PDA

مشاهده نسخه کامل : آنتی ویروس خود را با 50 ویروس مرموز تست کنید!

™Ali
11-11-11, 17:37
سلام

فایلی RAR ـی که واستون گذاشتم، حاوی 50 ویروس خطرناک و البته مرموز هست که هر آنتی ویروسی قادر به شناسایی اونا نیست.

بنابراین برای تست آنتی ویروستون می تونید از این ویروس های گرامی(!) بهره ببرید.

جهت جلوگیری از آلوده شدن سیستمتون فایل رمزگذاری شده و داخل اون هم یه فولدر Rar وجود داره که به هیچ وجه Extract ـش نکنید و همون فایل Rar رو مستقیما Scan کنید.

با این اوصاف خیالتون راحت باشه که سیستمتون آلوده نمیشه. البته اگر یکی از فایل ها رو اجرا کردید عواقبش بر عهده خودتون خواهد بود.:yes:

حتما نتایج رو اینجا بذارید. یعنی آنتی ویروستون چیه و چند تا ویروس رو تونست شناسایی کنه:cool:

متاسفانه فایل ضمیمه نشد و Error داد. خُب مهم نیست از پرشین گیگ دانلود کنید :

(Only the registered members can see the link)
Download 50 Picked Viruses By Ali™ ~3MB (Only the registered members can see the link)

Download 50 Acute Viruses ~ 8.5MB (Only the registered members can see the link Viruses.rar)

رمز فایل : outofcontrol

با تشکر علی:Love-PCN~!:

delbar88
12-11-11, 08:52
سلام
آنتی ویروسم Avira Internet Security 2012 کلا فایلو پاکش کرد.

K1LOU
12-11-11, 17:27
با سلام
انتی ویروس کومودو 17 تا رو شناخت
حالا باید امتحان کنم که با سند بوکس و دیفنس چقدر می تونه شناسایی کنه ( اینو امشب امتحان می کنم و نتیجه رو میزارم )
با تشکر

mohammad1985
12-11-11, 18:02
چندتاشو اجرا کردم ! نورتون هم گیر نداد ! امکان داره اینا ویروسهای قدیمی یا تحت داس باشن !
آویرا هم به همه چیز گیر میده می خوای اینا رو گیر نده ؟!

™Ali
12-11-11, 19:26
چندتاشو اجرا کردم ! نورتون هم گیر نداد ! امکان داره اینا ویروسهای قدیمی یا تحت داس باشن !
آویرا هم به همه چیز گیر میده می خوای اینا رو گیر نده ؟!

ویروس ها همه جدیدند و در اینترنت هم بیش تر شیوع دارند.

Avira هم که False Positive ـش بالاست. فایل های عادی رو هم ویروس میشناسه!

ashki1373
13-11-11, 19:23
kaspersky 2012 فقط 3تاشو شناخت!!

mohammad1985
13-11-11, 20:02
من تقریبا همه رو اجرا کردم به جز اونهایی که نورتون پاکش کرد هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد ! فقط یکیش رو فایروال زون آلارم گیر داد که می خواد به یه آی پی که اعلام کرده بود متصل بشه که اجازه ندادم بهش

™Ali
13-11-11, 20:20
مشکلی نیس. 50 ویروس دیگه هم دارم که خیلی خطرناک ترن! :wink: اگه وقت کردم اونا رو واستون میذارم ببینم بازم اجرا میکنید:1. (27):

Curtis
13-11-11, 20:47
علی جان من با نود 32 اسکن کردم هیچی نشناخت!!!!!

™Ali
13-11-11, 23:24
اینا ویروس هایی بودن که کلا خیلی مجهول ان. به زودی 50 تا ویروس مشهور و خطرناک تر رو میذارم. با اونا تست کنید.:wink:

baran2012
14-11-11, 08:43
من با avast با آخرین آپدیتش اسکن کردم هیچی نشناخت!!

K1LOU
20-11-11, 12:28
با سلام
همونطور که قبلا گفتم این مجموعه رو با کومودو تست کردم حدود 17 تا رو شناخت و هر چی که مونده بود رو روی سیستم تست کردم
اکثر این ویروسها توسط کومودو به سند باکس فرستاده شده و فقط یک مورد به قسمتهای فایلهای مورد اطمینان فرستاده شد که اونو رو هم از طریق کومودو بلاک کردم البته چند مورد رو هم عکس العملی نشون نداد و فقط پیامی از طرف ویندوز مبنی بر ناقص نصب شدن این برنامه ها اومد
به نظر من اگه حتی اون چند موردی که عکس العملی هم از طرف کومودو در برابرش نداشتیم به سیستم هم راه پیدا کرده باشه باز هم برای یک مجموعه رایگان این عکس العمل در برابر ویروسها عالی به نظر میرسه
از ALI عزیز می خوام حتما فیلم رو ببینند و نظرشون رو بگن
می تونید فیلم رو از لینک زیر با حجم 13مگ دانلود کنید

Only the registered members can see the link

البته روی سیستم تست اینترنت نداشتم که فایلها رو برای کومودو برای تست بفرستم
علی جان لطف کن نمونه دیگه ویروسها رو هم بزار
با تشکر

XFXForce
21-11-11, 05:59
آنتی ویروس Symantec Endpoint 12 ویروس ها رو قرنطینه کرد و فایل رو هم کلا پاک کرد.

™Ali
22-11-11, 16:30
50 ویروس بعدی با نام Acute Viruses آپلود شد و در پست اول قرار گفت. این ویروس ها رو جدی بگیرید. از ویروس های قبلی خطرناک ترند و اصلا نباید اجرا بشند! خیلی هم مشهورترن و طوری که من چک کردم توسط آنتی ویروس های بیش تری شناسایی میشن.

الان نتایج تست این ویروس ها رو بذارید.:wink:

XFXForce
25-11-11, 01:54
symantec این بار 47 تا شناسایی و قرنطینه و کل فایل رو پاک کرد.فک کنم نتیجه ی خوبی بود.

K1LOU
26-11-11, 12:05
با سلام
خود فکر می کنم این سری دوم رو اکثر آنتی ویروسها میشناسن کومودو هم به نوبه خود اکثرشون رو سناخت فکر می کنم حدود 47 یا 48 تا
اما بحث اصلی اینکه اگر همون دو یا سه ویروسی که شناخته نشد توسط سایر انتی ویروسها ، اگه توی سیستم اجرا بشن چی میشه . در حالیکه من با وجود اینکه می دونستم تمامی فایلهای پک اول ویروس هستن اونها رو روی سیستمی که کومودو نصب بود اجراشون کردم هیچ اتفاقی برای سیستم نیفتاد و یک فایل به لیست سفید انتی ویروس رفت که اون هم من تحقیق کردم احتمالا ویروس نیست و اگر هم باشه راحت میشه بلاکش کرد
نتیجه اون یک فایل در ویروس توتال ( که البته تا امروز خود کومودو اونو به لیست ویروسهاش اضافه کرده ( فکر می کنم یکی از دوستان اونو برای کومودو ارسال کرده )ولی هنوز کسپر - نورتون - مک افی و خیلی های دیگه اونو ویروس تشخیص نمیدن و شاید کومودو و چند تای دیگه دارن اشتباه می کنن

Only the registered members can see the link 72ccf8385b2efe7d48aa10ab360e5-1322295159
در هر صورت میشه روی این قابلیتهای کومودو حساب جداگانه ای باز کرد قابلیت defens و sandbox
lموفق باشید

arvinpc
26-08-13, 18:16
با سلام و عرض خسته نباشید به همگیو هم میهنان عزیزم

علی آقا با آنتی ویروس مکافی 40 ویروس شناسایی شد با تشکر.

Mehrdad_CS
26-08-13, 19:50
با سلام
Windows Defender آنتي ويروس پيش فرض ويندوز 8 براي پک اول (3 مگابايتي) 3 فايل آلوده و براي پک دوم (8مگابايتي) 19 فايل آلوده شناسايي کرد. ليست فايل هاي اسکن شده در پک دوم به مايکروسافت ارسال شده و در صورتيکه در آپديت هاي بعدي تعداد فايل آلوده ي شناسايي شده تغيير کرد همينجا اعلام ميکنم.
با تشکر فراوان از استارتر عزيز

STUXNET
26-08-13, 20:14
سلام
من هم با سیمانتک نورتون 360 48 گرفتم وپاک کردم

faraz56
08-10-18, 21:09
comodo internet secueity 48 تا رو شناسایی کرد

AMD>INTEL
09-10-18, 05:49
تاپیک برای سالها پیشه بالا نیارید