ورود

مشاهده نسخه کامل : چند مشکل درمورد مادربرد

haji1339
29-11-11, 18:29
سلام
1.مادربردی دارم که فن سی پی یو رشن میشود ولی سی پی یو دیتکت نمیده واصلا داغ نمیشه وچیپها .آی سی ها هم هیچگدام داغ نمی کنند ودیباگر فقط چراغهای کنارش روشن میشه وهیچ عددی نشون نمیده وچراغ اعدادش خاموشه مدار پاورش رو هم چک کردم سالم بود میشه راهنماییم کنیید؟
2.مادربردی دارم که قبلا با پاور 400روشن میشد ولی الان باید پاور گرین 1000بگذارم تاروشن بشه لطفا راهنماییم کنید؟
3.مادربردی دارم که فتهاش برای تست بیرون آوردم ولی الان نمی تونم تشخیص بدم که هر کدوم از کجاست به سایت مربوطش مراجعه کردم ولی عکسش خیلی واضح نیست ووقتی زووم می کنم تار میشه لطفا راهنماییم کنیید باتشکر؟
ممنون میشم کمکم کنید ....با تش
کر

Moein
29-11-11, 20:59
سلام

دوست عزیز سوالاتون نا مفهوم هست و نمیشه اون ها رو درک کرد

در مورد سوال اول :

برق سی پی یو رو چک کنید این ایراد اکثرا وقتی پیش میاد سی پی یو دیگه روی همین مادربورد چک کنیدد ببنید سالم کار می کنه یا خیر اگر برد چند لحظه روشن میشه و بعد دوباره خاموش میشه سی پی یو رو روی یک برد دیگه هم تست کنید شاید اتصال کوچک توی برد داشته باشید

سوال دوم :

احتمال اینکه مدار تغذیه مادربورد ضعیف شده باشه هست دنبال اون بگردید که روی مادربورد خازنی باد نکرده باشه و جایی کات نشده باشه این موضوع باعث میشه که پاور قوی تر نیاز باشه که برق سی پی یو تامین بشه

سوال سوم

خداییش من منظور سوالتون رو متوجه نمیشم اگر میشه یکم بیشتر توضیح بدید اینطور که شما دارید صحبت می کنید یا یک تستر هستید یا مغازه ای چیزی دارید یا هم تعمیر کار باید باشید

منتظر پاسخ کاملتون هستم

با تشکر

haji1339
30-11-11, 20:09
سلام من یک تعمیرکار تازه کار هستم منظورم روشن هستش اصلا چطور باید عکس مادربرد را پیدا کنم تا کیفیت داشته باشه وبتونم تشخیص بدم هر کدوم از قطعات از کجاست ممنون از کمکتون تشکر

Moein
30-11-11, 20:15
والا شما باید تنها کاری که بکنی این باشه که توی سایت مرجع بری یا سایت های ریویو کننده اکثرا عکس از مادربورد ها به صورت با کیفیت قرار میدهند

ضمن اینکه بعضی از مادربورد ها رو شما می تونید دفترچه فنی اون ها رو دانلود کنید و در اون لاین ها و وسائل روی برد به صورت کامل توضیح داده شده اند که با یک سرچ توی اینترنت احتمال گیر اوردنشون زیاد هست