرق میکنه . ممنون

Graphics

MSI

N560GTX-Ti Hawk
N560GTX-Ti Twin Frozr II
N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
N560GTX-Ti Twin Frozr II Golden Edition

Ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB

Power Supply : GREEN - GP785B

GREEN - GP885B

Case : GREEN – Falcon

smrbh
08-12-11, 22:10
با سلام خدمت همه دوستان

بالاخره تصمیم نهایی خودم رو گرفتم و قطعات زیر رو انتخاب کردم ، فقط قیمت این قطعات الان در تهران چنده ، چون میخوام بدونم چقدر با اینجا فرق میکنه و یک سوال در مورد مادربورد اینکه آیا توی این رنج قیمت مادربورد از مارکهای دیگه ای هست که بهتر از این باشه یا نه ، چون من مادربوردی می خوام که بعد چند سال اگر خواستم دوباره سیستم رو ارتقا بدم مجبور نباشم مادربورد رو عوض کنم . راستی یک دی وی دی رایتر خوب که از هر نظر عالی باشد ( قدرت ، کیفیت و ... ) هم برام معرفی کنید . ممنون :11():

Graphics

MSI

N560GTX-Ti Hawk

Power Supply

GREEN - GP785B

GREEN - GP885B

smrbh
09-12-11, 01:59
با سلام خدمت همه دوستان

بالاخره تصمیم نهایی خودم رو گرفتم و قطعات زیر رو انتخاب کردم ، فقط قیمت این قطعات الان در تهران چنده ، چون میخوام بدونم چقدر با اینجا فرق میکنه و یک سوال در مورد مادربورد اینکه آیا توی این رنج قیمت مادربورد از مارکهای دیگه ای هست که بهتر از این باشه یا نه ، چون من مادربوردی می خوام که بعد چند سال اگر خواستم دوباره سیستم رو ارتقا بدم مجبور نباشم مادربورد رو عوض کنم . راستی یک دی وی دی رایتر خوب که از هر نظر عالی باشد ( قدرت ، کیفیت و ... ) هم برام معرفی کنید . ممنون :11():

Graphics

MSI

N560GTX-Ti Hawk

Power Supply

GREEN - GP785B

GREEN - GP885B

سلام
لطفا دوستان کمک کنند ، چون هفته بعد میخوام این سیستم رو بخرم .... ممنون میشم اگه زود جواب بدید .

mehrdad_ab
09-12-11, 13:12
سلام
لطفا دوستان کمک کنند ، چون هفته بعد میخوام این سیستم رو بخرم .... ممنون میشم اگه زود جواب بدید .
سلام
دوست عزیز ؛ چون قیمت دقیق همه قطعات رو نداشتم به این تاپیک پاسخ ندادم ، اما با توجه به پ.خ که داشتین ، قیمت تقریبی قطعاتی رو که دارم رو براتون لیست می کنم :
Asus z68 v~270-75
Intel2500k~280-90 افزایش و نوسان داشته
Ram = orsair 1600 2*2 cl8~85
power Gp885b~170 احتمالاً افزایش قیمت داشته باشه
case Falcon ~105-110
گرافیک هم اطلاعی ندارم.

smrbh
09-12-11, 13:25
اما در مورد مادربورد اینکه آیا توی این رنج قیمت مادربورد از مارکهای دیگه ای هست که بهتر از این باشه یا نه ، چون من مادربوردی می خوام که بعد چند سال اگر خواستم دوباره سیستم رو ارتقا بدم مجبور نباشم مادربورد رو عوض کنم . راستی یک دی وی دی رایتر خوب که از هر نظر عالی باشد ( قدرت ، کیفیت و ... ) هم برام معرفی کنید . ممنون :11():

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ( mehrdad_ab )
ببخشید که تند تند بهتون زحمت میدم ، اگر در مورد سوالهایی که پرسیدم اطلاع دارید ، ممنون میشم جواب بدید . ( بخصوص در مورد دی وی دی رایتر )

mehrdad_ab
09-12-11, 13:51
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ( mehrdad_ab )
ببخشید که تند تند بهتون زحمت میدم ، اگر در مورد سوالهایی که پرسیدم اطلاع دارید ، ممنون میشم جواب بدید . ( بخصوص در مورد دی وی دی رایتر )
خواهش می کنم
در مورد مادربرد انتخاب خوبی دارین .
در مورد ارتقاء هم باید درنظر بگیریم که چی رو میخوایم ارتقاء بدیم .
اگر pciEX 3.0 مدنظر داشته باشین میتونید از این مادربرد استفاده کنید Asrock z68 pro Gen3 که لازمه ی اونهم استفاده از پردازنده های Ivy bridge هستش . هر چند این پردازنده ها در گرافیک مجتمع خودشون رو بهتر نشون دادند و ارتقاء از پل شنی به پل پیچکی زیاد جالب به نظر نمیرسه .
در هر دو مادربرد قابلیت های مهمی رو مثل SSD caching ، ارتقاء رم و رید صفر رو دارین .
در مورد رایتر ، الان همگی ساخت چین هستند و کیفیت مطلوبی رو ندارن اما بهتر از همه Plextor هست که میتونید خرید کنید . ولی روی هم رفته برای هر رایتری طول عمر یک تا یک و نیم سال تخمین میزنم .

smrbh
27-12-11, 14:11
با سلام خدمت همه دوستان عزیز :11():
حدودا 10 روز پیش من قطعات انتخابی خودم رو خریدم ، از تک تک دوستانی که به بنده در خرید این قطعات کمک کردن ، کمال تشکر رو دارم .
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید . :give_rose:

Graphics : ASUS - ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
Ram : 4GB Crucial Ballistix Sport DDR3 PC3-12800
Hard : MAXTOR STM3320820AS
DVD RW : Plextor PX-L890SA
Power Supply : GREEN - GP885B

agaesmal
27-01-12, 15:47
سلام من میخواستم بپرسم برای ارتقای هارد سیستمی با مادر برد asrock p4v88+ و cpu celeron 2.53ghz محدودیتی از نظر حجم هارد ide وجود دارد ؟
چون از جایی شنیده بودم که این سیستم قابلیت نصب هارد ide با 160gig حجم به بالا راندارد آیا این درست است؟
اگر درست است چه چیزی باعث این محدودیت میشود؟

Moein
27-01-12, 18:03
دوست عزیز تفاوتی توی حجم برای شما نمی کنه و هر حجمی که بتونید تهیه کنید می تونه پاسخ گو شما باشه اما بهتر هست که تست کنید شاید سیستم شما جز عجایب بشه !!!

mohsen190
26-06-12, 20:33
با سلام بر مدیران و کاربران حرفه ای سایت
می خواهم ویندوز سرور 2008 ریلیز2 نصب کنم ولی فقط نسخه 64 بیتی دارد ولی سیستم من 32 بیتی است(Celeron) تصمیم دارم یه دفعه مادربورد رو هم عوض کنم تا بتوانم از cpu های cori استفاده کنم.
به طور کلی چیزهایی که من میخواهم مادربورد cpu cori3 رم 4 گیگ DDR3و در ضمن یه گرافیک onboard هم داشته باشه که فکر کنم 512 خوب باشه نه؟البته من دیدم تو بعضی از سایتا میزنن 1920x1200 که من نمیفهمم چه طوریه....البته کش 3 مگ هم فکر کنم خوب باشه نه؟بودجه این جانب 450-400 هزار تومان است....

البته من یه سری سرچ هم کردم درباره این سه قطعه که مارک های مختلفی هم هستن و من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید:give_rose:

مادربورد:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

cpu:

ram:

Over_Cracker
28-06-12, 04:15
درود.
بهتر بود یک تاپیک مجزا باز می کردید تا سریعتر به نتیجه برسید.

سایت رایانه فسیل شده هست قیمت هاش و اصلا منبع مناسبی برای برآورد قیمت و کالا نیست.

پیشنهاد:

mobo:ASRock H67 DE3
CPU:Core i3 2100
Ram:kingston 2*4GB 1333MHz dual channel

در پلتفرم 1155 ،گرافیک آنبورد روی مادربرد نیستش و درون CPU مجتمع شده و هیچ حافظه ی ای نداره(از رم سیستم استفاده میکنه). و مادربرد هایی که از چیپست های سری Qو H مثل H61 ،H67،H77 و سری Z استفاده می کنند،قابلیت بهره گیری از این گرافیک مجتمع رو ارائه می کنند. پس اولین قدم پیش روی شما اینه که یک مادربرد سری H انتخاب کنید.

پردازنده هم که 2100 بهترین و تنها انتخاب شما هستش(با توجه به بودجه) که به صورت 4 هسته ای (4 thread) پردازش میکنه و از قدرت بسیار بالایی برخورداره.

با توجه به اینکه از سیستم عامل 64 بیت استفاده می کنید. بهتره از دو ماژول 4 گیگابایت حافظه رم به صورت Dual Channel استفاده کنید که سرعت بیشتری در کار با سیستم رو ارائه میکنه.